Частни ДГ София 2

• 98 788
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Lo6a mama, здравей и тук Grinning,
Имат ли ваканция лятото, или работят целогодишно?
Правилно ли разбирам, че детето трябва да е закусило, и да се вземе най-късно в 18 ч.? Благодаря!  bouquet

# 76
Laught , благодаря много Simple Smile Дано е лесна адаптацията ни. За ДГ непременно ще пиша отзиви .  bouquet

Olive, привет  Simple Smile
Да имат ваканция Юли и Август. Таксата (без храна и транспорт, те допълнително се плащат)е за 10 месеца по 300 евро(сега 280, от септември по 320) на месец или 3000 за цялата година(можеше и на семестри).За Юли и Август ми казаха за някаква опция занимания там, но аз не се заинтригувах , защото ми се ще да почиваме.
Закуска имат плодова в 10. Това съвпада с нашия режим, аз също давам на детето към 10 плодове. Лично аз го предпочитам пред това да яде някакви тестени храни. Идеята е да ги хранят здравословно.
За кетеринга, имал европейски сертификат специално за детски кетеринг. Менюто ми го показват седмица за седмица за одобрение. Нямало да има шоколади, ядки и прочее вредности.
За взимането са казали на мъжа ми, че няма проблем и да закъснее, но ние нямаме фиксирано работно време и можем да го взимаме рано.
  bouquet

# 77
  • София
Всъщност май се оказва, че повечето частни ДГ имат ваканция през лятото?
Това е лошо - и двамата с мъжа ми работим и не можем да си позволим 2 месеца почивка - най-много 2 седмици през лятото. Confused

# 78
  • София
Всъщност май се оказва, че повечето частни ДГ имат ваканция през лятото?
Това е лошо - и двамата с мъжа ми работим и не можем да си позволим 2 месеца почивка - най-много 2 седмици през лятото. Confused

Нашата детска градина (ЧДГ "Немо") не почива през лятото. През юли и август, обаче децата само играят, т.е свободни са от занимания по програмата на МОН.

# 79
  • BABYLAND
Здравейте!   bouquet
Някой да има отзиви за ДГ ТУТИ в Бъкстон?

# 80
ЧДГ "Меридиан 22" също работи през лятото. Правят сборни групи. Но това май е единственото им хубаво нещо като цяло! Mr. Green

# 81
  • София
и в нашата "Светлина" не почиват през лятото Peace

# 82
  • BABYLAND
и в нашата "Светлина" не почиват през лятото Peace
   Oт СВЕТЛИНА доволни ли сте? На яслата бях хвърлила око, защото е много, много близо до дома ни, но той ще бъде там само 3-4 месеца, защото ще навърши 3 години, после ще го преместят в градината, която вече ни се пада далечко. Не ми се минава целия център за да го водя и прибирам от там.  Tired

# 83
  • Sofia
GOLDEN ROSE, в сградата, където е яслата, е и първа група на детската градина, т.е. чак на 4 ще отиде на Одрин.
Аз съм много доволна!

# 84
  • София
аз съм много доволна Светлина в Одрин Peace
замислям се и за училището им до 4-ти клас Wink

# 85
  • София
Мили мами, дайте мнение за ЧДГ Пипилота.
Нова е от есента на 2009 и все още няма лиценз от МОН. Има ли дечица там?

# 86
  • BABYLAND
GOLDEN ROSE, в сградата, където е яслата, е и първа група на детската градина, т.е. чак на 4 ще отиде на Одрин.
Аз съм много доволна!
   Благодаря ти за ценната информация.   bouquet

# 87
  • София
Момичета, интересуват ме частни детски ясли в Младост.
Някоя от вас ако има информация / отзиви моля да сподели.

# 88
Еко ДГ и ясла "Дара". Намира се в "Малинова долина", но то е до Младост. Предлагат и транспорт. Simple Smile

# 89
  • София
vivi7878, благодаря ти много. Ще се радвам ако има и други предложения/впечатления

Общи условия

Активация на акаунт