Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 62

• 11 541
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Ей, човек да не излезне да се разходи...
ЧЕСТИТ СИН НА ФЕЛИСИТИ! ДА РАСТЕ ВЕСЕЛ И ЖИЗНЕРАДОСТЕН ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!    bouquet

Марулче, стискам палчета всичко да мине леко и чакаме новинки.
Дарка, ти най-вероятно ще си от следващите така че стиснати палчета за теб и късмет.
Сиси, честито ви паднало пъпче. Сигурна съм, че ще избереш най-подходящото място за хвърлянето му.

Не помня коя мама беше пожелала сутринта 4 бебета по 4 килограма...за бройката почти я достигнаха нашите мами  Mr. Green

# 151
  • София
Не помня коя мама беше пожелала сутринта 4 бебета по 4 килограма...за бройката почти я достигнаха нашите мами  Mr. Green
Недейте така, че на 6-ти ще трябва да се отчитаме с 6-кг бебета Joy

# 152
Ох-ох-ох-ох хем се радвам много за новите мами хем ме стяга под лъжичката като виждам, че вече започват да се раждат и бебетата около моя термин.  Crazy

ЧЕСТИТО БЕБЕ КАЛОЯН НА ФЕЛИСИТИ, ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!

Марулче, стискам ти силно палци.... Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

inedica, моята болница е на 1 час път.  Mr. Green Аз съм от Сливен а ще раждам в Стара Загора. Лекарката ми каза да тръгвам ако ми изтекът водите или ако ми падне тапата.

# 153
Честит син на Фелисити! Hug Жив и здрав да расте! Grinning

На Марулка и Дарка стискам палци! Hug

Брех, много се засили бебевалежа. Да видим моето време кога ще е. Crazy

Драга, Сиси, благодаря ви!   bouquet

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 17:23 от strelche®

# 154
Честито бебешори на Радина, Дейзи и Фелисити! baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Да са ви живи и здрави, много да ви радват, а на вас бързо възстановяване! Hug

# 155
ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА РАДИНА, ДЕЙЗИ И ФЕЛИСИТИ, ДА ИМ НОСЯТ МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ.

Стискам палци на МАРУЛКА и ДАРКА, дано всичко мине леко.

# 156
Честит Калоян на мама Фелисити!!!Да носи само радост на мама и тати!!!
Марулка  newsm10
Момичета,бебка така се изпъва,че имам чувството,че ще се напикая/изпъва ми пикочният мехур/.
Нещо започна да ми се гади,повръща и едно ми е..../незнам как да го опиша/ напрегнато м/у гърдите  newsm78
Благодаря на всички,че сте с мен и ми стискате палци  Hug Hug

# 157
Фелисити-Честито,Марулка-стискам палци-на другите на път-също!
Джиджито-вадиш си карта на детето от централна регистратура,с нея записваш час или на централна или в Педиатрия/1ви етаж-в ляво от централната регистратура/Избери си лекар и си запиши час-за Масларска естествено се чака доста;после за конкретния час се качваш на 3 етаж в Неонатология-това е точно срещу вратата,където раждахме Laughing/не онова със слънчогледите, а там откъдето ни приеха.
Момичета пишете как сте с наддаването и какво правите за кърмата-знам,че има Кърмачески,но тук сме като сестри и ми е по-комфортно да питам.

# 158
Ле-ле.. човек да не излезе за няколко часа и пак новини!
Фелисити, толкова много се радвам за теб!! Честито! Да ви е жив и здрав Калоян и да донесе щастие на цялото семейство!

Ох, Марулчето и  тя.. стискам й много, много палци!  Praynig Възможно е да са й дошли повече емоциите около градината на Стефи! Хайде едно момиче за цвят, че днес само юнаци!
инкс, тъкмо се чудех ти как си, че някак ти е ред вече!
Дарка, успех!
Сандра, честито легълце! По-добре е от комбинираното, не съжалявай!
Гале, ще се нагодите с бебка, сигурна съм, че ще се научиш още по-добре да разпознаваш знаците й! Wink Сега ще видиш как наддава и ще лавираш според ситуацията. А за далечните дестинации, дай боже всекиму! Hug Макар че и този път желанието ми е да кърмя дълго и не планираме никакви пътувания, но вече почнах да замразявам кърма за кратки отсъствия за 1-2 хранения най-много ще мога да си позволя, стига Влади да иска от шишето, че е възможно и да не иска и тогава няма мърдане.
Джиджи, аз още в болницата изрязах ноктите, че се беше одраскал много, после чак му сложиха ръкавички, но аз ги махнах. Престраши се и се пробвай, най-добре докато спи.
Тоничка, Медула пожела 4 бебчета и май наистина ще познае!
nellyr, това с възглавничките е много удобно, аз имам от Юлиана! Peace Повивалника също ще ти върши работа.
А4, в какъв смисъл какво правим за кърмата?

