"Цената на истината"

• 41 787
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Цената на истината ще освободи много хора от този товар...

Само да не ги натовари с нов, като тръгнат после да си харчат парите, а куцо, кьораво и сакато ги одумва, подиграва и съди. Laughing

И без да сме участвали в Цената на истината, пак има хора ,които ни наблюдават,одумват, подиграват и съдят за щяло и нещяло...
Ако започнем да се съобразяваме с това,ще трябва да минем в отшелничество.
Нали все пак не плащаме данък обществено мнение?! newsm78

# 346
  • до една звездичка
Цената на истината ще освободи много хора от този товар...
Само да не ги натовари с нов, като тръгнат после да си харчат парите, а куцо, кьораво и сакато ги одумва, подиграва и съди. Laughing
И без да сме участвали в Цената на истината, пак има хора ,които ни наблюдават,одумват, подиграват и съдят за щяло и нещяло...
Ако започнем да се съобразяваме с това,ще трябва да минем в отшелничество.
Нали все пак не плащаме данък обществено мнение?! newsm78
Мааааалката разлика обаче е, че одумват това, КОЕТО НИЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ да видят. От там - да мислят, че знаят за нас.
А не това, което сами им навираме в очите. Wink

# 347
  • гр. София
Доповръща ми се от цялата тази история  Sick Има къде-къде по-интелигентни начини да се изкарат пари  #Cussing out

Интелигентния начин е за интелигентните хора.В това предаване едва ли ще видим такива, така че всичко си е на мястото.

Напълно съм съгласна.Вчера гледах не повече от 2-3 минути ,за да се убедя,че това е пошло предаване и никому ненужно.Като съзрях "интелигентните "физиономии на цялото семейство  ми стана ясно какъв човек трябва да си ,че да се изтипосаш.
А за ранният час на излъчване не ми се коментира .Моите деца със сигурност няма да го гледат.

# 348
[Мерси ще кажа аз на таквоз "освобождаване". Stop Ако имам нужда от изповедник, ще ида на църква. Crossing Arms
Там поне ще ме чуе само един, няма да ме одумва после целия свят. Crazy

Да ама отчето няма да ти даде 200 000 лв. Mr. Green
И не ми казвайте ,че парите нищо не значат! Това го твърдят хората , които нямат пари... Wink

# 349
  • до една звездичка
[Мерси ще кажа аз на таквоз "освобождаване". Stop Ако имам нужда от изповедник, ще ида на църква. Crossing Arms

И не ми казвайте ,че парите нищо не значат! Това го твърдят хората , които нямат пари... Wink
Отчето беше метафора.  Laughing Както и да е. Tired
А тези 200 000, мен, лично ще ме е гнус да ги харча, при положение, че съм ги спечелила с признания от типа на: "Аз се ч***х в другата стая, ама 4 годишната ми дъщеря нямаше как да знае, щото бях заключила вратата." Sick

# 350
Коринч,шматкооооооооооооооооо  Hug
нещо не ме разбираш аз съм си за /След 23ч. както беше и ББ1 пикантерийките да има сеир и да обсъждаме НО съм твърдо против ЧАСЪТ на излъчване Naughty 20ч.
за момента дори не коментирам "Жабешкия поглед" как се справя,ли се!
и нагласени или не са историите те са второстепени.....

missing и  sisko77
чакайте бе мами , защо да изяждаме хляба на хората учили 5 год. психология !!
................."Цената на истината ще освободи много хора от този товар...Нищо не тежи повече от една скрита тайна,която да носиш цял живот! в Белите страни хората си плащат за да отидат на психоаналитик и да си споделят ,та да им олекне!!
..........

# 351
Това да се разкриеш пред психолога или отчето ,е равносилно на това ,да продължиш да си носиш тайната.
Идеята е да кажеш истината на засегнатата страна ,ако мога така да се изразя.

