"Цената на истината"

• 41 583
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Известна доза?! Че в оная простотия нищо не-нагласено нямаше, каква доза.  Mr. Green
Явно не съм се изразила добре. Под "известна доза" имах предвид бъдещето предаване. А за нагласено дадох пример с онзи бълвоч.
Дааа, ще гледаме как хората си развяват кирливите ризи и как никой няма да вземе големите кинти. Ако добутат до 10-ина предавания пак добре! И все пак ще поживеем и ще видим  Wink

# 61
На коя дата е старта на пошлото предаване?

# 62
Аз четох резюмета на епизодите в САЩ в Wikipedia, и пишеше, че никой не е стигнал до края, най-много са си стръгвали с 200 000$, като голямата награда там е 500 000$.

Еми, като е сигурно 99%, че никой няма да успее, за какво ще си развяват кирливите ризи, наистина. newsm78

# 63
  • София
Еми, като е сигурно 99%, че никой няма да успее, за какво ще си развяват кирливите ризи, наистина. newsm78
Не е толкова сигурно - нарочно може и да пуснат аванта на някой завалия  Wink Mr. Green Зарибяване един вид. Но всичко е в сферата на догадките.

# 64
Аз четох резюмета на епизодите в САЩ в Wikipedia, и пишеше, че никой не е стигнал до края, най-много са си стръгвали с 200 000$, като голямата награда там е 500 000$.

Да, но там си заслужава да играеш, дори и да не стигнеш до края.А тук бях чела, че сумите преди голямата награда са много по-малки 5-10 000 лева.

# 65
  • Ботевград
 Heart Eyes

# 66
  • София
На коя дата е старта на пошлото предаване?
Вчера видях, че започва на 9 септември.

# 67
  • Ню Йорк
Гаранция че пак ще ползват актьори с предварително наизустени истории. И семейства ще им нагласят, не се притеснявайте. Давам му максимум 10 предавания на това шоу.

# 68
  • София
Гаранция че пак ще ползват актьори с предварително наизустени истории. И семейства ще им нагласят, не се притеснявайте. Давам му максимум 10 предавания на това шоу.
Да, това и аз се опитах да намекна в мой по-преден пост. Рано или късно истината за предаването ще лъсне в пълен блясък  Wink И все пак, дано не сме прави!

# 69
  • out of space
Преди малко разбрах, че в едно от предаванията ще участва Калин Кьосев. За тези, които са го забравили- преди няколко години по невнимание застреля Елеонора, заявил е, че ако спечели ще дари парите на майка й.

# 70
Пак някой ще се опита да изкара дивиденти на чужд гръб...
Ще е доста гледано предаване със сигурност, нашата нация обича сеирите  Laughing

# 71
  • Ботевград
 Освен К. Кьосев, кандидат участник е и 47-годишната Румяна Димчева, която през 2001 г. обвини Наско Сираков в сексуален тормоз.

Тя иска да се яви на кастинга в „Цената на истината" и да докаже, че съдебната система у нас е корумпирана и че бившият нападател на „Левски" в действителност е виновен. Той беше оправдан по случая.

# 72
Преди малко разбрах, че в едно от предаванията ще участва Калин Кьосев. За тези, които са го забравили- преди няколко години по невнимание застреля Елеонора, заявил е, че ако спечели ще дари парите на майка й.
Да ги дари ли? Той е осъден да й заплати около 40 000 лв., някаква такава цифра ми се върти в главата. Няма да прави благотворителност, а ще си плаща дълговете.

# 73
офф аман от нагласени истории Sick

# 74
  • out of space
Да ги дари ли? Той е осъден да й заплати около 40 000 лв., някаква такава цифра ми се върти в главата. Няма да прави благотворителност, а ще си плаща дълговете.

Твърди, че е изплатил някаква част от сумата, но за остатъка няма повече пари, така че ако спечелел- щял да се изплати.

Общи условия

Активация на акаунт