и да не искате, ще четете! Заспивала съм както чета и малкия ме събужда да продължим. В момента честно и "24 часа" да им четем, все едно, те си слушат гласа ни и за тях това е достатъчно, разбира се че ако искате и приказки четете. Сега за тях са подходящи кратки стихчета залъгалки, въобще да им се говори, нещо като "Охлю Бохлю с рогцата, къде са ти децата...". А платнените книжки са много удобни за момента, аз се сдобих наскоро с такава http://taftoys.com/view.php?itemid=10905 и е страхотна, картонените се късат много бързо от "лапането"
, до скоро, т.е. до раждането на бебето ( почти 9 год.), почти всяка вечер сме чели приказки 

това ми стана фаворит
)
Но ми допада
Иначе ползвам - препарата за съдове, крема за дупе, олио за мазане, сапунчето с лайка, и защитен крем (против слънце). Много съм доволна от всички продукти. Вчера купих крема на Чико против комари - намазах го вечерта, ама си мирише 
Култовото е, че ми е " топла кърмата, затова бебето не иска да суче!"
.
. В крайна сметка, преди 4 седмици /месец и нещо се влачи болна/, неизвестно каква неведома сила я накара да отиде да се прегледа, оттам директно в болницата. Оказа се по-малкия дявол-усложнена пневмония с тежък диабет, но поне е лечимо. Още е в болница, нашарена от игли. Та мисълта ми е, ако и вие имате такива магарета вкъщи дето ги е страх да ходят на лекар, хич не ги чакайте сами да се накумят ами ги хващайте за ушите и ги водете насила!
, на нас си ни върши чудесна работа.
Препоръчани теми