А относно парите-и тризначките от Биг Брадър/днес ги споменавам за втори път Crazy/ бяха прости и всички ги одумваха,ама те си прибраха 200 бона и си ги харчиха с кеф.
Хората поговориха,поговориха пък ги забравиха...
Всяко чудо за три дни... Wink

# 352
Предаването ми е интересно, очаквам голямо шоу тази вечер.
За пореден път се убеждавам колко сме зависими българите от хорското мнение, ако ще да е на баба Пена от третия етаж.Тук не се коментира кое е морално и кое не, правилно или не, какво ние не бихме направили от тези неща или може сме правили.Коментира се какво щели да кажат съседите, минувачите, колегите  и т.н.Което ме кара да мисля, че проблемът не е в споделеното от участниците, а притеснителното за повечето от вас е-какво ще кажат околните.Това никога не съм го разбирала, наистина.Разбирам неудобството, когато най-близките научат някои неща, но не мога да си представя да се съобразявам с мнението на хора, които дори не ме познават или просто пишем в един форум, например.Наитина ли ви интересува какво мисли sisko77 /давам те просто за пример, нищо лично Laughing/ за вас или клюкарката от съседния вход?

# 353

Грешка. Това го твърди, който може да си го позволи. И който наистина го мисли, като Дега. А едното не изключва другото. А тези, които наистина нямат нито пари, нито самоуважение отиват в "Цената на истината" и разкриват себе си за 10 000 лв. Simple Smile  Дори и да е нагласено, реалността си остава точно такава. Аз съжалявам само децата в подобни семейства като снощното.

Истината е безценна и се казва в точното време на точния човек. bowuu

# 354
  • до една звездичка
Това да се разкриеш пред психолога или отчето ,е равносилно на това ,да продължиш да си носиш тайната.
Идеята е да кажеш истината на засегнатата страна ,ако мога така да се изразя.

Оставам с впечатлението, че имаш адски драматични тайни за споделяне.
Моля те, не си губи времето във форума, ами се кандидатирай за някое от следващите предавания. Peace
Само можеш да спечелиш - хем ще имаш трибуна да кажеш има-няма 15-16 истини на всички "засегнатати страни", хем ще спечелиш подобаваща сума обидно лесно. Whistling
И не забравяй да ни кажеш кога е, за да те гледаме. Wink

# 355
Сега, малко да доуточня-ако разбера ,че дъщеря ми  има хомо връзка, абе няма да ми е комфортно, обаче ще го приема.Сексуалните отношения на 30-годишната ми дъщеря не са ми болка за умиране.Обаче ако разбера , че тази същата го прави, докато 4-годишната ми внучка е в съседната стая-ще стане страшно...
 Ако аз имам хомо връзка, не бих я направила обществено достояние поне до момента, в който обществото не стане по-толерантно към подобни взаимоотношения.А се интересувам от отношението на обществото, защото и в професията ,и в останалото си ежедневие ,съм пряко зависима от хорското мнение-колегите могат да спрат да ме приемат сериозно, клиентите могат да не стъпят повече при мен, синът ми може да стане по-популярен в училище със сексуалните наклонности на майка си, отколкото с постиженията си в моделирането на глина. Не знам дали това означава "данък обществено мнение", но поне в нашия град малко или много всички го плащаме. В големия град, където евентуално човек и съседа си по врата не познава, това може и да не е проблем.

# 356
TIHA VODA, много хора разсъждават като теб.Но според мен, това е комплекс, който ни е останал още от комустическо време.Едва ли не, всеки момент очакваме някой да ни наклевети на кварталния колко сме съгрешили и да щракнат белезниците. Laughing
Вярно, живея в София, но не се заблуждавай, че тук е по-различно-клюкарите и псевдо моралистите са навсякъде.Това, което ме дразни е, че никой не би дошъл да ти каже в лицето какво мисли или да те осъди, а се прави скрито, двулично...Затова мисълта ми е, че не мога да си представя да плащам данък обществено мнение на хора, които в лицето ми се смеят, а зад гърба ми плюят.Тяхното мнение не ме интересува.
п.п.-интересна дискусия се очертава, трябваше да ни извикат за коментатори в предаването Mr. Green

