И аз като Лято благодаря на КайРен и Айла за хубавите разяснения, и аз на теория го разбирам, но практиката ми с кърменето е пълен провал: Ето днес например от 9 до 17:30 сме се хранили през 1-2 часа
направо полудях, а виждам че му се спи, но си иска хапване, после го налягат коликите, давам капки и докато се успокои от рева (щот плаче като го боли много коремчето) той пак огладнял и аз го слагам на гърда - той суче малко и се дърпа, давам другата гърда - същата работа. Направо се видях в чудо и един път дохраних с АМ 60 мл - хапна ги от раз и пак реееев
абе луда работа.... Чак в 17:30 заспа и ето го до сега спи гърдите ми са пълни и мисля да се изцедя и после ще му дам пак да суче и ако не се нхрани така ще давам резерва За консултацията вчера да се отчета чак днес - наддал е 1280 гр
и 3 см (според мен са 4 см че нещо май не го нагласихме много добре при меренето, но това не е толкова фатално
следващия път ще го измерим по-добре
не си чувам мислите даже а за успокоение и дума не може да става
, че той и сега не ще една глътка дори, аз с вода ще го приспивам нощем - абе луда работа - няма да го спазвам това той е още малък за нощното отбиване нали?Чудя се днешното будуване възможно ли е да е било заради ваксината от вчера?
или просто си има дни в които не можем да се накърмим като хората
...Сега се връщам да чета че доста сте изписали от неделя

,моля се да няма много 

Да си жива и здрава и много обичана!
!
Аз от скоро се престрашавам да пия нормално кафе,досега се мъчех с безкофеиновото,ама нещо вкусът му не ми допада и сега си правя 3&1 като си открадвам малко от кафето на тати
Ние го направихме по следния начин- мъжовете в кухнята,женките в хола и после всички вкупом в парка да финализираме празника с една хубава разходка
Малкия получи много подаръци,държа е достойно-ревна чак на финала 
Освен коликите имаме и запек- заради колите започнахме пак с инфакола и резултата е три дни инфакол-три дни як запек-коремчето му е твърдо като камък..вчера с триста зора се изака малко,но днес пак същата история...Сега трябва да избирам-да оставя инфакола и да ми плаче от запека или да го спра и да ми плаче от коликите..ох, не знам вече
Педиатърката каза,ако до петък нещата не са се оправили минаваме на дуфалак..
..така че сега преизпълнявам плана с мазането. За тяло имам мляко за тяло на Хип, но за сега го мажа със зехтин и му понася много добре-кожата му е една гладка и хубава- пу,пу,пу
Ползвам шампоан за тяло и коса пак на Хип-дволна съм. Една вечер го къпахме с такъв на Джонсън и на сутринта имахме пърхот по плешивата главица