Часовникът! - тема 2

• 76 683
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
За верижката на Бети Баркли ли говориш?  Simple Smile

Оохоооо, отивай в темата за придобивките и аз тръгвам след тебе  Joy  Hug

# 31
За верижката на Бети Баркли ли говориш?  Simple Smile

Оохоооо, отивай в темата за придобивките и аз тръгвам след тебе  Joy  Hug

За верижката на Фосила говоря, че е спортна.  Grinning

В темата за придобивките не ме търси. Laughing Никога не показвам дрехите си там. Naughty Само веднъж се е случвало, ама тогава бях по-наивна. Laughing

# 32
  • Belgium
Да се похваля и аз  bowuu, вчера половинката ме закара на хубав шопинг в Пловдив, и изпонакупих мол-а  Mr. Green- дрехи, 4 чифта обувки и в един от магазините за часовници, намерих Пиер Карден-а за който питах по-напред в темата. И вече е мой. Grinning

И нищо не показваш нали  Naughty

Това е следващият, който съм си харесала  Mr. Green

# 33
Лу, много е хубав. Grinning Дано се сдобиеш с него съвсем скоро. Аз съм си заплюла още един, и може би тия дни ще си го поръчам. Blush За придобивките ти знаеш много добре. Laughing Но пък мога да похваля Пловдивският мол, този път имаше хубави неща, за разлика от разочарованието ми като съм ходила предните пъти.

# 34
Лу, много е хубав. Grinning Дано се сдобиеш с него съвсем скоро. Аз съм си заплюла още един, и може би тия дни ще си го поръчам. Blush За придобивките ти знаеш много добре. Laughing Но пък мога да похваля Пловдивският мол, този път имаше хубави неща, за разлика от разочарованието ми като съм ходила предните пъти.

и за разлика от бургаския нали  Tired  ooooh!

# 35

и за разлика от бургаския нали  Tired  ooooh!

Абсолютно. Mr. Green

# 36
  • Belgium
Не знаех, че има и бургаски мол  hahaha

Къде се намира това чудо?

Аз пък не си харесах почти нищо във варненския мол  Crossing Arms

# 37
Не знаех, че има и бургаски мол  hahaha

Къде се намира това чудо?

Аз пък не си харесах почти нищо във варненския мол  Crossing Arms

Бургаският направо не ти трябва да го знаеш къде е. Ама е на лесно място.Ах'че-то да ти обясни.
Във Варненският бях миналата седмица- взех си едно якенце и козметика.Друго и аз не харесах. Mr. Green

# 38
Totally*Av4e, да ти е честит поредния нов часовник Crazy  bouquet Ще може ли да го снимаш и да покажеш как точно изглежда (може и на ръката), ако не ти представлява трудност де,защото и за много го харесах този на Пиер Кардин и бих искала да го потърся някъде в София като се прибера. Каква му беше цената също? Rolling Eyes Hug

# 39
Авче честити ти придобивки  Hug И аз чакам да покажеш новия часовник  smile3521

Лу , Шанела е много хубав. Пожелавам ти това да е следващата ти придобивка.  Peace

# 40
Ани,  Man_7_Utd мерси момичета. Hug Ще пусна снимка, ама ще ме почакате няколко дни, че не само съм мързелива, ами и на лаптопа ми на който съм в момента не съм си инсталирала диска от фотоапарата, а диска си ми е в друг апартамент. Blush

# 41
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 42
  • У дома !

Отново да се похваля с моя....този път на китката ми  Blush

# 43
TiFoNi много хубав Swatch  Peace

# 44
  • София-в сърцата на моите деца
TiFoNi , много хубав! От къде го взе и за колко, ако не е тайна??? Peace

Общи условия