Майчетата припкат неуморно а бебчетата смеят се доволно! Тема 7

• 14 000
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.Стара Загора
 newsm45 Голямо щастие браво на тези родители да са им живи и здрави бебките  smile3522 smile3522 smile3522

# 181
Аз пуснах цяла тема,но да попитам конкретно и тук мамите,които ползват памперси Хъгис.

Защо тези двата за различни?Кои ползвате вие?И кои са по-хубави?
Явно единият е турския,а другият не е.Досега ползвах тези с големите картинки 2-ка,но днес пратих мъжът ми з атройка и се прибра с тези с малките картинки.Пазаря от Метро.Каква е разликата(освен в еластичността на лепенките и твърдостта на хартията)?И има ли 3-ка Хъгис,които са като 2-ката или самата 3-ка е различна  Thinking

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397539

# 182
  • София
Върнахме се от ортопед. Всичко е наред. Слава Богу.
Супер новина! Наистина изпитах голямо вълнение! 3-значета си е цяла весела компания!
За козметиката....използвам Бюпхен и съм много доволна.
Памперсите са ми Памперс, вече номер 3.
Захранването според мен трябва да късно - 5-6  месец, със зеленчуци - картоф, морков. И никакви плодови сокчета преди това.
Лека вечер на всички!

# 183
Плами честит рожден ден !!!!!! Много здраве , щастие и весели моменти  smile3525  baloni

# 184
Браво на вас, Мигле! Ние утре сме на ортопед. Стискайте ни палци!
Много се зарадвах и аз на тризначетата - да са живи и здрави!
Ето някои от последните ни снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373251&pid=13400524.

# 185
  • Русе
В деня който извадиха Гого от кувьоза и чаках някой доктор да се появи и да ми го даде, се родиха тризначки. Под кило и трите, но много борбени излязоха малките дами. Докато ни изписаха дамите бяха добре и си папкаха колкото трябва. дано скоро и тях да ги изпишат. А, родиха се в седмия месец. Ама него ден им бях сърдита, че зарадя тях нямаше доктор който да ми даде Гого.

Честит рожден ден, Плами! Пожелаваме ти много здраве, щастие, късмет!

Нищо ново при нас. Както се казва: ядем, спим и серем   Mr. Green

# 186
  • Sofia
Преди да родя в болницата бях в една стая с мама с тризнаци, но заченати ин витро след три неуспешни опита. Тя е съфорумка, но не много активна. Родиха се малко над 1 кг в 31 г.с. и когато я чух последния път, казваше, че вървят към изписване  Peace Тя горката много се измъчи последния месец и половина в болницата.  Tired

# 187
Ето това е момичета аз съм простачка...признавам си.

Днес една мила женица , възмутена от това, че носех Борис... с репликата "Хванала детето с една ръка и си бута количката" - с  най тъпия поглед който можеше да извади.. обясняваше на мъжа си колко са безотговорни младите   newsm62
Аз разбира се, нали съм простачка.. казах "ПРАВА СТЕ ГОСПОЖА.. кво съм го хванала тва дете ами  не го оставя в дом ... тцтцтц и съм го помъкнала да му търся  място къде да го накърмя.. ужасна работа Simple Smile) ама гледам до вас има място.. май тук ще седна.. /а това става на  алеята от басейн приморски и по принцип единственото място за сядане е бордюра където тя се беше настанила  и ако се кърмим там  цялото плажоизлеяние ще ни съзре Simple Smile/ та седнах и с цялата си прелест, извадих гърда и започнах да кърмя детето Simple Smile)) Е такива думи, не сте чували  smile3520 децата да си запушат ушите... Госпожата  започна да се дави още по възмутена, чак пяна излизаше от устата и . Без малко да и предложа мляко, ама се притесних за здравето и  smile3532

лека ви нощ, днес умирам от глад Simple Smile) и пак отивам да плюскам Simple Smile)

