Часовникът! - тема 2

• 76 703
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Belgium
Да, моята е кожена, но и керамичнта е много хубава  Laughing

dilandii със здраве да си го носиш  Laughing

# 631
Лу,мерси много!Като дойде ще снимам да се изфукам и аз.... Flutter

# 632
  • София
Каишката от линка е гумена.
Някъде срещате ли същия модел с кожена или керамична в сайтовете? Аз обърнах e-bay и амазон и какво ли още не, но никъде не виждам, само гумени са.  Confused

# 633
  • Belgium
Каишката от линка е гумена.
Някъде срещате ли същия модел с кожена или керамична в сайтовете? Аз обърнах e-bay и амазон и какво ли още не, но никъде не виждам, само гумени са.  Confused

Моят с кожената каишка е купуван от магазин на Галднини във Варна.

Ако това ти е от полза.  Laughing

# 634
А какво ще кажете за този  модел на Swatch?От по-старите колекции е,но много ми хареса.Някой има ли го?

# 635
chervenokoska_2 да ти е честит много е хубав  Party

Сега видях,че Golden Queen ми е писала ooooh! благодаря ти мила,но искам часовниче със златисто,но този модел на oxette май няма да го намеря никъде  Tired

Момичетa искам да ви питам виждали ли сте на живо този модел на Guess U11530l1 или ако някоя от вас го има да сподели как е часовничето.Нещо не мога да се ориентирам каква е каишката му?  Thinking
ето го и него:

в мола на Сердика Peace

# 636
  • София
Този модел на Фосил е с пластмасова каишка и на живо изглежда доста зле,и аз много го исках до момента,в който го видях на живо,иначе циферблата е страхотен и в съчетание с кожена каишка изглежда доста по-добре.Дано съм била полезна.

# 637
  • София
Да, аз съм на мнение, че педи да се поръча някой часовник е добре да се види на живо. При някой модели има много голямо разминаване в очакванията.  Grinning
Аз съм в една чуденка. Имам ето този модел:

Няма никакъв достъп до батерията, единственият начин е да се разшие, а после ще личи зашиването наново...Някой имал ли е подобни дилеми? Той е новичък все още, но предполагам след 1-2 години ще се наложи смяна на батерията.
Колко най-дълго издържат при вас батерии? Имам един друг Фосил, вече година и половина ок, но часовникът ми на pierre lannier отказа към 6-тия месец.

# 638
Този тип Фосил само на сервиз за смяна на батериите. Моят такъв, но с капси в крайщата, не с зашиване го отвори часовникар и смени батерията, която отказа доста бързо за няколко месеца.

# 639
  • София
Моят pierre lannier също часовникар му я смени (аз съм си виновна, той беше в гаранция още, но не мислех,ч е една батерия ще е голям проблем да се смени) и после с новата батерия издърна най-много 3-4 месеца.  #Crazy

# 640
И моя Фосил е на година и половина някъде, засега му е бетон батерията.

# 641
Да, аз съм на мнение, че педи да се поръча някой часовник е добре да се види на живо. При някой модели има много голямо разминаване в очакванията.  Grinning
Аз съм в една чуденка. Имам ето този модел:

Няма никакъв достъп до батерията, единственият начин е да се разшие, а после ще личи зашиването наново...Някой имал ли е подобни дилеми? Той е новичък все още, но предполагам след 1-2 години ще се наложи смяна на батерията.
Колко най-дълго издържат при вас батерии? Имам един друг Фосил, вече година и половина ок, но часовникът ми на pierre lannier отказа към 6-тия месец.
Защо да се разшива,маха се осичката от едната страна и готово.И аз имам подобен фосил и съм го отваряла.Но по-лесно е наистина при часовникар

# 642
bebochka много благодаря   bouquet

# 643
  • София
Клеми, няма нужда да се разшива. Просто се разкачат патентите, с които е захванат и после се закачат отново. На същия принцип, на който се сменят каишките. Часовникарите си имат нужния инструмент, с който става за секунди (преди време работих в магазина за часовници в Сити Центъра и бая каишки съм сменила  Laughing ) иначе ти сама с подръчни средства ще се измъчиш и има опасност да нараниш кожата или да одраскаш самия часовник ако ти се отплесне ръката.

# 644
Тук е мястото да попитам  Simple Smile Поръчах си часовник от British Watch Company и ми пращат този и-мейл
Dear customer
> Thank you for your order. Your payment is currently on a
> security code match, we need a full data match to dispatch
> items. Please confirm the authorization code on the payment,
> this can be obtained from you card issuer. This is an
> additional security check to insure you are the card holder.
> If you have any questions please contact us on 02476 555
> 526
>
> Kind Regards

И аз май нещо не разбирам какво искат да им потвърдя.Може ли малко помощ? Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт