Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да спре приемът на магнезия и как се намалява дозата?
Какъв е оптималният режим на кърмене и какви са ползите от него?
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да спре приемът на магнезия и как се намалява дозата?
-
Какъв е оптималният режим на кърмене и какви са ползите от него?
Оптималният режим на кърмене включва установяване на редовен график за хранене и почивка за храносмилането на бебето. Този график позволява на бебето да получи пълноценен сън, да се разпредели времето на майката и да се осигури подходяща подготовка между храненията. Предимствата включват улеснено кърмене за майката, възможност за планиране от страна на майката и по-добро усвояване на храната от бебето.
-
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
-
Какви са размерите на бебето на Sarnichkat?
-
Какви са мненията за кърменето и режима на хранене на бебетата?
Този път може да отида направо с очилата.
За мен този режим е добър!!! Така бебето получава пълноценен сън - не се буди през 20-30 мин. от глад! Можеш да разбереш дали кърмата му стига - ако спи спокйно между храненята (разбира се, това при положение, че няма колики
) Гърдите имат време да се напълнят за следващото хранене! И не на последно място - имаш възможност да си разпределиш времето, да свършиш всичко останало между храренията и да влезеш да драснеш два реда във форума
- в неделя или в понеделник е секциото???
...ще ви спестя подробностите, да не ви заразявам с поспаливи настроения 
, ама скоро няма да видя язовир и въдица.

.
Мен въобще не ме мързи да правя таратор, защото го обожавам... Да не кажа че през ден ядем таратор вкъщи... Вирджинити, не се предавай - ти беше моята гордост по отношение на домашната работа!!!
, а на другия ден да ловят риба. Ще видим утре дали има признаци на наближаващо раждане и ако няма, ще му дам зелена светлина да ходи да разпуска, че милия как се беше спекъл, че като се роди бебето и край с рибата чак до другата година поне
Аз го успокойх, че и с бебето може да идем, като поотрасне малко, нали и то е човече, няма да му е зле сред природата. Уф честно казано и на мен ми се ходи, ама май точно сега не е момента