"Цената на истината"

• 41 634
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
bashnow, дразниш със спама и цитатите като чаршафи  Crossing Arms

# 616
Айде деца, още малко забавление, и ще викна човекът облечен в зелено.  Laughing

Rolling Eyes ве4е е повикан Peace  май е въпрос на време newsm28

# 617
Айде деца, още малко забавление, и ще викна човекът облечен в зелено.  Laughing

Кой е човекът в зелено???Елфът,човекът от БЗНС??

# 618
Забавно е какви лица се появяват всеки път в началото на новият риалити сезон. Joy

# 619
  • Sofia
bashnow, първо и последно предупреждение!
Темата не е за личностни квалификации или за избиване на комплекси.
Не възнамерявам да толерирам циркови изяви.
Форумът си има правила, с които е добре да се запознаете.
Публикацията ми не изисква отговор!

# 620
И тука някои модератор кълца здраво..уж има закон за свободното слово.Кво вe пичове нали уж живеем в свободна държава?щот леля ти здравка казала рецептата за сърми нa леля ти Янка айде да трием че ЦРУ-то да не кажат нещо..Тоя пост ще бъде изтрит-това е ясно,но според българската конституция всяко лице има право на лично мнение по всеки въпрос...И оттам идва въпроса-доколко законен е този форум,щом всяко по "неудобно" изказване бива изтрито???

# 621
  • Sofia
Упорството ви е възнаградено!
Нежеланието за запознаване с правилата на мястото в което пишете също е ваше право, но не и оправдание.

# 622
Защо имам  усещането, че няколко от "старите кучета" пишещи тук  май им плащат от Нова тв, за да ни убеждават колко всичко е истинско? Не знам, не искам да споря, не мога да бъда и 100% сигурна,, но така са се вживели да обясняват колко е хубаво предаването. Сами обяснявате, че всеки има право на мнение - ами ок, но защо се дразните когато мнението на някои не съвпада с вашето. Ами и аз смятам, че това е една голяма помия, простотия и нагласено и ми става болно и жалко за народа ни като цяло. 

# 623
Аз съм гледала всички предавания на Нова, бях фенка на ББ, даже гласувах на финала, но е такава простотия като това няма.  Shocked Не мога да повярвам що за безумен замисъл, и как може да им е интересно на някой? Гледам го, за да се начудя на простотията.

# 624
Аз не мисля,че е нагласено,но съм съгласна,че е голяма простотия ooooh! По всяка вероятност няма да го гледам,особенно като започне Сървайвър Peace

# 625
Защо имам  усещането, че няколко от "старите кучета" пишещи тук  май им плащат от Нова тв, за да ни убеждават колко всичко е истинско? Не знам, не искам да споря, не мога да бъда и 100% сигурна,, но така са се вживели да обясняват колко е хубаво предаването. Сами обяснявате, че всеки има право на мнение - ами ок, но защо се дразните когато мнението на някои не съвпада с вашето. Ами и аз смятам, че това е една голяма помия, простотия и нагласено и ми става болно и жалко за народа ни като цяло. 

Мда... много им е важно на Нова Тв именно пишещите / четящите в Бг Мамма да са убедени, че предаването не е нагласено.
Като започнете с тея теории на конспирацията... Stop
България е малка. Ако е нагласено и всичко е постановка ще се разбере много скоро. Но вече има няколко потребителки, които са разпознали в участниците свои познати.
А че е простотия, простотия е. Но пък да живее правото на избор и копчето на дистанционното, нали така?

# 626
Сьжалявам,4е късно се вклю4вам ,но абсолютно гарантирам,4е семейството от пьрвото предаване си е напьлно реално!
Гледах го заедно с родителите ми и 4овекът се оказа бивш колега на баща ми. Подробности не знам,защото не ги познавам ли4но,но хорицата си съществуват Peace

П.П.Пусто що не дойде сега някой да ми плати Crossing Arms
За желаещи, банковата ми сметка е 5634562444 ДСК Whistling

А канали по телевидението,колкото душа ви иска!Който иска да гледа,който не,да не гледа!

# 627
Сьжалявам,4е късно се вклю4вам ,но абсолютно гарантирам,4е семейството от пьрвото предаване си е напьлно реално!
Гледах го заедно с родителите ми и 4овекът се оказа бивш колега на баща ми. Подробности не знам,защото не ги познавам ли4но,но хорицата си съществуват Peace

П.П.Пусто що не дойде сега някой да ми плати Crossing Arms
За желаещи, банковата ми сметка е 5634562444 ДСК Whistling

А канали по телевидението,колкото душа ви иска!Който иска да гледа,който не,да не гледа!

Никой не оспорва, че хората съществуват. Разбира се, че все някой  ще ги познава. Като казвам, че е нагласено имам предвид, че всичко е по сценарий и тия хора играят игра, по-скоро цирк. И да, напълно съм съгласна, че един ден и това ще лъсне както в онова прословуто предаване "Хванати в изневяра".
Права е Копнеж - да живее правото на избор и копчето на дистанционното. Само дето ми е гадно и болно затова, че толкова много ни /имам предвид нас зрителите/ подценяват тия които ни предлагат такива помии, мисля, че сме много по-качествен народ и не заслужаваме да ни поднасят такива простотии и помии. Това е. Не искам никого да обидя от пишещите тук.

# 628
Всичко по Нова ТВ е нагласено, даже и прогнозата за времето.
Какви са тея прозрения на някой от пишещите се чудя.
Има хора готови на всичко за пари и до като ги има тях ще има и такива риалити.
Нека като твърдят някой че е нагласено да излязат с факти, а не с някакви тяхни умозаключения.

Друго ми стана смешно снощи, когато майката и чичо Митко напуснаха и за отрицателно време пак се появиха, Витомир каза "продуцентите ви убедиха да останете"  hahaha
Е питам аз в какво ли се е състояло това убеждаване и по скоро с колко нули е то newsm78

# 629
  • Морска приказка
Може ли малко разяснение за играта. Незнам дали е нагласено или не , но искрено се забавлявам с ези простотии.Не мога да съжалявам тези хора, защото сами са избрали да се излагат пред цяла България, така че никой не им е виновен.
Та по моя въпрос- когато отговарят на въпросите по време на играта, участниците не са вързани за детектора.... Означава ли това, че когато са отговаря ли пред детектора, самият участник  незнае за всеки един въпрос какво е отчел, и възоснова на тези отчети вече разбират повреме на играта дали е излъгал. Ох незнам как да го обясна....дали ме разбрахте....

Общи условия

Активация на акаунт