Бихте ли си направили пластична операция на тяло, лице?

• 6 110
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
Кокиче, прибави опция "при определени условия-да".

Какви определени условия имаш предвид?  Hug
Такива корекции, които се налагат заради белези, ампутация на гърда и т.н.?

# 16
Кокиче, прибави опция "при определени условия-да".

За какви определени условия имаш предвид?  Hug
Такива корекции, които се налагат заради белези, ампутация на гърда и т.н.?
Именно. Сериозни белези, да, ампутация и т.н.

# 17
Добавено е.  Peace

# 18
Да, бих си направила, но категорично не бих си сложила силикон. ) Гърдите си ги харесвам. )

# 19
Аз съм сто процента сигурна, че след евентуална бременност, кожата на корема ще ми увисне ужастно и ще имам стрии, така че това единственото нещо,което евентуално ще коригирам.
Не е задължително,ето аз извадих късмет и корема ми изглежда доста прилично ,а съм родила бебе три кила и половина Peace

# 20
Бих, ако действително има нужда.

# 21
Бих, ако действително има нужда.

Е това е въпросът - кой преценява, че действително има нужда от намеса?
Изключваме медицинските показания.
Тоест, невръстната девойка положително си мисли, че действително има
нужда. Може би родителите й също.
Лекарят, който ще вземе пари за манипулацията, мисли същото вероятно.
Но, дали действително има нужда?
Това ме гложди мен...

# 22
  • София
Ако имах откровено загрозяващ белег, несъразмерен нос или нешо друго такова, драстично-да.
ПРи настоящото положение-не. Всяка пълна упойка е съкращаване на живота.Не , благодаря.

И аз така.
Освен това изпитвам див ужас от пълни упойки и по-точно от това, че може да не се събудя после.
Положението операция + белези и възстановяване също никак не ме вдъхновява.
Така че, сори, да не съм луда, не ща.
Освен това мнението ми е (казвала съм го и друг път), че изглеждам чудесно за човек, който не е решил да изкарва пари с външния си вид.

# 23
  • Германия
Аз съм сто процента сигурна, че след евентуална бременност, кожата на корема ще ми увисне ужастно и ще имам стрии, така че това единственото нещо,което евентуално ще коригирам.
Не е задължително,ето аз извадих късмет и корема ми изглежда доста прилично ,а съм родила бебе три кила и половина Peace

Дано, само че аз като си познавам кофти кожата, вероятно няма да извадя твоя късмет  Tired

# 24

Е това е въпросът - кой преценява, че действително има нужда от намеса?
.

За мен нужда е, ако жената е напълно плоска, носът и е гърбав, има белези ...нещо такова.

# 25
Хората се влияят от всеобщото мнение-понякога то определя "нуждата".
Ако отнасяш подигравки за дадена част от лицето и тялото си ,или пък сам се
комплексираш по някакъв начин и не можеш да живееш пълноценно и с прилично самочувствие ,възможно е това да е определящ фактор.

# 26
По принцип бих си уголемила бюста, но като че ли страхът ми от хирургически манипулации е по-голям от нуждата да имам големи бомби.

# 27
Ами ще ви дам пример със себе си - едното ми ухо е с пречупен хрущял при раждането ми, дори лекар е искал да ми го оперира навремето (бях 7 - 8 клас) напълно безплатно, но някак си бях свикнала с този си дефект и никога не ме е комплексирал. А знам,че корекция на уши е много често срещано. Но и сега не бих си направила, явно всеки приема различно това какво му казват хората.

# 28
да. на 16 г ми направиха първата пластика на носа. после  имам още 2.
бих си направила и на бюста. там обаче, след консултация с известен/и най-добър, според мен/ наш пластичен хирург, ме посъветва мъжът ми да инвестира в добри сутиени, вместо в силикон.  Grinning

# 29
  • София
Бих си коригирала носа, а също така стриите и целулита. Peace

(но в момента нямам финансова възможност)

Общи условия

Активация на акаунт