138мата Немска тема избери и тук се спри

• 17 982
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
мноу се палите с тез избори Mr. Green споко бе, пак ще е същото..........власт и много пари не прощават. все лайно ставаш, дори и да не си бил. е, с мноооооооого малки изключения, ама пък ако си изключение, не оцеляваш.

мен ме кефи, че бат бойко ще закрие министерството на етемката. и бая други клатик...овски постове. да му дадем шанс на човека.
обаче, кой знае какви гадости ще натвори пък за сметка на това. нямам вяра на никого. ако се окаже пич, ще е чудо. ама аз съм оптимист, та вярвам и в чудеса. и рапон да е, ако си намери свестни хора за правителство, жив и здрав да е. обаче, тогава се връщаме на първото споменато правило Wink, фекалното........

ще поживеем, ще видим.

видяхте ли в темата, в клюто, какви определения се споменават за нашата нация. ама ако някоя от нас го напише, ще я изядат.
и то баш тези наричат народа ни овце, дето обикновено най се пенят........тъжно.......

# 106
  • в сърцето на един мъж...
Еее, Мамун, завидях ти Mr. Green
На какво и завиждаш, мари, ти само, ако знаеш къде ще ходи.... Laughing

Е, как бе, едни гърди пред мен е - преборила е бг бюрократите Crossing Arms

# 107
Здравейте,
I am back Mr. Green
Дадох своя вот и побързах да се прибера. Голяма ръганица била при гласуването в Мюнхен, опашки, бюлетини свършили... ooooh!
Татяна, и аз бих оставила детето в старата група, щом там се 4увства по-добре Peace Ина4е възпитателките принципно са прави, 4е тепърва ще си избира нови приятелки, ще се сменят и тн. Идеята да се събирате с деца от градината е добра Peace
Диана едва ли не от самолета я метнах направо при вълците Mr. Green Цяла седмица имат валдтаге и мойта кокона в4ера ме посрещна ревяща, страх я било от бурята, валяло по4ти непрекъснато.. Забравило е детето що е то "дъжд" за 6 седмици.  Simple Smile
допуснали били грешка и да им върнем паспортите обратно  Rolling Eyes
Голям смях Grinning

# 108
Татяна, иzобщо не се притеснявай, във вашия случай няма нито правилно, нито грешно решение според мен. Малик също доста време не си играеше с децата и също имаше едно моиче, което доста го командореше, но след няколко месеца много се отвори, вече не се има zа малък, има приятели и...командори онова момиченце. Всичко е въпрос на време, хубаво си решила поне да не и променяш пак констелацията.
Вечи, честито, тръпка ли е и zа втори път? Grinning

# 109
... тръпка ли е и zа втори път? Grinning

Подозрително запитване  Wink Ставам ли за детектив  bowuu

# 110
Подозрително запитване! Ставам ли за детектив  bowuu

Не, щото Серди пита за първолака  Mr. Green

Някой знае ли дали в Германия има организация подобна на Адвокати без граници - адвокати-доброволци, които помагат за без пари?

# 111
  • в сърцето на един мъж...

Подозрително запитване  Wink Ставам ли за детектив  bowuu

Joy Joy Joy

# 112
Мне, Жабо, още си пийвам бялото винце Sunglasses

# 113
Мерси за отговорите. Шоши, сегашната й група се закрива, не може да остане в нея  Wink Въпросът е в коя да отиде? Дали в жълтата, където няма никой на нейна възраст, т.е. като тръгне на у-ще един ден, няма да си има другарче. Или дали да отиде в синята група заедно с двете момичета на нейната възраст, но и с по-голямата Фиона, която се явява като лидер и не позволява на Милена да се включва в игрите йм...

Въпроса е принципен - какво съветвате децата да правят, когато се блъскат с такава ситуация? Аз я възпитавах да е rücksichtsvoll, verständnisvoll и сега й се връща  Sad  Когато й казват че не може да играе с тях, тя просто си тръгва и си играе сама  Sad  Вие какво бихте правили в такива ситуации?

Кате, жалко, скоро в един от тези шопинг-клубове имаше промоция на Скаут  Sad А Лени как възприе новината? Той ходил ли е на предучилищна?

# 114
А да, тогава сте мога да ги науча и на "А3 съм българче"  Wink Simple Smile

Ще живее, расте и т.н. в Германия, а ще ходи или няма да ходи войник в България  newsm78

Ако  докато  порасне  не  сменят  отново  наредбите  ,няма   - най  малкият  ми  братовчед  беше  от  последните  които  бяха  задължителни, та  вече   ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА  военна  служба  е  отменена...

# 115
Мерси за отговорите. Шоши, сегашната й група се закрива, не може да остане в нея  Wink Въпросът е в коя да отиде? Дали в жълтата, където няма никой на нейна възраст, т.е. като тръгне на у-ще един ден, няма да си има другарче.
Не съм доразбрала  Crazy Ами зна4и бих предпо4ела там, където после ще има познати в у4илището.

# 116

Въпроса е принципен - какво съветвате децата да правят, когато се блъскат с такава ситуация? Аз я възпитавах да е rücksichtsvoll, verständnisvoll и сега й се връща  Sad  Когато й казват че не може да играе с тях, тя просто си тръгва и си играе сама  Sad  Вие какво бихте правили в такива ситуации?

Казвам му да не играе с детето, което удря и казвам на възпитателката .
И според мен не и се връща ... дори най бойното дете ще намери по бойно от него ... та все ще има конфликт някъде. по добре на по меко ниво.
Но и мого възпитание и ограни;ения не са според мен от голяма полза . Все пак и те трябва да се изявят себе си и да се справят сами . Така пише в дебелите книги  Hug

Мне, Жабо, още си пийвам бялото винце Sunglasses

В дом и семейство гледах ... бялото винце е задължително за такива ситуации. Виж , ако бе8е казала ... 3 тата сливовица бих се вързала  Sunglasses

# 117
Кукук и от мен, попрочетох ви оттук оттам...  Wink

Майра, като студентка ходих няколко пьти на безплатен рехтсбератунг в Еine Welt Haus. Виж дали и вьв вашия град има. В Мюнхен представлява ето това, но доколкото знам и в други немски градове има: http://www.einewelthaus.de/index.php?id=202

Айде тичам да правя вечеря.. после ще ви дочитам.   chef

# 118
  • Германия
Шоши, ама вашите деца и в буря ли ги замъкват в гората Shocked
Аз ги оставям моите направо у дома, само да чуя, че в дъжд и буря са ги повели навън.

Преди малко се върнах от УНГ, Мартин ще трябва да отнесе махане на сливица Rolling Eyes Някоя от вас има ли опит с такова нещо? Наистина ли е наложително? Има ли полза след това? Цялата процедура е заради това, че той нощем често реве, че не може да диша през носа и трябва да пръскам със спрей и капки, за да продиша.

# 119
Преди малко се върнах от УНГ, Мартин ще трябва да отнесе махане на сливица Rolling Eyes Някоя от вас има ли опит с такова нещо? Наистина ли е наложително? Има ли полза след това? Цялата процедура е заради това, че той нощем често реве, че не може да диша през носа и трябва да пръскам със спрей и капки, за да продиша.

Ако питаш моя милост , който тръгне по лекари ще му измислят процедура.  
Според мен сменете жилището / стаята за спане , отваряйте прозорци, идете на море за по дълго .... Потърсете съвет на някой хомеопат или някой съветник за хранене и на;ин на живот, запиши го на спорт.

Общи условия

Активация на акаунт