Часовникът! - тема 2

• 76 653
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Успокоих се.  Laughing Иначе трябваше да го поръчвам.  Grinning

# 706
  • Пловдив
Аз да випитам, от www.bakz.co.uk някой получавал ли е нещо - в пощата ли идва? Чакам един часовник от там и ми направи  впечаление, че уж са британски сайт, а изпращат с USPS  newsm78

# 707
Golden Qeen ;Titina много ви благодаря момичета!!! newsm51
Зарадвахте ме много от сутринта! Hug
Снощи до 3часа съм се ровила . Tired
Почвам да проверявам дали ще го изпратят до Бг.

newsm51 newsm51 newsm51  love001

Сайта,който ти дадох аз изпраща до България и при всички положения доставката от Англия ще бъде по-евтина!

# 708
Зарадвахте ме много от сутринта! Hug
Снощи до 3часа съм се ровила . Tired
Почвам да проверявам дали ще го изпратят до Бг.

newsm51 newsm51 newsm51  love001

Сайта,който ти дадох аз изпраща до България и при всички положения доставката от Англия ще бъде по-евтина!

Ако пробваш ще видиш, че използват услугите на USPS ( Американските пощи), така че доставката е от САЩ.
Ако използва сайта с разширение .сом - доставката е с DHL, като разликата с доставката с USPS ( Американските пощи) е само $10.
И в двата случая минаваш през митница обаче и ще трябва да платиш мито и ДДС.

# 709

момичета, темите за поръчки и доставки са във форум "На пазар", а не в "Красива мама"  Whistling

# 710
Извинявайте,че нахълтвам в темата,но е много интересна и всички показвате много красиви часовници.И аз ще споделя моята придобивка с вас,въпреки че е от преди два месеца вече,но мого си го харесвам
http://www.sunnywatches.com/watches/esprit/eden-night-4430425.html
А следващият ще е този
http://www.gandsservices.co.uk/proddetail.php?prod=AVW11588L28

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 00:11 от tihhi

# 711

П.П.Бубанка извинявам се много!!!! Embarassed

# 712
Titina,не съм много съгласна с теб по въпроса за митото,звучи ми нелогично,но няма значение!Важното е момичетата да се сдобият с мечтаните часовници!Прекратяваме темата по искане на bubanka. Simple Smile

Горгона,получи ли го?

Mirellka,ти какво направи,поръча ли го?

tihhi,добре дошла! Hug

# 713
Преди 3 години си купих часовник на DKNY
и много ме радва. Мога да го нося с елегантни, така и с поспортно-елегантни дрехи. Много си го пазя и много му се радвам. Не е мръднал от тогава. Купих си от магазин за часовници в София.

# 714
Момичета, красиви часовници сте показали ... И мен ме хвана тази мания и сега съм на тема Часовници с бели пластмасови/гумени каишки. Снабдих се с такъв на Calypso, но нещо не мога да се оправя с почистването - смятах че като е гума ще се поддържа по-лесно, а то не е така.
Моля, споделете как чистите вашите ... а да, и някой беше показал модел на ICE ... на каква цена се продава и от коя фирма в БГ?
Предварително благодаря за съветите относно почистването.      bouquet

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:02 от radostche_plovdiv

# 715
radostche,аз от много време се каня да си купя с бяла гумена верижка и все нещо ме спира,иначе часовника,който съм харесала е точно на Ice.Като казваш,че гумата се поддържа трудно какво точно имаш предвид?Захаби ли ти се бързо?Мен ме притеснява точно това,а също така и да не би да ми изпотява ръката.Ти кой модел имаш на Calypso?

# 716
radostche,аз от много време се каня да си купя с бяла гумена верижка и все нещо ме спира,иначе часовника,който съм харесала е точно на Ice.Като казваш,че гумата се поддържа трудно какво точно имаш предвид?Захаби ли ти се бързо?Мен ме притеснява точно това,а също така и да не би да ми изпотява ръката.Ти кой модел имаш на Calypso?

За изпотяването - не изпотява, но пък се зацапва ... например от облягането на ръката. Аз почиствам с влажна кърпа, но не се чисти точно тази част, която ти идва отдолу на ръката. Иначе изглежда страхотно, но пък мен такива неща много ме дразнят и погледа ми е все там.
А модела не го знам кой е, но ще пусна снимка тия дни.

# 717
Със спирт или пък с веро дали няма да стане?

# 718
Пробвах с веро, но не постигнах добър ефект ... а за спирта дали няма да се повреди нещо покритието?
Как да вмъкна изображение - снимката на часовника ?    newsm78

# 719
Пробвах с веро, но не постигнах добър ефект ... а за спирта дали няма да се повреди нещо покритието?
Как да вмъкна изображение - снимката на часовника ?    newsm78

Ами за да си сигурна,че няма да се увреди верижката от спирта,сложи на памуче малко и пробвай от вътрешната страна,където и да стане нещо няма да се вижда!А за да покажеш модела най-лесно би било,ако го намериш в някой сайт и пуснеш тук линка.В противен случай използвай указанията за добавяне на картинка в мнение.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Общи условия

Активация на акаунт