"Цената на истината"

• 41 638
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
че то кой е гледал сериозно на Витомир..Фродо Joy
аз не гледам сериозно и никога не съм , той се пробваше в спорта преди , мисля ,
обаче ми е чудно - млад мъж , костюмиран и изтупан , задава интимни въпроси на  деградирали хора в сеирджийско - клюкарско предаване от долнопробни пернишки истории ,
той не само не би трябвало да е водещ , дори не би трябвало да го гледа ....

# 526
Вижте сега  Wink Днес беше серия:`Семейство Адамс`,утре ще  е  `Казанова`..........дайте да им изперим заглавия,че по-нататък,като ги нищем да се сещаме по-бързо. Mr. Green
Ми! Naughty Тоя мех - Казанова!  Crazy По-скоро Митьо Пищова - 2. Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 22:04 от Бижy

# 527
Интересно шоу, но за мен стои въпроса не с детектора на лъжата, а после тези две жени до тук как ще живеят - как са излезнали с "близките си" от ТВ-ята.  Rolling Eyes Тази жена, тази вечер просто изпадаше в такива шокови състояния, че не знам как ще я кара от тук нататък - дори пари за терапия не спечели.........за което ми е жал, разголваш душата си и накрая 0.

Това е голям шамар и за двете страни, а дали има кои да омекоти удара им newsm78

# 528
  • Пловдив
ми тя сигурно се е надявала да вземе 200 бона и да се изнесе, ама сега... уелкъм ту дъ хел  Hug

# 529
Не я мисли "майката"-нали чу, че е взела над 100 000евро обезщетение от смъртта на другата дъщеря, а не е посетила гроба и дори.
Ако наистина тази изповед е облекчила участничката-хубаво за нея, не е лесно да се пазят такива тайни, толкова години.И за какво трябва удобно /за тях/ да прикрива какви уроди всъщност са родителите и...

# 530
  • Плевен
Интересно шоу, но за мен стои въпроса не с детектора на лъжата, а после тези две жени до тук как ще живеят - как са излезнали с "близките си" от ТВ-ята.  Rolling Eyes
Ми както живеят после и тия участвали в "Море от любов"  Mr. Green Този формат предавания е предназначен за един определен тип участници - готови на всичко само и само да ги дават по телевизията.

# 531
Как няма да пожелае смъртта на майка си, бе! То направо с камъни да го убиеш такова животно! И бащата и той същата стока. Горката жена- какъв живот е живяла.
И мен ме учуди, че последния и отговор е лъжа, наистина изглеждаше много искрена.  Thinking но, може би е защото реагира емоционално, а на предишните въпроси отговори след обмисляне.  Rolling Eyes

# 532
Този който го е измислил това предаване е мислил само за сеира.
Никой ли не се е замислил колко ревниви съпрузи има и как може всички въпроси да се обърнат срещу половинката му и ходи го обеждавай ,че не е вярно. Ти си изяш пердаха пък ходи го доказвай после.
По тъпо ,дори и да е по сценарий предаване не съм гледала.
Възмутена съм от участниците и в двете предавания.
Нямам думи какви хора живеят в България.
Искрено се моля да го прекратят преждевременно.

# 533
Никой ли не се е замислил колко ревниви съпрузи има и как може всички въпроси да се обърнат срещу половинката му и ходи го обеждавай ,че не е вярно. Ти си изяш пердаха пък ходи го доказвай после.

Ама ти мислиш, че създателите ли трябва да мислят за ревнивите съпрузи и т.н. Ми половинките за какво са. Там никой не е закаран насила. щом някой отива, значи е готов да причини какво ли не на близките си. С две думи- не ги мисли изобщо. щом той не ги мисли, създателите, продуцентите и другите ли да го правят?

# 534
Кой бе последния въпрос на жената? - ако може да ми отговорите,че като превъртях канала и видях изписано само лъжа......

# 535
  • София
Кой бе последния въпрос на жената? - ако може да ми отговорите,че като превъртях канала и видях изписано само лъжа......
Дали секса с настоящият и годеник е бил най-добрият секс през живота и. Тя отговори положително и беше много убедена и щастлива. Детектора отсече - лъжа.

# 536
Взела е обещетение и какво от това? С тези пари, доколкото помня, е купила апартамент на внука си, на сина на починалата сестра, в който живее момчето.
Майка ми сега ми казва, че случайно е пътувала в автобуса от София с тях след записа на предаването - бабата, мъжът с който живее, този с червената тениска и внука, са били на седалките пред нея. Тогава ги е чула да коментират, мъж
ът я е успокоявал, понеже очевидно е изглеждала зле, но не е знаела за какво става въпрос. Сега като ги видя се сети и ги позна.

# 537
  • Плевен
С настоящия си партньор ли е правила най-хубав секс - Тя каза "Да"

# 538
  • София
По тъпо ,дори и да е по сценарий предаване не съм гледала.
Възмутена съм от участниците и в двете предавания.
Нямам думи какви хора живеят в България.
Искрено се моля да го прекратят преждевременно.

Е, никой не ги е наврял там насила, нали? Плюс това ако имаш ревнив съпруг - чий го търсиш там пред цяла България да си споделяш изневерите? Да я бият, като и толкова акъла.

# 539
Нямах в предвид участниците ,те поне си вземат някаква сумичка за истината.
Говоря за хорицата пред телевизора и за неконтролеруемите им ревниви съпрузи.
Я гледай ! Я кажи ти как! Всички жени са к...и и други думички от съпруга по съдба.

Общи условия

Активация на акаунт