"Цената на истината"

• 41 914
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Това ли беше!? Да надникнем под чаршафите и в гащите на хората. Ох, свещенна простота...
Ако търсят ефекта "гнус", имат го.

Да, верно е нещо такова! Сигурно ще надникнем и в тоалетната им, или в кофата за боклук, или.... де да знам къде. Sick Sick

Да, и за него... newsm78

# 182
Ох, горките хора.
Не бих подложила близките си на подобно нещо.

# 183
Според мен тези,които задават въпросите знаят съответните случки и факти от живота на момичето.Как иначе ще я питат за точно тези неща?А щом ги знаят - значи тя ги е казала.А щом ги е казала - значи са се договорили - признаваш си това пред вашите и вземаш парите.....

# 184
Това ли беше!? Да надникнем под чаршафите и в гащите на хората. Ох, свещенна простота...
Ако търсят ефекта "гнус", имат го.
Ужас голям, проваляш си живота за пари. Незнам после семейството и как ще се покажа на улицата

# 185
  • София
Баси тъпотията...Как можаха да изтъпанят възрастните родители на тази...смотла...там пред цяла България, да берат срам...Ами детенцето? То как ще се чувства утре на градина ooooh!

Аз нещо друго искам да питам. Как преценяват в момента дали лъже, като не е вързана към детектор? И - защо изглежда изненадана на някои въпроси, като нали уж всичките вече са й били задавани на кастинга?

# 186
Ох, горките хора.
Не бих подложила близките си на подобно нещо.
Само, ако си правила подобни неща, би се притеснявала... Laughing

# 187
  • при моите деца .....
Без думи........ ooooh!
Не намирам смисъл в това предаване.
Не виждам защо  родителите са изправили да се червят....
Това предаване - не става и за фон Sad

# 188
Леле, това за 5 000 лева ли е??? Тая помия??? ooooh!

# 189
Леле, това за 5 000 лева ли е???
Няма подарени пари без резил.
Воплите на публиката са трогателни...

# 190
...Аз нещо друго искам да питам. Как преценяват в момента дали лъже, като не е вързана към детектор? И - защо изглежда изненадана на някои въпроси, като нали уж всичките вече са й били задавани на кастинга?
Тя вече е отговорила на тези въпоси, и на още 29. Изненадана е (според мен), защото не знае кой точно от 50-те въпроса ще и зададат.

# 191
  • при моите деца .....
Съпругъг й ми е много приятен, за разлика от участничката.
Дали така ще разсъждава и утре, следващия ден.....

# 192
Зависи колко пари ще спечели жена му Twisted Evil

# 193
Малко банално става с тази любовница вече  Crossing Arms.
Явно предаването ще се върти около една тема/конфликт/пикантерия, в случая - лесбо връзка.

# 194
Много долнопробно.
А роднините реагират неадекватно спокойно според мен.

Общи условия

Активация на акаунт