Часовникът! - тема 2

• 76 650
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • У дома !
Благодаря ви момичета!И аз много му се радвам Blush
Взех го от магазина на Swatch на Витошка.
Цената му е прилична спрямо други известни марки-146лв.
Има го и в бяла каишка.Много се чудих,кой да избера,но черното надделя Laughing

# 46

И нищо не показваш нали  Naughty

Това е следващият, който съм си харесала  Mr. Green

Laughing този е и от моите фаворити ,Лу  Peace

# 47
Av4e не сме забравили за снимките.... Чакам да видя  Laughing Hug

# 48
  • София

От вчера съм собственик на този часовник след дълго избиране и много си го харесвам  Grinning

# 49
  • Бургас

От вчера съм собственик на този часовник след дълго избиране и много си го харесвам  Grinning

Честито!!!   bouquet Много е хубав - към тези, които и аз се оглеждам - черен, с квадратни форми и камъчета. Да си го носиш със здраве много дълго. Сега като ти го видях се вдъхнових и по-късно ще видя какво има из центъра...

# 50
Kami честит да ти е. Мноооого е хуваб, със здраве да си го носиш  Hug

# 51
  • София
Благодаря Ви момичета   bouquet Много време обикалях по всички магазини за часовници в София и накрая се спрях на този и много му се радвам,пожелавам и на вас нови придобивки  Hug

# 52
Ооох ,дано съвсем скоро ти се сбъдне пожеланието  Joy Hug

# 53
Ох, аз съм най-несериозният човек на света. Добре че ви предупредих. ooooh! Embarassed
Тия два-три дни няма да стане, че утре половинката е рожденник и имам работа покрай празнуването, и вече като се "възстановя" след празника, ще се постарая да спра да се излагам в темичката. Blush

TiFoNi , Madleine честити придобивки, много са хубави. Да си ги носите със здраве. Heart Eyes

# 54
Страхотни часовници сте показали! Heart Eyes

Аз пък очаквам всеки момент да ми пристигне ето този часовник.

Доста дълго го избирах.  Като цяло залагам на класически модели. Ето тук параметрите му, но в сребристо.http://www.bgdot.com/TISSOT-T-TREND,-T-Tonneau----T62.1.295.81?a … on=11&id=2208

Сега започвам да се оглеждам за подчертано спортен часовник.

# 55
  • Варна
Здравейте момичета! Бих искала да попитам дали някой е виждал този Фосил някъде във Варна/ или други градове в БГ/? Ако да- в кои магазини, че не съм се разтършувала още, но страаашно много го харесвам!
 http://www.fossil.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?l … ;imagePath=ES1967
Или е само за Щатите модел? Ако е така да знам направо от там да поръчвам Simple Smile Предварително ви благодаря.  bouquet

# 56
flufi, ако не се лъжа някой в предишната тема беше писал нещо за този Фосил...искаше да си го купува,поръчва или нещо подобно.. Но нямам никакъв спомен ,разрови се там и виж, може и да ти свърши работа. Peace

Авче виновна си мила, мноооого несериозна... yes  remybussi Много весело прекарване,бързо да изтрезняваш и да се появиш после  Hug

# 57
Здравейте момичета! Бих искала да попитам дали някой е виждал този Фосил някъде във Варна/ или други градове в БГ/? Ако да- в кои магазини, че не съм се разтършувала още, но страаашно много го харесвам!
 http://www.fossil.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?l … ;imagePath=ES1967
Или е само за Щатите модел? Ако е така да знам направо от там да поръчвам Simple Smile Предварително ви благодаря.  bouquet

Флъфи, този го имаше в Галдини, в мол-а. Ако го няма могат да ти го поръчат и да ти го доставят. Ако искаш моя съвет, той е , да си го поръчаш сама ти, от някой сайт. Както аз си поръчах моя Фосил. Има доставки до Бг, часовника си е с гаранциите и т.н. , освен това ще пристигне по-бързо отколкото с Галдини. И да не говорим че цената ще е по-ниска. Галдини слагат на Фосила специално около 80-100лв надценка на часовник от цената която виждаш в официалният им сайт.

Ани, признавам се за виновна. Мерси за пожеланията, ще гледам бързо да се появя. Hug

# 58

Честито!!!   bouquet Много е хубав - към тези, които и аз се оглеждам - черен, с квадратни форми и камъчета. Да си го носиш със здраве много дълго. Сега като ти го видях се вдъхнових и по-късно ще видя какво има из центъра...

Виж при Енгибаров - скоро си взех от там ФЕстина Peace

# 59
  • Варна
Благодаря ви за отговорите момичета! Ще проверя в Мол-а и ще преценя. А за поръчка от САЩ как сте процедирали- чрез фирма посредник от официалния сайт на Фосил или от друг сайт /амазон или и- бей/ с доставка до тук?  Ако не е тайна бихте ли ми споделили колко ви излезе с доставката до БГ /може и на ЛС/?

Общи условия

Активация на акаунт