Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 920
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 990
ами един общ в ТК , където е и ДК....не съм сигурна там какъв е уреда-едва ли нещо кой знае какво.

# 991
Извинявай за тъпия въпрос, ама какво е ДК? На мои познати също е казвал верния пол, но по принцип не ходят при него за това. Ултразвука в частния му кабинет е доста стар, този в ТК, ако е този за който си мисля е по-добър  newsm78

# 992
дк- детска консултация....май така се водеше общия кабинет, уффф не бе ЖК- женска консултация, сори вече съм на др. вълна.....мерси за инфото Wink

# 993
  • тук
здравейте, аз малко късно открих тази тема Sad
исках да споделя каквото знам за упойките - ако не сте отишли на тестове предварително, преди или заедно (не знам кое от двете) с упойката ви слагат антиалерген, така че спокойно
аз отидох все пак, че имам панически страх от алергичен шок

влязох да търся цена на епидуралната упойка, но доколкото разбрах такава официално няма Simple Smile

# 994
ее, добре  е вече новия сайт има вид на нормален сайт, а предишния беше тъпичък....ама какво означава това:

Престой във VIP стая с едно легло ПБ / за един  леглоден / - 40 лв.

# 995
ее, добре  е вече новия сайт има вид на нормален сайт, а предишния беше тъпичък....ама какво означава това:

Престой във VIP стая с едно легло ПБ / за един  леглоден / - 40 лв.
Патологична бременност.

Ултразвукът в ТК в ЖК е ужасен.В 120 кабинет/май беше/ има един хубав апарат,но там се плаща прегледа.

# 996
а защо се плаща в патологията-аз съм лежала и не съм плащала,а ааааааааааааа това е за вип в пб...ясно. То там като лежиш никак не е препоръчително да си сам, освен това там и в обикновенните стаи е супер .

# 997
а защо се плаща в патологията-аз съм лежала и не съм плащала,а ааааааааааааа това е за вип в пб...ясно. То там като лежиш никак не е препоръчително да си сам, освен това там и в обикновенните стаи е супер .
Аз лежах там около 2 седмици сумарно за бременността и си исках ВИП стая.Предпочитам да не се съобразявам с никой или пък някой с мен.

# 998
  • тук
ее, добре  е вече новия сайт има вид на нормален сайт, а предишния беше тъпичък....ама какво означава това:

Престой във VIP стая с едно легло ПБ / за един  леглоден / - 40 лв.
Патологична бременност.

Ултразвукът в ТК в ЖК е ужасен.В 120 кабинет/май беше/ има един хубав апарат,но там се плаща прегледа.

в 121 кабинет е Simple Smile и в патологията е много добър, но този долу в ЖК е кошмар наистина Sad

# 999
Момичета на мен ми е още рано за раждане, но искам да ви питам за мнение. В ТК как е по-добре да раждаш - с или без избор на лекар. В смисъл заслужава ли си даването на пари според вас. Парите не са малко, и на мен лично , ако ми се наложи да ги давам, определено ще ми се отрази на бюджета, като се има предвид че не са само това разходите покрай едно раждане и бебе. Принципно, аз съм на абонамент при др Янкова за наблюдаване на бремеността и определено искам да съм във ВИП стая след раждането. Но се чудя какво да правя с избора на лекар, дали да се възползвам от тази екстра или не. Моля ви за мнение , защото съм доста объркана, а от това какво ще реша зависят и разходите които ще направя и преди раждането.

# 1 000
  • София
Цвети, връщайки се назад във времето, преди година почти, от опита и наблюденията си мога да ти кажа, че ако ще раждаш нормално - по-добре плати на акушерка. Без това тя върши цялата работа. А ако ще си секцио- всичко зависи от теб самата.

# 1 001
  • тук
Цветослава, никой не може да го реши вместо теб, защото си има доводи и за двете, но  ето моите
1. Най-вероятно трудно ще се добереш до ВИП стая, защото родилките с избор на лекар са с предимство за ВИП–а
2. Полежах в тази болница по време на бременността и имам впечатления от екипите - ако нямаш някой, който да ти гледа по-внимателно нещата и да се интересува от теб, не са много адекватни, за мили да не говорим. При първия кръвоизлив ме питаха защо плача, какво толкова е станало и ме държаха да чакам за приемане сума ти време. Не бих искала да преживея подобно нещо при раждането.

Аз лично не знам дали Янкова изражда, май не, защото ми се струва най-логично да избереш лекар, когато той ти е следил бременността и те познава. Иначе дори не знам как всъщност той разбира, че ти си го избрал и как му се обаждаш посреднощ при нормално раждане ?!?

# 1 002
  • София
Цвети, и моят опит е от преди година, но според мен парите за избор на лекар бяха най-добре похарчените от мен досега. Раждах нормално и лекарят ми беше през цялото време до мен. Акушерката освен да ме полива с чайник с вода друго не направи. В предродилна може да са важни, но там се застоях около 10 минути  Mr. Green
И ние не бяхме кой знае колко добре финансово, но мен не ме притеснява да бутам проста количка и да използвам вещи от приятелски деца.  Обаче присъствието на лекаря ми беше от огромно знаяение за мен, дори и само като емоционална подкрепа. Всичко мина идеално и ми остана чудесен спомен за цял живот. Ако се беше стигнало до секцио пак щях да съм спокйна, че с бебето сме в добри ръце.

# 1 003
Цвети, връщайки се назад във времето, преди година почти, от опита и наблюденията си мога да ти кажа, че ако ще раждаш нормално - по-добре плати на акушерка. Без това тя върши цялата работа. А ако ще си секцио- всичко зависи от теб самата.

Моят съвет е същия... Дори с избор на лекар, те изобще не стоят при теб да те наблюдават,а пращат акушерките и ги карата да има се обадят когато стане време да излиза бебето. Единствено си заслужава да платиш 900 лв, ако познаваш лекаря наистина добре и знаеш,ч е ще е пртеб и няма да те пришпорва да раждаш защото му свършва смяната.

# 1 004

даааа, подкрепям 100 % и освен това е 3 пъти (или 2 пъти по-скоро) по-ефтино....и си избери Белишка.
Ей, Мишлетата  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт