"Цената на истината"

• 41 670
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
Аз за никакви пари не бих си развалила репутацията
и отношенията с роднините, каквото и да са ми направили, зато си мислех, че е нагласено.

Въпрос до тия, които ги познават: Знаехте ли за част от историите? (Извинявам се, ако е задавано Embarassed)

# 466
Да бяга  гОркия  до де   е време--тая си е...о и пожара  Shocked

# 467
вчера предаването беше 1час, а за днешното са отпуснали 1ч и 30мин. интересно, ще кажеш че са знаели кой на колко въпроса ще отговори и колко време ще е предаването newsm78

# 468
Ми нали е на запис, нормално е да знаят колко продължава.

# 469
вчера предаването беше 1час, а за днешното са отпуснали 1ч и 30мин. интересно, ще кажеш че са знаели кой на колко въпроса ще отговори и колко време ще е предаването newsm78
Предаванията са на запис  Peace

# 470
Ми нали е на запис, нормално е да знаят колко продължава.
извинявам се мислих че е на живо Peace

# 471

*~Miss~* естествено че никой няма да каже че е истина. Дали ще си признае някой че е продавал хора.
Не-е аз имам впредвид,че самото предаване не доказва кое е истина,а само какво мисли участника и дали лъже при отговора си(но самия отговор действително може да е друг,примера е че тя обвинява майката за смърта на сестра си,но в действителност майката няма пряка вина,жената е починала в ПТП мисля).

Да, за смъртта на сестрата да. Но и тя не твърди, че тя е прекият виновник, а че тя я обвинява за това. Но примерно за побоищата и думите с които я е наричала майката, ако тя не ги е казвала на дъщерята, тя няма как вътрешно да убеди себе си , че това се е случвало, и детекторът да отчете, че е истина. Това явно се е случвало.

bashnow хората, които четата тука, вече знаят, че три съфорумки познават хора от участниците и историите са истински.

Имам чувството че през целият сезон, ще чета тук все някой току-що появил се, който да ни обяснява, как са лъжи нещата и нагласени.

Дааа.Блажени са вярващите..ами всичко е истина,защото братовчеда на сестрата на майката на лелята на една жена която познава една приятелка казва че е така..Не се заблуждавайте,само забележете една минимална подробност-досега НИТО един участник не е дал НИТО ЕДИН ГРЕШЕН ОТГОВОР преди края на предаването (1 h. 30 мин)..ако това не е странно?!?

# 472
bashnow виждам, че ти си нов потребител, от днес. Аз съм тук от две години, доста от пишещите в темата също, а много от повече от две години. С много от хората във форума се познаваме, с други пишем в едни и същи теми от много време. Те не са просто някой току-що появил с,е който да обясни как  братовчеда на сестрата на майката на лелята на една жена която познава една приятелка казва . Wink Така че мнението ти предизвика в мен единствено това-  Joy Joy Joy Joy Joy

# 473

.Не се заблуждавайте,само забележете една минимална подробност-досега НИТО един участник не е дал НИТО ЕДИН ГРЕШЕН ОТГОВОР преди края на предаването (1 h. 30 мин)..ако това не е странно?!?
Малко по-горе двата пъти са писали, че предаването е на ЗАПИС.

# 474
  • София
Е да не пресилваме - досега, нито едно предаване, нито един участник.... Та това е едва второ предаване, при това още не е приключило: )

# 475
Въпрос до тия, които ги познават: Знаехте ли за част от историите? (Извинявам се, ако е задавано Embarassed)
Знам за проблемите около смъртта на сестрата, знам, че двете имат гигантски личностен конфликт, знам, че дъщерята наистина не уважава майка си, брата е пълна скръб, май и по затвори беше лежал.
Така де, сложно им е.

# 476
Подозирам, че следващият отговор ще е ЛЪЖА Mr. Green, наближава края на предаването

# 477
ееее май не е истина....в португалското така спираха за реклама когато имаше лъжа newsm78

# 478
Валери най-нормален ми се вижда.

# 479

о, щом бацето се включи вярвам че репортажа ще е пълен.

Ох, как съм се затъжила и за теб. Цункам  Heart Eyes
и аз, и аз шматкиии
сега ще чета 3-те изписани страници.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 21:38 от rochi

Общи условия

Активация на акаунт