Частни ДГ София 2

• 100 246
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
  • Има много детски смях.
Наскоро мернах обява, че си търсят директор.
Което на мен, специално, не ми "говори" хубави неща. Кога откриха, кога предишният директор напусна, та да търсят нов?  newsm78
Но аз на моменти съм си доста подозрителна и мнителна  Simple Smile

# 376
 PeaceДа, просто много подобни ситуации, когато "лустрото" се оказва "нефелно"! Дано пък този път да бъркаме!

# 377
  • BABYLAND
Отново да попитам за комплекс "Светлина". Има ли някоя мама, чието детенце да посещава тази градина?

# 378
Не мисля, че точно търсенето на директор е негатив /мое си мнение/. По-скоро трябва да им се даде време.

# 379
Срещали ли сте някакви отзиви за Детска Градина Брайт  newsm78

# 380
  • софия
Ако мога да бъда полезна с информация,в Бъкстон има и австралийска дг"Кенгуру".Хареса ми програмата в сайта им,лични впечатления нямам.Цената ми се видя повече от прилична.

# 381
  • София
Здравейте! Някой да има представа от ЧДГ в Подуяне, по конкретно кв.Левски? Открих сайта на ПЧДГ http://1detska.com/, но те май са се преместили в кв.Хаджи Димитър и мен не ме устройва.

# 382
Tzvetche,бул.Васил Левски (до Сливница) върши ли ти работа?

# 383
Ако мога да бъда полезна с информация,в Бъкстон има и австралийска дг"Кенгуру".Хареса ми програмата в сайта им,лични впечатления нямам.Цената ми се видя повече от прилична.

Моля, дай линк към сайта.

# 384
  • София
Tzvetche,бул.Васил Левски (до Сливница) върши ли ти работа?

Не. Аз съм в кв. Левски /между бул.Ботевградско шосе и бул.Вл.Вазов/  Simple Smile

# 385
# 386
  • София
Отново да попитам за комплекс "Светлина". Има ли някоя мама, чието детенце да посещава тази градина?
моят син вече повече от 2 години ходи там, на Одрин (той в момента е на 6 г.), аз съм доволна и сериозно се замисляме и за началното училище от първи клас.
на Одрин учителките са много добри Peace

# 387
Някой има ли впечатления от Първа частна детска градина? Ако да-може ли да ги сподели тук или на лични-ще съм благодарна  Hug

# 388
С тази разлика,че Светлина не е лицензирана градина,а е поредния детски център,който миналата година лицензира предучилищната си група,защото иначе нямат право да имат такава.!!!

# 389
Някой има ли впечатления от Първа частна детска градина? Ако да-може ли да ги сподели тук или на лични-ще съм благодарна  Hug

ако може да сподели тук, и мен ме интересуват отзиви  Peace

Общи условия

Активация на акаунт