"Цената на истината"

• 41 696
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Веднага-съквартирантът ми гледа това "show"-аз слушам глупости и пиша критики..Устройва ли те?
Да ти обясня: ти не гледаш, четеш критики и пишеш глупости. Така по-ме устройва! Peace

Ок..А ти четеш моите глупости и пишеш още по големи глупости..Нали така Бижу
P.P Хубав ник но никаква персоналност..Бъди по оригинална моля те

# 586
Не ми е интересно-и затова не го гледам,смятам се за достатъчно интелигентен...Но съм в течение..както и вие,нали?!
Тези, взаимно изключващи се работи, да ми ги обясниш някак, ше може ли!? Mr. Green

Като се завре некой новоизлюпен и като съдник, размаха пръст с дълбокомислени тъпизми, много обичаме тук!

Веднага-съквартирантът ми гледа това "show"-аз слушам глупости и пиша критики..Устройва ли те?

Казах ти-мазохист си.Съквартирантът ти пък е садист и те измъчва с предаването. Mr. Green

sorsha за отговора даваш ли му 200 000 стотинки Joy Joy Joy

# 587
Хора,майки-това е целта на тези помияри,да гледаме и пишем впечатления от тази отврат..опомнете се,гледайте си заплетените сапунки и не обсъждайте повече тази отврат.Разберете че това не ви помага да израстете нравствено а само ви дава повод за глупави размилсления:
щастлива ли съм със съпруга си?
Майка ми не е ли била прекалено строга с мен?
Искам ли да правя секс с комшията?
Това НЕ Е ОТ КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА...Опомнете се!
hahaha хич не ме кара да мисля за себе си и отн-ята в семейството ми(ако имам такива родители,никога няма да ги погледна,камо ли да ги каня с мен в някакво шоу),докато течеше предаването се забавлявах и ми беше смешно как хората за пари се излагат. 2 часа по-късно дори не помня въпросите,нито пикантни неща около семейтвото на жената. Прекалено сериозно взимаш предаването  Flutter
Просто се забавляваме, в тези теми винаги е било по-интересно отколкото в шоуто, което коментираме.
Peace съгласна съм. ББ със самолета рядко го гледах,но често четях темата тук във форума. Flutter

# 588
Ок..А ти четеш моите глупости и пишеш още по големи глупости..Нали така Бижу
P.P Хубав ник но никаква персоналност..Бъди по оригинална моля те
Ами, чета, забавлявам се! Тук не се среща всеки ден такъв упорит екземпляр като теб. Laughing
И аз съм хубава, уверявам те! Flutter И съм оригинална, но с кои очи да го видиш ти, като погледът ти е вперен в тази тъпня по Нова... Ти губиш! Whistling

# 589
Не ми е интересно-и затова не го гледам,смятам се за достатъчно интелигентен...Но съм в течение..както и вие,нали?!
Тези, взаимно изключващи се работи, да ми ги обясниш някак, ше може ли!? Mr. Green

Като се завре некой новоизлюпен и като съдник, размаха пръст с дълбокомислени тъпизми, много обичаме тук!

Казах ти-мазохист си.Съквартирантът ти пък е садист и те измъчва с предаването. Mr. Green

sorsha за отговора даваш ли му 200 000 стотинки Joy Joy Joy

Naughty Още няколко въпроса, не се взимат лесно толкова пари. Laughing

# 590

И се регистрира днес, и пишеш само в тази тема  Joy
Не ти харесва предаването, наистина.

Не се ли сещаш на рекламата-спала сам с по млади момчета-бум НЕОДОБРЕН
смятам се за достатъчно интелигентен...

# 591
ЕЕЕ стига..не исках да обидя никоя дама.Аз су gentlemen..Просто имам собствено мнение-толкова ли е лошо?
Ама имай си го! Peace Кой ти го оспорва, просто не се опитвай да го налагаш и да смяташ, че то е по-правилно от всички останали!

# 592
Момичета, не съм чела темата, случайно да сте открили нещо в стил "Хванати в изневяра", защото това ми се струва доста нагласено Simple Smile ??

п.п. Гледам чак люти спорове са се разразили тук #2gunfire #Crazy

# 593
ЕЕЕ стига..не исках да обидя никоя дама.Аз су gentlemen..Просто имам собствено мнение-толкова ли е лошо?
Ама имай си го! Peace Кой ти го оспорва, просто не се опитвай да го налагаш и да смяташ, че то е по-правилно от всички останали!

НЕ Е...Просто искам логиката да възтържествува..И стига с тия казармени новобранци и стари кучета във форума please!

# 594
Момичета, не съм чела темата, случайно да сте открили нещо в стил "Хванати в изневяра", защото това ми се струва доста нагласено Simple Smile ??

Видно е, че не си чела, защото се оказа че хората са познати на съфорумки и не са измислени историите, поне засега. Laughing

п.п. Преди малко четох интервю на Емануела по въпроса, че нейното име се забърква в предаването. Казва, че познава мъжът, че доста й е досаждал и т.н., но не е била с него.

Проблема не е различното собствено мнение. Проблема е че ти искаш ние да го приемем, налагш го, и понеже пък ние имаме друго, и не го приемаме, започваш с обидите. Мнооого ниска топка, много!

# 595
Е, значи да продължавам да го гледам Simple Smile Peace

# 596

Cheaters ли имаш в предвид..Това е доста стар формат-дават го по рялитата(сега май е в бг по диема или там някъде)

# 597
  • Плевен

Според мен това не е нагласено. Има достатъчно откачалки. Аз предполагам, че им дават някакви пари като хонорар. Не вярвам да са чак толкова откачени да се излагат без пари даже.

# 598

Видно е, че не си чела, защото се оказа че хората са познати на съфорумки и не са измислени историите, поне засега. Laughing

п.п. Преди малко четох интервю на Емануела по въпроса, че нейното име се забърква в предаването. Казва, че познава мъжът, че доста й е досаждал и т.н., но не е била с него.

Проблема не е различното собствено мнение. Проблема е че ти искаш ние да го приемем, налагш го, и понеже пък ние имаме друго, и не го приемаме, започваш с обидите. Мнооого ниска топка, много!

НЕ налагам мнение-искам да видите че 2+2 е 4 и не 5 или 7 както се опитват да ви пробутат Нова

# 599

Общи условия

Активация на акаунт