Бихте ли си направили пластична операция на тяло, лице?

• 6 096
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да, бих.
Дойдат ли ми някога едни 5000 Евраки,
няма и да се замисля даже  Hug

# 76
  • Варна
Да!От 11 годишна си мечтая за силиконови импланти поради обясними причини,а сега  си мился ,че и Ботокс не бих отказала на по-късен етап от живота си!

от чисто любопитство ако може да попитам кои са тези обясними причини?
Много малък бюст,разбира се!

Да де, ама от 11 годишна? Аз 11 годишна с голям бюст не съм виждала. Та малко странно ми звучи.

# 77
Не,като се има впредвид ужаса ми при вида на скалпел...не бих.

# 78
Мило *Кокиче* , аз гласувах "Да, на тялото" - така си мисля сега защото съм бременна и се опасявам, че ако ми висят корема и гърдите след време - няма да се чувствам щастлива. А за това, че тинейджърките си мечтаят за силикон - не се учудвам при положение, че това е образеца за красота у нас - няма да крия, харесвам Поп-Фолка, мацките са супер, но от ежедневно гледане на ТВ Планета и разни голи реклами по улиците на децата се насажда това като пример. Като се замисля, предпочитам дъщеря ми да си мечтае за силикон, вместо да се захласва по Fashion TV и да реши, че иска да прилича на анорексична манекенка.  Peace

# 79
Да бих, на тялото. В следствие на множество  операции корема ми е като бродиран. Само, че пак в резултат на тези операции ме е страх (просто психически ефект). Та ако някога се реша, ще си ремонтирам и бюста.
Преди 5 години ходих при известен наш хирург (приятелче), та той отказа да ми увеличи бюста,с твърдението, че за стегнат бюст като моя жените само си мечтаели. Е другите могат да си мечтаят, но не и аз.

# 80
Инжектирането на ботокс НЕ е оперативна намеса.

# 81
  • Между гори и планини
За сега нямам осезаема нужда.
За в бъдеще - зависи от много неща - дали ще имам финансови възможности и дали ще преодолея страха си от болката която идва след спирането на упойката.

# 82
Да разбира се. Но не повече от 3-4. В момента си мисля за ринопластика, но като чета премеждията на Палмира ме хвана шубе.
Палмира кой е бил "майсторът" ?

# 83
Инжектирането на ботокс НЕ е оперативна намеса.

Мдааа, аз затова гласувах, че бих си направила корекция на тялото, а за ботокса само доуточних. Peace

# 84
Ако се наложи и мога да си я платя, сигурно бих.

# 85
аз бих си направила на дясното ухо.По рождение ми стърчи доста повече от лявото.

# 86
Не бих. Първо, че ме е страх от такива интервенции и второ, че се харесвам такава каквато съм.

# 87
А съвсем наскоро почина Краля на попа.  Или може би го запомнихме като Краля на пластичните операции. Така и сам не се хареса, въпреки, че целия свят беше в краката му. И с всичките си пари си направи труда да се превърне в... дали и той разбра в какво се превърна?
Не съм против пластичните операции. Да не дава Господ човек да има нужда от тях. И дано човек има достатъчно ум и самочувствие, за да знае точно какво му трябва.

# 88
Да разбира се. Но не повече от 3-4. В момента си мисля за ринопластика, но като чета премеждията на Палмира ме хвана шубе.
Палмира кой е бил "майсторът" ?
не се притеснявай. подобни фалове са редки. освен това първата ми операция беше правена в чужбина. втората корекция е само в Бг, но тя беше лека и касаеше допълнително скъсяване и повдигане на носа. третата е тотална риносептопластика отново, пак в чужбина, вече напълно успешна.

пс. само да кажа, че малцина пластични хирурзи се наемат да правят корекции на вече работен нос. при мен имаше момент в който ме бяха предупредили/при третата пластика/, че ако не достига материал за изграждане отново на септума ще вземат хрущял от ушната мида/обещаха да не личи/. не се наложи в крайна сметка и сега се радвам на един чудесен нос.  Grinning

пс. дано не излиза като реклама, но по-добър пластичен хирург в Бг за мен лично от доц. Евстатиев няма.

# 89
Бих се подложила само на една операция, но страхът от болката ме вразумява.. Tired
Както съм чела за неописуемата болка при възстановяването от операция.Пък и мен ме е страх прекалено много.Може би трябва нещо да ме мотивира много силно ,за да направя такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт