Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 013
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 810
Вече не помня в коя болница искат и един пакет лигнин - купила съм го  де, ама не зная дали да го слагам в багажа?!Някакви идеи...?

Това е от нещата , които може и после да ти донесат . Не са ми искали , но е по удобен за визитациите , сещаш се нали . .........
А тези китайските нощници  са такива еднократни синички , но никак не са удобни и запарват ( не че е много топло де ...)
Успех и леко и бързо раждане , и само красиви мигове с беби .... Peace

Благодаря ти, pisi81 Simple Smile Дано да е бързо и леко, че тръгвам без екип и на късмет.

# 811
[Благодаря ти, pisi81 Simple Smile Дано да е бързо и леко, че тръгвам без екип и на късмет.
Всичко ще е наред! И аз така раждах - екипите са добри там. Леко раждане!

# 812
Спокойно , и само положителни мисли !!!!!!
И ти пожелавам да тръгнете към болницата нощта , и двата пъти родих нощта и по-хубаво от това няма ........
И слушай лекарите като ти говорят , или поне се опитвай де , но знай че това много ще ти помогне .  Hug
И двата пъти раждах без избор .

# 813
Благодаря  моми4ета.Колкото пове4е наближава,толкова пове4е по4вам да се плаша,ама то е нормално.МНого,ама много ме е страх от раждането като за на4ало,как ще мине вси4ко,а после не ми се и мисли с бебо как ще се гледаме,май по-скоро той ще ме гледа мен отколкото аз него Simple Smile.Дано сте прави и вси4ко си дойде на място с времето! Hug
П.С.Между другото да ви питам за болницата,нали е топли4ко там?Защото и двете нощни4ки са ми с къс ръкав и къси4ки до колената,сега по4вам да си мисля 4е ще ми е студено с тях.Ще взема и връхна дреха,разбира се,ама все пак...Как мислите,да купувам ли с дълъг? newsm78

Топло е, ама като тръгнеш да раждаш, може да ти се дръпне кръвта от краката. Аз раждах април и едни чорапки не бяха излишни. А и без тях щях да ходя боса до родилна зала- не знам защо не ми дадоха да си обуя чехли. Може би щото няма къде да ги сложат после...

В стаите беше 24 градуса, топло е.

# 814
Спокойно , и само положителни мисли !!!!!!
И ти пожелавам да тръгнете към болницата нощта , .
Peace мен може би нямаше да ме приемат, ако не бях през нощта(е щях да звънна на моята докторка, но все пак...) без екип и ако не са те следили там и отидеш преди да има 4-5 см разкритие и ако има бейби бум може да върнат някого, обаче през нощта е спокойничко-аз не че имам сравнение Wink

# 815
  • София
Здравейте! Моля за извинение,защото въпроса ми не е за тук,но темите от архива се отварят след много чакане и при това са от преди няколко години и няма да ми свършат работа. Живея близо до "Тина Киркова" и ми се налага да посетя гинеколог (гъбички),а с бебето няма как да ходя далече. Бихте ли ми препоръчали някой,който работи със Здравната каса. Благодаря предварително!

# 816
Ами те са доста, ако е само за преглед.....ох, да ти кажа честно тия дето са ссъс ЗК по принцип за един преглед те викат в частния си к-т.Не съм сигурна дали не са за следене на бременност повече

# 817
Здравейте,
нека някой да сподели, ако има опит дали тези Отворени дни в Света София са полезни и как протичат. Много ми се иска да отида на 21.10., но се колебая, защото е свързано с излизане от работа и други такива ангажименти. т друга страна, това е болницата, към която съм се насочила за раждане и мисля, че е добре да се отиде (дори с бъдещия татко  newsm78) Така, че споделеното мнение ще ми е от голяма полза! Благодарности на всички!!!

# 818
АМи за мен бяха изключително полезни- така знаех къде отивам.Каква е обстановката, в кой кабинет да отида....там можеш да задаваш много въпроси и те развеждат из родилното  и ти показват всичко, което е важно.Отиди, ако можеш.

# 819
Здравейте,
нека някой да сподели, ако има опит дали тези Отворени дни в Света София са полезни и как протичат. Много ми се иска да отида на 21.10., но се колебая, защото е свързано с излизане от работа и други такива ангажименти. т друга страна, това е болницата, към която съм се насочила за раждане и мисля, че е добре да се отиде (дори с бъдещия татко  newsm78) Така, че споделеното мнение ще ми е от голяма полза! Благодарности на всички!!!

дата е пълна вече, ако имаш време се запиши за следващата на 04.11.2009

# 820
  • София
Здравейте,
На мен също ми бяха много полезни. По-спокойно ти е като знаеш къде ще бъдеш, аи отсаналите задаваха въпроси, за които не бях се сещала.

# 821
Бихте ли ми препоръчали някой,който работи със Здравната каса. Благодаря предварително!
Нямам кого да препоръчам,но можеш да отидеш в Тина Киркова с направление в 103-ти кабинет.Единствено не знам дали трябва предварителен час,но звънни да попиташ.

# 822
СЪС сигурност в 103 ще я изгонят- освен, ако не е свързано с раждането или пък не е месец след него. Ако отидеш просто на преглед ще те навикат яко.

# 823
СЪС сигурност в 103 ще я изгонят- освен, ако не е свързано с раждането или пък не е месец след него. Ако отидеш просто на преглед ще те навикат яко.
Защо?Онзи ден едно бременно момиче отиде за преглед за установяване на бременност.Беше с направление.Там си е гинекологичен кабинет и приемат с направление.

# 824
ама бременна все пак...
абе най-лесно на регистратурата с направленое и те пращат 

Общи условия

Активация на акаунт