"Цената на истината"

• 41 707
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ти пък много сериозно ни взе коментарите... Просто се забавляваме, в тези теми винаги е било по-интересно отколкото в шоуто, което коментираме.
Допълвам се - едва ли на някоя мама и е нужно предаване, за да осмисли собствения си брак/връзка или мераците към съседите, не ни подценявайте толкова.  Laughing

# 571
Ти пък много сериозно ни взе коментарите... Просто се забавляваме, в тези теми винаги е било по-интересно отколкото в шоуто, което коментираме.

Да, интересно е, какво лошо има всеки да си изкаже гледната точка.Bashnow, като толкова ти е противно това предаване, защо го гледаш, а и чак пишеш в тази тема, мазохист ли си? Laughing

# 572
Ама то тук дори никой не вижда има ли полиграф или не, освен Нова телевизия изживяваща се като нещо такова.
Поне малко по реалистично да го бяха направили да седи със закачен полиграф и да коментират резултатите.  Laughing

Много бавно се обработвали резултатите, та затова... ако не се лъжа точно по Нова имаше предаване "На детектора на лъжата", мисля издържа няколко епизода  Whistling

Аз живеа в Испания-този формат тук е вече история..Издържа точно 5-6 епизода,просто на хората им писна пък и другите канали не спят-пуснаха по интересни неща..От такива евтини сензации хората се отегчават много бързо..Пък и много по добре е да се гледат забавни нища от такива псевдодрами..

# 573
  • София
То и тук сме на мнение, че формата няма да издържи дълго.

# 574

Да, интересно е, какво лошо има всеки да си изкаже гледната точка.Bashnow, като толкова ти е противно това предаване, защо го гледаш, а и чак пишеш в тази тема, мазохист ли си? Laughing

Не ми е интересно-и затова не го гледам,смятам се за достатъчно интелигентен...Но съм в течение..както и вие,нали?!

# 575
Оффффф... ooooh! Преди ми обясняваха колко съм деградирала да гледам ББ, и колко е тъп, и не знам си какъв. Сега дойдоха и тук да ни давта наклон в живота, и да ми казват кое е полезно за мен и кое не.
На който не му харесва, да не гледа. Аз не нападам тия които не го харесват, няма да е лошо и те да не го правят, а просто да сменят канала, и да си пуснат Дискавъри, или нещо друго, което им е приятно, казвам го с най-добри чувства. Grinning И така също ще си спестят компанията на безбеой много простакеси от форума на Бг-мамма.

# 576
  • Плевен
Хора,майки-това е целта на тези помияри,да гледаме и пишем впечатления от тази отврат..опомнете се,гледайте си заплетените сапунки и не обсъждайте повече тази отврат.Разберете че това не ви помага да израстете нравствено а само ви дава повод за глупави размилсления:
щастлива ли съм със съпруга си?
Майка ми не е ли била прекалено строга с мен?
Искам ли да правя секс с комшията?
Това НЕ Е ОТ КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА...Опомнете се!
О да, а заплетените сапунки такова нравствено израстване водят след себе си, че ... Всъщност те задават май същите въпроси, като по-горе изброените  newsm78 Даже тия днеска направо бледнеят пред героите в сериалите - поне знаеха от кой са им децата и не се женят помежду си и ... да изброявам ли още  Crazy

# 577
Не ми е интересно-и затова не го гледам,смятам се за достатъчно интелигентен...Но съм в течение..както и вие,нали?!
Тези, взаимно изключващи се работи, да ми ги обясниш някак, ше може ли!? Mr. Green

Като се завре некой новоизлюпен и като съдник, размаха пръст с дълбокомислени тъпизми, много обичаме тук!

# 578

Обичам фими където актьорите си играят добре ролите(виж Kevin Spacey)..Това е любителски спектакъл в начално училище-там са и родителите да ръкопляскaт..Затова се дразня.Нова има достатъчно пари да наеме по кадърни актьори(и съответно водещ)

# 579
  • София
Нямам представа колко дълго ще издържи този формат, но аз със сигурност ще издържа максимум още 2 предавания. Не заради друго, а защото ще ми омръзне.
А на тази Соня хубаво й поднесоха последния въпрос, точно преди сумата от 25 бона. Бях убедена, че ще й отчетат казаното като лъжа, въпреки че тя беше толкова сигурна в отговора си  Wink
Bashnow, разбрахме, че си достатъчно интелигентен! Само не разбрах кога стигна до това прозрение - след като изгледа 5-6 епизода от "Цената на истината" в Испания ли? А иначе ако искаш да си говорим за Кевин Спейси или други актьори, има си съответни теми за това или си пусни сам  Peace
Славче, хахаха - ама какво се връзваш! Аз сега ще се самобичувам, заради това, че изгледах тези две предавания, понеже нивото на интелекта ми падна под нулата  Mr. Green

# 580
Тези, взаимно изключващи се работи, да ми ги обясниш някак, ше може ли!? Mr. Green

Като се завре некой новоизлюпен и като съдник, размаха пръст с дълбокомислени тъпизми, много обичаме тук!

И на мен, и на мен. Laughing
Не мога да си представя да не гледам някакво предаване, да смятам, че е просташко и под нивото ми, едновременно с това да съм запозната какво се случва в него, а и за капак-да пиша в темата за него. Thinking
Това е нов формат за България и е съвсем логично в началото /поне/ да има голям интерес и хората да го гледат, съответно да коментират видяното, чутото и т.н.

# 581

Веднага-съквартирантът ми гледа това "show"-аз слушам глупости и пиша критики..Устройва ли те?

# 582
Веднага-съквартирантът ми гледа това "show"-аз слушам глупости и пиша критики..Устройва ли те?
Да ти обясня: ти не гледаш, четеш критики и пишеш глупости. Така по-ме устройва! Peace

# 583

Казах ти-мазохист си.Съквартирантът ти пък е садист и те измъчва с предаването. Mr. Green

# 584
  • София
Да ти обясня: ти не гледаш, четеш критики и пишеш глупости. Така по-ме устройва! Peace
А критиките си ги насочи към съквартиранта си. Или си намери тук отдушник?

Общи условия

Активация на акаунт