Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 018
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 780
Каква болница? Там не ги интересуваш вече като родиш и те изпишат...аз си ходих при гинеколожката при която си ходя по принцип(без бременност), тя не е същата, която ме следи по време на бременността.
На моята епикриза пише,че мога да отида до 30 дни след раждането на контролен преглед,заедно с документа.
dilandii,багажа няма къде да ти стои,докато раждаш.Слагат го до леглото ти и акушерките ти го носят.Затова не е добре да са много неща или обемни багажи.приготви си едно сакче с всичко необходимо,за да ти го донесат след раждането.

Мн ти благодаря!!! И на моята епикриза пише така, но няма кой да чете  newsm78, а съм я чела сигурно 5 пъти и това все съм го пропускала!
Още веднъж благодаря   bouquet

# 781
Аз моята епикриза я четох подробно 2 пъти, ако пишеш така щях задължително да ида на преглед там. А аз ходих при др. лекар- че имах и много силни болки свързани с конците...оказа се нещо нормално.

# 782
Момичета, аз се записах за следващата дата и то още преди 1 седмица, така че ако не ви е кЪсно побързайте

4 ноември 13ч. 02/8221808 Главна акушерка Дорина Димитрова

понякога трябва да сте по настоятелни на телефона Peace

а някой успя ли да се свърже на този телефон? Това нешо различно ли е от Училището за родители. МНого трудно се получава инфо от тази болница.

# 783
Ева, звъни мнооого дълго- там вдигат мнооооого бавно и рядко.

# 784
  • София
Уф и аз звъня на този телефон, ама никой не вдига. Пък гледам да е културно на 4-5 позвъняване затварям, че да не им преча, а то трябвало с нахалство! ooooh!

# 785
На епикризата наистина пише, че до 30 дни може да се отиде на преглед в болницата.

# 786
Да пише , само че в редки случаи за 30 дни ще си се изчистила от течовете , а преглед така трудно ще ти направят . Аз говорих с моята гинеколожка , която не е тази при която съм родила , и тя каза че след раждане е най- добре прегледа да е мануален , т.е на магарето , а не с ехографа . Затова е хубаво да са спрели течовете и прочие  .............

# 787
Да пише , само че в редки случаи за 30 дни ще си се изчистила от течовете , а преглед така трудно ще ти направят . Аз говорих с моята гинеколожка , която не е тази при която съм родила , и тя каза че след раждане е най- добре прегледа да е мануален , т.е на магарето , а не с ехографа . Затова е хубаво да са спрели течовете и прочие  .............
Момичета за ваша информация! Имате право до един месец след изписването да отидете на контролен преглед в ТК, казвате на регистратурата, дават ви талонче и ви преглеждат в 103 кабинет! Носете си епикризата, оказа се в крайна сметка, че моята не са ми я дали, а тази, която аз имах била само на детето - аз си мислех, че е една обща! Епикризите се вземат от канцеларията /добре, че на регистратурата беше любезна и ми обясни, и първо ходих да си я взема/.
Надявам се съм била полезна!

# 788
Забравих да допълня, че ме прегледаха на магаре и ми огледаха шевовете /аз съм секцио/, а казах, че все още ми прокървява по някоя капка /почти всеки ден/. Това е!

# 789
За доктор Константин Петров в 1-ва АГ Света София и аз мога да кажа само хубави неща. изключително сърдечен, всеотдаен и внимателен към пациентите. Случи се да раждам при него без предварителни уговорки. просто той беше дежурен и останах безкрайно доволна от отношение и от всичко. Родих супер лесно за 20 мин. Безкрайни благодарности на него и на екипа.

# 790
Това един д-р на средна възръст с тъмна коса, не много висок ли е?? Раждах при един Петров но не му знам 1 име, мнооогоо готин тип, много съм доволна.

# 791
Момичета, може ли някоя, която е раждала нормално и след това е била във ВИП стая да каже дали бебчето го носят веднага при нея и го оставят постоянно дори и през нощта. За обикновените стаи знам, защото съм била в такава, но сега разбрах, че във ВИП стаите все пак имало обявен някакъв час за носене на бебето при майката и разбрах за два случая, в които не са ги дали веднага на майките, а на следващия ден. Доста ме учудва точно в тази болница да процедират така newsm78. Можете ли да ми кажете дали това е практика?

# 792
Родих в ТК края на септември и бях във ВИП стая. Ако всичко е наред с бебчето ти го носят веднага след като го оправят. През цялото време бебетата бяха при нас. Взимат ги само да ги къпят, преповиват и преглед от педиатъра. Аз сам доволна от престоя си в болницата.

# 793
Лилчо,ако си със секцио бебт ого дават между 13.30-14.30 на следващия ден. Веднага може да го слгаш на гърда, дават и добавка. Само първата вечер г овземат в 12 вечерта, а после е при теб през цялото време. Взимат го сутрин за визитация  и тоалет 3 пъти на ден Hug

# 794
diondi, Jeny мерси Hug.  Значи се надявам, че щом ще раждам нормално би трябвало да ми го дадат веднага след раждането както процедират в обикновените стаи. А как стават посещенията във ВИП стаята имам предвид докато някой е при мен на свиждане бебето може ли да стои при нас или го взимат?

Общи условия

Активация на акаунт