# 159
Здравейте момичета  Simple Smile
Не мога да ви изчета , доста време не писах - е доста 5 дни,но нямах нет.
Честити бебенца на всички мами! Да са ви живи и здрави!  Hug
Видях само че в началото на темата сте обсъдили режима на 3 часа и кърменето.Твърдо против такъв съм- казвам го от позата на опита , а не на това какво ми се е искало да бъде  Wink
А4 какво те притеснява по повод кърмата - смяташ че не ти достига ли  Confused
А рибарките -не ни забравяте и нас за групова среща ,моля ви !  Hug
Връщам се да чета отзад напред

# 160
Честит Калоян на Фелисити!
Стискам палци и за Марулка.
Дарка, не знам дали ще си следващата родила по ред, но мисля, че ще си следващата родила онлайн  Laughing
nellyr, то пък да не легне да спи човек  Joy Имам леки стягания от време на време, предните дни и това нямах...

Днес верно голям ден. Снощи мернах Маймун77, пожелавам й да роди днес, че тя така искаше!
Като гледам последните постове още повече се радвам, че взех това решение за секцио. ТЕ не че са нещо страшни, просто на мене ми звучат така  Embarassed
Абе мамита не ви ли писна с тая "Временно недостъпна услуга", аз досега да съм й теглила майните  Mr. Green Не може да се разбере на кой колко му остава, та имам чуството, че бая народ се пререди без разрешение  Crazy Аз не че бързам да е по-рано вече де.. но определено беше почнало да ми става криво по едно време. Стеф, Карелия, верно стягайте багажа, че знае ли се!

Fortune, добре дошли в къщи!
Джиджи, не си сама мила  Hug Аз не се чуствах сама в къщи още откакто забременях - всъщност откакто в 4 месец я видях на 4D и ми беше толкова спокойно и готино при мисълта, че в следващите примерно n години няма да съм сама. Затова и толкова й говорех на моята госпожица, то пък тя взе, че свикна на спокойствие, тишина и някой да й говори само на нея и снощи бяхме с приятели на заведение ей не ме остави това детенце като почна да ме ръчка с ръчички болезнено отдолу и докато не се прибрах самичка тук не спря  Crazy Явно данданията й се видя много  Simple Smile

За млякото - човешкото мляко седяло по 3 часа в стомахчето, затова е възможно и бебенцата да си саморегулират режима горе-долу на толкова! Така пише в моята книжка  baby_neutral

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 18:08 от Emily_

# 161
  • София
ЕХАААА БРАВО НА ФЕЛИСИТИ !!! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА !!!

Марулка, стиснати палци и от нас, Дарка и на вас също  Hug

Днес ако знаете каква глупост направих -  hahaha направо не мога да повярвам.... понеже нали не изварявам шишета и т.н. , а имам само 2 бибки, които трябва да се стерилизират. Ама майчин мозък нов се сети, че има и едни залъгалки - играчки от тези с водата вътре, които се дават като растат зъбките. И реших да ги сложа , да напълня стерилизатора bash естествено се стопиха на втората секунда , къде ми е мозъка   hahaha Joy  язък !

В тази връзка ,  дали е възможно да облея с вряла вода двата биберона, които ползваме, вместо да ги стерилизирам? Мисля, че Марулка беше споменала за такъв вариант.

А Дейзи не беше ли с 1воо раждане секцио? Сега нормално и без шеф е направо супер Peace а и типично в нейния динамичен стил Sunglasses

# 162
Честит юнак на Фелисити!!! Живи и здарви да са и бързо възстановяване на гордата мама!  bouquet Много стиснати палци на Марулка и бързо,леко , безпроблемно!!! Praynig Praynig Peace Peace  bouquet
Чета ви , но много нямам време да се включвам адекватно по темите , които бистрите! Embarassed Стискам палци на всички други , които са в очакване! Лека вечер!   bouquet

# 163
Гале - мисля, че няма проблем да облееш добре с гореща вода бибите. И аз смятам така да процедирам. Ама с тоя стерилизатор си се оляла, верно hahaha

Ох, аз събрах багажа...ама много ми се струва, да му се невиди - уж отивам в частна клиника, дето се ходи само с четка за зъби и чехли - пък събрах една тумба багаж, все едно на море отивам Embarassed newsm78 По този повод - да питам мамите, които са били в подобни клиники - какво ви беше нужно от вас самите? В смисъл - лични принадлежности сложих, кърмаческите истории, една по-дебела връхна дреха ако ме втресе (нужно ли ви беше това?)...?
От документите, освен всичките ми изследвания - лична карта предполагам, а нещо на таткото?

Много благодаря предварително, знам, че преди месеци коментирахме тези неща, но съм изгубила списъците си някъде ooooh!

# 164

Честити рожбички на Радина, Дейзи и Фелисити. Да са им живи и здрави! На мамите бързо възстановяване!

Марулка, Дарка успех момичета Hug

Аз все така съм си тук и все така никакви признаци.
Stef, за багажа и аз  съм така. Ако знаеш с какъв сак съм, то на почивка да бях тръгнала сигурно по-малко щеше да е. А връхна дреха и аз си сложих този път, че първия не си взех и така ме  втресе след като родих, че ги молих за одеяло посред жегите.
inedica, и мен най-ме притеснява дали ще успея да преценя правилно кога да тръгна. Моята лекарка каза усетя ли болка веднага да тръгвам /разбира се същото се отнася за тапата и водите/. Като се има предвид, че имам поне 40мин. път се моля да не закъснея.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 19:35 от tan

Общи условия

Активация на акаунт