# 188
  • София
Ето това е момичета аз съм простачка...признавам си.

Днес една мила женица , възмутена от това, че носех Борис... с репликата "Хванала детето с една ръка и си бута количката" - с  най тъпия поглед който можеше да извади.. обясняваше на мъжа си колко са безотговорни младите   newsm62
Аз разбира се, нали съм простачка.. казах "ПРАВА СТЕ ГОСПОЖА.. кво съм го хванала тва дете ами  не го оставя в дом ... тцтцтц и съм го помъкнала да му търся  място къде да го накърмя.. ужасна работа Simple Smile) ама гледам до вас има място.. май тук ще седна.. /а това става на  алеята от басейн приморски и по принцип единственото място за сядане е бордюра където тя се беше настанила  и ако се кърмим там  цялото плажоизлеяние ще ни съзре Simple Smile/ та седнах и с цялата си прелест, извадих гърда и започнах да кърмя детето Simple Smile)) Е такива думи, не сте чували  smile3520 децата да си запушат ушите... Госпожата  започна да се дави още по възмутена, чак пяна излизаше от устата и . Без малко да и предложа мляко, ама се притесних за здравето и  smile3532
   Поздравления  Simple Smile

# 189
Мн се радвам за тризначките Simple Smile Да са живи и здрави!
Докато бях в Шейново имаше една мама с тризнаци, тя роди на 1.06. Даваха ги по телевизията и тях Simple Smile
Зайо, девойките са ти супер готини, а е толкова сладко как ги кърмиш и двете Simple Smile Браво!
Минолтичка, добре си я подредила, само така  Peace

# 190
  • София
Ала , Кайрен може ли съвет как да събера достатъчно кърма за 24часа,че ми се налага да отсъствам другата седмица, като имате предвид,че след кърмене успявам да доизцедя 20 мах 40мл. newsm78 Проблем ли ще бъде ако събирам по малко след всяко хранене и накрая я смеся?
   Няма никакъв проблем да събираш цял ден в един контейнер кърмата и да я смесваш в хладилника. За колко хранения ти е необходимо да изцедиш кърма? И колко време след това ще я давате на бебчо. Ако е по-късно значително може направо да я замразяваш, а ако е в рамкита на 2-3 дни няма проблем да стои ви в хладилника. Ако я замразяваш направо замразяваш и следващата порция я изсипваш директно върху замразената. Колкото по-бързо се замрази, толкова повече се запазват качествата на кърмата.
   Искам да ти препоръчам и един трик, който аз използвам когато бързо трябва да изцедя по-голямо количество. Следващия път когато кърмиш се опитай бебчо като стимулира рефлекса на потичането ти да цедиш с помпата от другата гърда, така много лесно и бързо се изцеждат доста големи количества.

# 191
Плами, честит празник!   bouquet

Днес бяхме на консултация. Калин е 6 300 и 58 см.
Качил е 1 800 за един месец  Shocked
Не съм следила много внимателно другите бебета навършили 2 месеца колко килограма са, само последните страници и видях, че се въртят около 4600-5 и нещо.
Има ли някой друг Шишо Бакшишо?

# 192

Айла,моля те освободи си малко кутията - Съобщението не може да бъде изпратено. 'Aila' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 193
  • София
Зайо, радвам се, че се разписваш! Много сте готини с двете госпожици!  Grinning
Честит рожден ден, Плами!! Да си здрава, щастлива и обичана мама!!
Минолтичка  Laughing , браво на теб!!
Нашият Иванчо-калпазанчо днес яде на 2-3 часа  newsm78, интересно, не сме стигнали до 6 седмици, когато е поредната криза...?! Аз като не много умна майка го изведох на разходка в парка по обяд и седяхме до следобяд, и се хранихме и там. Скоро съвсем ще претръпна Wink Вкъщи два пъти ми рева до откат, защото не идвам да го гушна, май (позволих си волността да ида до тоалетната  Crazy) - и после и в мен не се успокоява още известно време, хлипа и прави жални физиономии... да ти скъса сърцето!  Simple Smile Аз пък само му разучавам памперсите и се впрягам защо в "произведението" му има зелени и разни други включения. Звънях на докторката, според нея нямало защо да се притеснявам... а дано! Такива работи в днешната ни програма. Установих, че да мажеш филия с масло с една ръка е почти невъзможно, както и да си налееш вода от помпата. Май сме за слинг  Wink

# 194
  • Пловдив
Елфичка , аз ползвам Хъджис 3-ка вече доста време. Вземам ги от Ритона - търговиите до Чайка. Но моите са доста по-различни. Ето на тази снимка се вижда  - не много ясно но се добива представа - един голям Мечо Пух отпред.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378340&pid=13365733

Общи условия

Активация на акаунт