# 357
  • Бургас
Сега, малко да доуточня-ако разбера ,че дъщеря ми  има хомо връзка, абе няма да ми е комфортно, обаче ще го приема.Сексуалните отношения на 30-годишната ми дъщеря не са ми болка за умиране.Обаче ако разбера , че тази същата го прави, докато 4-годишната ми внучка е в съседната стая-ще стане страшно...
 Ако аз имам хомо връзка, не бих я направила обществено достояние поне до момента, в който обществото не стане по-толерантно към подобни взаимоотношения.А се интересувам от отношението на обществото, защото и в професията ,и в останалото си ежедневие ,съм пряко зависима от хорското мнение-колегите могат да спрат да ме приемат сериозно, клиентите могат да не стъпят повече при мен, синът ми може да стане по-популярен в училище със сексуалните наклонности на майка си, отколкото с постиженията си в моделирането на глина. Не знам дали това означава "данък обществено мнение", но поне в нашия град малко или много всички го плащаме. В големия град, където евентуално човек и съседа си по врата не познава, това може и да не е проблем.

Чакайте малко сега! Ако тя се ч..а с мъжа си и в съседната стая спи дъщеря им, не е проблем, но ако е с любовницата - вече е страшно. Все си е секс. Или не трябва големите хора да правят секс, с деца в съседната стая??? Това мирише на псевдоморал. Или на децата да казваме историята за щъркела, докато намерим презервативи в чантите им. Не искам никого да съдя, ама в анализите тука се стига до крайности. В крайна сметка това е шоу и има сценарий! Няма нищо случайно. Откакто гледах ББ2 и сълзливите истории на Миро и Елена, след което ми светна лампата, че сценарият си е сериозно написан за балъци и спрях да чакам спонтанни неща в т.нар. "реалити формати". Това си е просто поредната сапунка за мижави пари. Ако нямаше сценарий, какво я спираше да продължи за 200 000 лева??? Не виждам какво по-шокиращо можеше да изкара? Просто нейната роля е за 10 000 лева. И да искаше нямаше как да продължи. Сценарият свърши там. Това е. Само трябва да изместят часа на излъчване. Който иска да гледа и да се възмущава.

# 358

Оставам с впечатлението, че имаш адски драматични тайни за споделяне.
Моля те, не си губи времето във форума, ами се кандидатирай за някое от следващите предавания. Peace
Само можеш да спечелиш - хем ще имаш трибуна да кажеш има-няма 15-16 истини на всички "засегнатати страни", хем ще спечелиш подобаваща сума обидно лесно. Whistling
И не забравяй да ни кажеш кога е, за да те гледаме. Wink

Не бе,нищо драматично! Само няколко изневери,половината с жени,другата половина с животни... Баща ми е педофил,майка ми серийна отровителка... Мразя ги много и се чудя дали да не им видя сметката... Мъжът ми е сутеньор и ме е яд на него ,че не ме пуска в обръщение...
А, и когато правя секс със съседа,който е на 16, не заключвам вратата ,че да могат трите ми деца да гледат и да влизат по-скоро в джаза...
За това се сетих на прима виста... Mr. Green

П.П. И не ми се обяснявайте,че вие сте свети води ненепити и нямате мръсни тайнички... Mr. Green

# 359
Ами според мен не е едно и също. Ако спи в съседната стая със съпруга си-това са нормални семейни взаимоотношения. Но ако е в съседната стая е с любовник/ца-няма значение, друго е. Представи си, че детенце все пак ги види-много от нас са изпадали в подобни ситуации, ами човек се изчервява първоначално, после обяснява според възрастта на детето колко много се обичат мама и татко. Ама ако става въпрос за мама и чичко Х., докато татко е на работа-какъв пък морал, чак пък и псевдо виждаш тук?
Ооо, Сиско, всички имаме, лично аз за пари не бих ги разкрила.Близките ми са щастливи и ме обичат и с малкото, което знаят. За останалото никога не съм лъгала, просто съм преценила , че е достатъчно , че съм натоварила себе си, не искам да натоварвам и тях.

Общи условия

Активация на акаунт