138мата Немска тема избери и тук се спри

• 17 981
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Сбъдваща, блазе ти за фризьора. Аз след 5 години тук само на една туркиня се доверих, ама май ще се сбогуваме, че мъжът и нещо не бил послушен и ще го депортират и тя барабар с него, че и чаветата Crazy

Биба, вярно изчезна...май само в Нашите деца се развява, а нас ни зарЕза. БибоооУ не си честна!!!  ruporuu

Веси, видях те, е надничаш - все забравям да те питам доведе ли Рони и Мики до Франкенланд?

Вчера Hafenfest, днес Altstadtfest в Hersbrucк...пропих се...от тъга по изгубеното лято.

ПоздрАв, специален за мухлясалите от Hochsommer-ските дъждове и температури Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 241
  • Германия
Хоплаааа,
Сбъдваща, честито! Здрава, обичана, щастлива...наздраве за теб!
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 242
Хриси, шанс за кафе в четвъртък преди да натоварите катуна наобратно?

Аз пък вчера имах гостииииииии.  Mr. Green
Майра с девойките и Сердика с Малик. Голям кеф беше. Децата се наиграха, дори имахме и повод да се почерпим, но ще оставя Майра сама да си похвали гарджето.
Снимки няма! Двете пишман фотографки от приказки забравихме за оборудването си hahaha

Сбъдваща, още дълги години да сбъдваш мечти и да те носят на ръце за това! На многая лета!  bouquet Hug

# 243
сбъдваща. чъръдъ  bouquet  bouquet  bouquet

много здраве и всичко най и по Heart Eyes

# 244
Сбъдваща, честит празник. Бъди все така лъчезарна и позитивна. Много късмет, любов и здраве. Наздраве!  bouquet Hug

# 245
Честит рожден ден, Сбъдваща, да си все така позитивна, обичана и обичаща  Hug

# 246
Честит рожден ден   bouquet Хармония, 3драве, веселие и любов...

# 247
4естит празник, Сбъдваща! Пожелавам здраве и все такъв бодър дух!! Heart Eyes

# 248
Сбъдваща, честит рожден ден! Всичко най-най-хубаво!
И аз завиждам за фризьора - за 7г не си намерих ...В събота съм решила да пробвам поредната ...Ако пак ме окепазят идвам в КА да знаеш Wink

# 249
Сбъдваща, Честит Рожден ден  bouquet
Много здраве и щастие.

# 250
Сбъдваща, Честит Рожден Ден!
Бъди жива и здрава. Пожелавам ти дни, които са изпълнени със смях и усмивки...

Бубе, приятно разпускане из Бг-то! Прогнозират скорошно оправяне на времето, така че няма начин да не хванете хубаво юлско време.
Благодаря  Simple Smile

Оправям разни документи, рзправии и бюрокрация... Смятам, че цените са се повишили...
Дребни и неприятни случки в ежедневието, примерно:
 - чакам тролей 7 40 мин, на спирката пише, че минава, няма бележка, че мършрутът му е променен...
 - за щастие линейка не прегази пред очите ми две жени...
Да не разказвам повече, мисля, че няма смисъл.

Но къкто и да е, хубаво си е у дома...

# 251
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Честит рожден ден Сбъдваща.
Сбъдвай всичко, което си пожелаеш  Hug

имам въпрос: мога ли да взема Daueraufenthaltserlaubnis сега след като съм сключила брак и нямам още 5 години престой?  Thinking
имам 4.5 години.
при нас в Bürgeramt -а са вечно недоебки и никаква информация не дават  Twisted Evil
днес ми казаха, че ми трябват 5 години престой...

а нали, за да взема  Arbeitserlaubnis ми трябва Daueraufenthaltserlaubnis ?  newsm78
или е друг реда?

# 252
Сбъдваща, честит празник. Много сбъднат мечти ти пожелавам.  Hug   bouquet
Вечи, нямаш проблем. Мислим в четвъртък да дойдем до Стара Загора.
То сякаш пъпа ми хвърлен там.  Joy Тъкмо  се прибирам от там, но пак ще минем. Пускам на лични телефон. Simple Smile

# 253
Сбъдваща-  още  мооооооого  мечти  да  успееш  да  сбъднеш!  Здраве  и щастие  дълги  години   bouquet

Ася ,до  хора  си  е  в  различните  арбайтс  амт , ако  си  с  подписан  договор  директно  издаяват  ерлаубнис ,който   подновяваш  всяка  следваща  година, докато  не се  уредиш  с  дауерауфентхалт  или  директно  с  немско  гражданство   Peace 

# 254
Благодаря за страхотните пожелания, трогнахте ме!

Майричка, идвай, много са добри. Тотален е релакса. Ще оставим татковците да забавляват бандитите и ще се размажем по женски в салона и после по тортичка в съседство Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт