Часовникът! - тема 2

• 76 722
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Лу, страхотен е какъв е и от къде го взе Thinking

# 601
  • Belgium
Fossil се продават в магазини Galdini.

Лу, страхотен е какъв е и от къде го взе Thinking

zajka от линията часовници на Парис Хилтън е. Има го и в България, но от чужбина излиза много по-евтино.

# 602
  • София
Къде в Пловдив/София се продават часовници на Фосил?
И по-конкретно видали ли сте някъде този:

Можеш да го вземеш от магазини Галдини в София ,може и в Пловдив да ги има.Това е много често срещан модел.

# 603

Можеш да го вземеш от магазини Галдини в София ,може и в Пловдив да ги има.Това е много често срещан модел.

Мерси! Hug В електронния им магазин го няма, но ще погледна и в магазините им в Пловдив и София.

# 604
  • София

Мерси! Hug В електронния им магазин го няма, но ще погледна и в магазините им в Пловдив и София.
Моят съвет е да погледнеш също в Амазон или И-бей,по йофтино ще ти дойде Wink

# 605

Аз именно от амазон го харесах. Wink Но искам да го меря, за да видя как стои на живо. Дали няма да е твърде странен с тези кръгове.

# 606
  • София

Аз именно от амазон го харесах. Wink Но искам да го меря, за да видя как стои на живо. Дали няма да е твърде странен с тези кръгове.
Да правилно си го преценила,че трябва да се мери Peace

# 607
В задната си част този часовник не е с тези кръгове, и се регулира без проблем, ако те притеснява дължината и се налага скъсяване. Иначе не е странен, виждала съм го на ръка, симпатичен е.

# 608
# 609
Момичета, според адреса на сайта на Галдини и бг мапс, магазина се намира някъде на ъгъла на Витоша и Патриарха - бул Витоша 62. Днес минах от там и никъде не го видях този магазин...  newsm78

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 22:32 от Hellena_

# 610
  • Belgium
Galdini имат няколко магазина - един на Раковски, един близо до Съдебната палата и още някакви имаха.

# 611
Магазина на Галдини се пада на Патриарха, на десния тротоар посока Петте кьошета. Подминаваш ъгъла с Витошка, следват Хеликон, някакъв магазин за дрехи, и там е магазина им. Малък е.  bouquet

# 612
Този на Патриарха до Хеликон май го закриха скоро. Имат електронен магазин: http://galdini.eu/  Peace

# 613
Здравейте! Да си призная - не разбирам нищо от часовници, но вие сте много заразителни. След първото влизане в темата още същия следобяд се сдобих с това - http://www.morellato.com/#/scheda-prodotto/Capri/catalog-product-view-id-1524/engCrazy Не съм го избирала като марка, просто влязох, гледах слагах на китката и този беше "любов от пръв поглед"  Blush До този момент не съм го свалила от ръката си  Embarassed

# 614
Този на Патриарха до Хеликон май го закриха скоро. Имат електронен магазин: http://galdini.eu/  Peace

Странно.. в секцията "За нас" на този сайт пише адрес на магазин в Плевен..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт