И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 894
  • 534
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Здравейте, мацки!  Hug Hug Hug
Благодаря за отговорите. Екскузията вече я изядох, но повече няма да си купувам, поне не такава с билки 0.2%. Рибата гренадир я направих като панирана с яйце и пшеничени трици и във фурната. Малко твърдичка стана, може би трябваше и някакво сосче, но си я хапнах. Лично на мен не ми хареса, може и да не съм улучила начина на приготвяне.  Беше на добра цена и за това реших да я пробвам.
Сега ще си направя бърз омлет с пилешко филенце.
Хубава вечер от мен! Hug Hug Hug

# 376
Ей ма на- вече съм тука,но ще трябва да прочета около 30стр. назад   smile3529 
Видях,че сте ме записали на 1-ва стр. и много благодаря   bouquet  Hug  Hug
Този мой,личен,собственоръчно изработен 77-ми килограм неще и неще да се отлепи от иначе толкова прекрасното ми ново тяло.Как ли не го мъча-с пилешко,рибка,млекце,водичка,но ...всяка сутрин ми се зъби от кантара,но иаз не съм вчерашна дюканка и  не му се давам -държа се точно по правилата и знам,че ще се предаде.
Много ми липсвахте  Hug  Hug  Hug  и почвам да чета ,за да видя на кого какво се е случило докато ме нямаше

# 377
  • GYM
Момичета, благодарско за комплиментите Hug За съжаление нямам налични снимки от най-дебелия си период, но скоро ще кача Simple Smile
Вече звучи изтъркано, но благодарение на вас, до гляма степен, изглеждам по този начин. Още веднъж ви благодаря Hug
Аз днес като че ли имам дупка в стомаха...Такъв глад ме гони ooooh! Главата ми все в хладилника...Дайте малко тигани и ритници насам, моляяяяяяя Praynig

# 378
На всички вас  
BlackSnake,  DanyGod,  missMarple,  mmmshushy80,  svetlat,  музичка,  Nyala,  iv_mikova,  mirka75, Mira1919,  mihi69     БЛАГОДАРЯ от сърце за милите думи и хубавият ден,който ми причинихте.Дано не съм пропуснала някой.
Момичета,страхотни сте!
 newsm51

# 379
ПаталинкаHug  Heart Eyes
Михи 69 -   bouquet  Heart Eyes
Кали 08,Мира 1919 - благодаря ,момичета  Hug  Hug  Hug  Hug
Само да кажа - толкова и се радвам на тази 7-ца,че направо изпитвам страх от показанията на кантара утре... дано е пак на 7  Praynig ноооо ... и да не е утре ,то други ден ще е... надявам се  Rolling Eyes
И още ми се искаше да пиша,ама ... не помня какво  Blush ужасТ

# 380
Здравейте момичета!
И аз най-после видях 75 кг на кантарев и съм мнооооого доволна·
Още малко и ще вида така бленуваната 6тица-отдавна си мечтая за нея Mr. Green·
Честито на всички които имат поводи и успех на тези които сега започват·
Желая ви лека и слабееща вечер Hug Hug·

# 381
Днес приключи моя първи ден като Дюканка  Hug
Момичета много се радвам че ви има без вас, нямаше да се реша  Heart Eyes
Към кой ден мога да получа неразположение от ударния период?

# 382
Днес приключи моя първи ден като Дюканка  Hug
Момичета много се радвам че ви има без вас, нямаше да се реша  Heart Eyes
Добре де, аз останах с впечатлението, че ще минаваш на олекотена трета за кърмачки.
Какъв ударен - нали си бременна  Shocked Shocked Shocked
Уф, айде някой по - компетентен да се изкаже, ама............
Нали тука питаше и ти казаха момичетата да минеш направо на олекотената трета, за да се храниш по - пълноценно.

# 383
Добър вечер сладурки
.
Аз тъкмо четох поста на lady di  По принцип ние, ако имаме проблем с тоалетната, обикновено е в обратна насока- т.е запек, та ми е чудно това разстройство. Или е защото си тревопасна и не си свикнала с много протеини, или пък мове да е защото си преди цикъл. Но мисля че засега трябва да продълвиш и ако ти е празен стомаха- хапвай повече. Едно яйце и пилешка първола малко ми се струват. Иначе под кг на калкулатора може да паднеш- но Дюкан казва, че трудно се задържат. Много от нас тук обаче имат  цел по-ниска от калкулатора.  Аз не разбрах колко искаш да свалиш- ако е до 55 кг и 4 дни ударна стават, ако е 52 поне 5 дни  карай и успех. Иначе после има и различни комбинации. Аз карах 5/5 но може и 4п/5пз. Който знае повече, да казва.

edira
- според мен не трябва да си стресираш организма. Достатъчна промяна внася бремеността, яж балансирано и от всичко. Не може да караш 1 и 2 фаза 

Аз съм си все така в третата   ще ви чета и ще допълня

# 384
Добра вечер на всички
BlackSnake,miss Marple: Благодаря ви, ми то време беше.. явно записа на първа страничка действа.

Какъв ударен бре момиче? Ти направо ме изумяваш! За тебе 3-та олекотена с по 2 плода и пълномаслено мляко и никакви протеинови дни. Помисли си добре какво е по важно, ти или бебето.

ПП: Честито на всички поводи и минуси..  Hug Hug
Лека, мека и отслабваща, и утре всички да се събудят с минуси.

# 385
Ами мислех да изкарам поне 3 дена  Laughing и без това досега ядох само плодове а бях занемарила месото напълно...
 Аи все си мисля че ще усетя ако нещо не ми е наред и ще си мина на третата Simple Smile
Бебето е важно разбира се, но явно по друг начин няма да си наожа да ям месо а знам че си трябва...

Всъщност реших да пробвам диетата точно защото ми се вижда балансирана по някакъв начин, а аптекарката от която си взех триците даже и ме похвали  Laughing
На плодове и вода както бях досега... мисля че си вредя доста повече  Peace

# 386
  • Пловдив
Ще кажа нещо много рязко и хич не се извинявам за думите си. Момиче, ти мислиш ли разумно? Със себе си прави каквото си искаш, но с какъв акъл лишаваш бебето от основни неща????? Не можеш да го лишиш от мазнини и въглехидрати, всичко е необходимо за развитието му още докато е в майката. И тя е тази, която трябва да мисли за него. Зарязвай всички мисли за ударни фази и почвай да ядеш поне и плодове. И престани да бъдеш егоист и да мислиш само за себе си и за тялото си точно в този момент, а помисли за невинното същество, растящо в теб!

# 387
Оф момичета - не знам какво да кажа  smile3505
За по-старшите дюкакнки - евала за търпението !
Все ще се намери някой да каже - ама мюсли, ама филии хляб , ама това и онова, ама 20 дни ударен период правя за 6 кг .... и все ще се намери някой добродушно за 3000пътен път да обясни нещо, което е изписано с големи букви навсякъде !
Ама като се появи бременна или кърмачка, която брои колко дена да направи протеинов първи етап .....  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Не мога ..... едвам се сдържам ....честно  Sick #Cussing out Аз ли съм повредена ???? Аз ли само мисля че за такова важно събитие, каквото е раждането на дете, трябва да приспособиш целия свят към това събитие, а не напук да си гониш суетата и да си оформяш дупето ??? И то няма лошо - да пазиш диета по време на бременност даже  е препоръчително по най-новите изследвания значело, че детето после няма да е склонно да пълнее, което ставало, ако майката се тъпче .... но ..... драстично да чистиш токсини, отрови и да ги прехвърляш на плода си ...... !!!??? Спирам, че не мога да продължа без да изляза от границите на нормалното общуване  Rage

# 388
Вещи успокой топката и погледни пак поста ми Wink
Както казах, иначе не мога да си наложа да ям месо, а диетата не е толкова заради мен колкото заради бебето точно.
ДА не говорим че никое бебе няма нужда от майка слон  Laughing Нито бебето нито аз имаме нужда от тлъстини особено лятото.
В това отношение омега 3 на рибата ми е мноооого по-полезна а нея я има в диетата също.
Това че съм решила да спазвам някакъв режим на хранене не означава че искам да навредя на себе си или на детето споко  Hug

Да не говорим че ми е второ и да речем имам някакъв опит Wink
Ако искате да ме "ядете с парцалите" ок. Но това само ще ме лиши от съветите ви  Laughing Така че преценявайте...

# 389
  • Пловдив
Приемаме всички, които искат да острабнат и се радваме. Не приемаме обаче тинейджъри, бременни и кърмачки. Не защото сме егоисти и искаме ние да сме слаби, а те да са дебели, а защото явно разсъждаваме за тяхното израстване и за техните бебета повече от тях. Никой не може да те накара насила да ядеш, както гледам ти не искаш съвети, ти си налагаш мнението, като искаш някой да го одобри, но и това, че никой  не го направи досега изобщо не ти подсказва, че си на много грешен път. Ти не си тук да чуеш нашето мнение, ти си тук да наложиш своето, но те уверявам, че това едва ли ще стане. Режимът ни е отличен - за всички, с изключение на тези три категории, които изброих, а ти си в една от тях.

ДА не говорим че никое бебе няма нужда от майка слон  Laughing Нито бебето нито аз имаме нужда от тлъстини особено лятото.

На бебето му е абсолютно безразлично дали майка му ще е хипопотам, слон или скумрия. То има нужда от здрава майка, която не го лишава от нищо.

Общи условия

Активация на акаунт