"Цената на истината"

• 41 722
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Ботевград
Защо така сега мислите, че се излагат хората? Това си е техният живот, така си го живеят, одобряват си го, просто близките им сега научават  Mr. Green Laughing за някои подробности  Blush

# 601
А, ти дойде да откриеш пред нас топлата вода.... Ясно. Mr. Green Добре, че дойде да ни "просветиш" bashnow . А мен как ще ме обидиш, за да прозра истината?

# 602
НЕ Е...Просто искам логиката да възтържествува..И стига с тия казармени новобранци и стари кучета във форума please!
Пич, логиката прилагай в други области. Това не е нищо логично, а просто една машина за зрелища и пари!
И не може така! Naughty Тука има ред. Заек си и толкоз! И сега ти е ред да преживееш болезнено дефлориране Mr. Green , чак тогава ще бъдеш подобаващо и с фанфари приет. А така рискуваш да те шамаросат, преди да си се усетил.

# 603
А така рискуваш да те шамаросат, преди да си се усетил.

И да изтървеш номинациите, където би отмъкнал бързо няколко..... малинки. Laughing

# 604
  • Ботевград
НЕ налагам мнение-искам да видите че 2+2 е 4 и не 5 или 7 както се опитват да ви пробутат Нова
ООО, явно не си учил маркетинг и не знаеш, че 2+2 винаги е 5 или повече   Mr. Green
Я кажи сега уютно ли ти е в темата  Whistling и колко минутки още ще издържиш в този уют  Flutter

# 605
# 606

Лили от в4ера в Здравей България   Shocked казва 4е е доволна за 10000 и щяла да изкара шофуорски курс и да си купи малка кола ooooh!

# 607
НЕ налагам мнение-искам да видите че 2+2 е 4 и не 5 или 7 както се опитват да ви пробутат Нова
ООО, явно не си учил маркетинг и не знаеш, че 2+2 винаги е 5 или повече   Mr. Green
Я кажи сега уютно ли ти е в темата  Whistling и колко минутки още ще издържиш в този уют  Flutter

Вероятно още 5 мин Thinking и утре с нов ник още 1 час Simple Smile)) в други ден също с нов ник..... и така всеки ден с нова самоличност Simple Smile))

Познах ли?! Joy

# 608
Аз се осъмних, че доста брутално ми се струва, но явно си има такива хора #Crazy Mr. Green

Странно ми е как точно разбират какви въпроси да им зададат, ако те самите не са им казали за нещо конкретно. Примерно как от нищото ще питат дали те е изнасилвал баща ти или пък да си представяш погребение по време на секс  newsm78 Thinking Т.е. тия неща са си ги признали при кастинга. А и после в залата ги питат всъност нещо, което знаят, че ще ги питат. Пък уж са много изненадани..
Явно са подбирали само такива брутални истории...

Мисля и че трябва да го излъчват по-късно. Не е за под 12, а за под 18.Simple Smile

# 609

Лили от в4ера в Здравей България   Shocked казва 4е е доволна за 10000 и щяла да изкара шофуорски курс и да си купи малка кола ooooh!

Като се замисля, май само баща и/в началото/изглеждаше учуден, майката и сестрата само се усмихваха.А и нищо чудно да се окаже, че Лилито ще е единствената, която ще е изкарала нещо.Скромна е, не може да и се отрече. Laughing

# 610

Като се замисля, май само баща и/в началото/изглеждаше учуден, майката и сестрата само се усмихваха.А и нищо чудно да се окаже, че Лилито ще е единствената, която ще е изкарала нещо.Скромна е, не може да и се отрече. Laughing

И желанието и било да у4аства в ББ и 4е щяла да го спе4ели #Crazy
Милен я попита до къде би стигнала за пари...тя отговори ..4е до там за да не нарани близките си #Crazy

# 611

И желанието и било да у4аства в ББ и 4е щяла да го спе4ели #Crazy
Милен я попита до къде би стигнала за пари...тя отговори ..4е до там за да не нарани близките си #Crazy

Хаха, голяма мечта си има, но за нейно нещастие темата с лесбийките се поизчерпа в предишното предаване с участието на ....../не и помня името/.Трябва да опита друг вариант. Laughing Мъжът и наистина изглеждаше нереално спокоен и дори да научи някои неща, които до момента не е прдеполагал, поне не го показа.

# 612
За всички четящи-защо се нахвърляте върху мен?Аз не съм против вас,аз съм ЕДИН ОТ ВАС!Не ме съдете толкова строго,моля!

# 613
Айде деца, още малко забавление, и ще викна човекът облечен в зелено.  Laughing

# 614
За всички четящи-защо се нахвърляте върху мен?Аз не съм против вас,аз съм ЕДИН ОТ ВАС!Не ме съдете толкова строго,моля!
Ти си майка, bashnow! Това да не е Часът на истината!? Shocked Joy Joy

Порасни още малко, хлапе и пак заповядай! Peace

Само остава да ви канонизираме ваша светлост..нали?
И за това ще дойде време. Peace

Общи условия

Активация на акаунт