И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 871
  • 534
  •   1
Отговори
# 525
 smile3507  smile3507  smile3507  запишете ме и мен, моля...  grinning012  newsm46  1countingsheep

# 526
Ауууууууу,какво натиснах и всичко изтри гадняра му с гадняр. #2gunfire #2gunfire
Исках да честитя рожденните дни на Гачони и сина на Ив -Бъдете здрави и обичани ! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
Прегръдки на Мастърчето,Мис Марпъл-щерката ти е супер .Сигурна съм че е също толкова умна и разумна ,колкото и красива!Целувки и прегръдки на Гардения и сладкото Нади,на Янич,Шуши,елен4ето,Вещи,Зорита и ....който не съм написала да се чувства поздравен.
Лека и отслабваща ,милички.Аз утре съм на курс и нямам идея как ще си ям режимните неща. newsm78
Ще пиша вечерта като се върна.До скоро!Едно чайче от мен за лека нощ-

А,исках да питам от диетичните щандове какво мога да си вземам както съм в трета сега?

Вещи я няма май . Joy
newsm78

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 22:53 от tonnny_bg

# 527
  • София :(
         Тази вечер, за мой срам, нищичко не съм чела. А Вещи нещо ни е оставила безнадзорни...
     Но няма да дърпам лъва за опашката  Laughing, само ще ви пратя много  Hug Hug Hug на всички и ще ви пожелая красива, спокойна и режимна нощ и много протеинови сънища  Wink

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 23:06 от mimensita

# 528
 smile3507  love001 Много моля да запишете и мене. newsm03 Че утре няма да мога да стана. Embarassed

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 23:14 от tonnny_bg

# 529
Като Ви казвам,Вие не ми вярвате............не,че я няма,тука си е на поста тя,ама потрива ръце с ехидна усмивка и ще пусне темата къмто след полунощ.............Кесене му е майката.
Аз таковата за чушките станах,да ги пробвам,че миришат невероятно и дразнят рецепторите ми.

# 530
Mimensita Hug Бързо оздравяване.

Гачони, bdbaloni Да си здрава, щастлива и много елегантна.

Ив, hbday smile3510 Да ти е здраво детето и много да те радва.

Новите дюканки, добре дошли и спокойно яжте на воля, така се отслабва по-бързо. Издирих стар пост от блогсайта:

lenny_pld

"Защо избрах протеинов режим и как действат белтъчините?
1. Чистотата на белтъчините намалява калорийния им принос.

2. Усвояването на белтъчините е придружено от висок разход на калории:

100 г. пиле = 120 клал. – организмът изразходва 210 клал. за храносмилане
100 г. риба = 120 клал. – организмът изразходва 190 клал. за храносмилане
100 г. мляко = 90 клал – организмът изразходва 140 клал. за храносмилане
1 яйце = 60 клал. – организмът изразходва 90 клал. за храносмилане

3. Чистите белтъчини намаляват апетита

4. Чистите белтъчини засилват съпротивителните сили на организма

5. Чистите белтъчини позволяват да се отслабне без загуба на мускулна тъкан и без омекване на кожата. /Това е във връзка с въпросите за увисването на кожата/"

Лека нощ на всички

# 531

Момичета, и аз май ще минавам в трета. Минус 5 кг. съм, но не това е причината- в събота ще ми доставят така мечтания и желан кростренажор, заради който омърморих света  Party Няма да се стърпяи ще започна да бъхтя поне по час на ден, познавам се.
Мисля, че при тези обстоятелства това ще е добро решение, как смятате?  newsm78 Нали Дюкан казва, че в първа и втора не е добре да се спортува активно.

Кой тренира толкова, ако не е професионалист?
Не се препоръчва спорта, заради умората, която се чувства в началото на режима..., заради това, че може да ти тежи... заради това, че мускула тежи (ако правиш мускулна маса), а дори да топиш сланинка, кантара няма да показва желания минус ... и че в крайна сметка може да зарежеш всичко, вкл и режима  Peace
Ама ти ще спортуваш за тонус или за маса  newsm78 Защото поне по час дневно.... абе ще развиеш яка мускулатура.
Аз не виждам смисъл от такова натоварване, бъди умерена, карай си режима и си ползвай кростренажора 2-3 пъти седмично  Peace
Имаше спортисти при нас, но дано се включат адекватно, Поци, Чернокоске,  Praynig

ПП. Изпих един литър чай и мисля към 3ч да ходя до WC-то и да хвана новата тема  smile3534

# 532
Ех,момичета въпреки голямото мичакане,няма нова тема Mr. Greenама има някакъв проблем с форума!Постоянно излиза че се обновява и няма достъп до него.Така че пуша една и ако няма нова тема ще лягам,че утре ще пътувам. Hug Hug Hug

# 533
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Нова тема няма... Не е добре така, я да повикаме Вещи с нейния любимец и без друго вече е петък  Wink

Хайде и малко протеинчета, няма да ми петъчно ако ги пропусна  Laughing
    http://srv0110-05.oak1.imeem.com/g/p/e15306192d73bc2cae9ef9998b3c8a2f_web.jpg
    http://i60.photobucket.com/albums/h37/rowdy4life8_6/SexyFireman.jpg
    Ето и за мъжета нещо
    http://www.bta.bg/site/parallels/2008/02/inissue/28-2.jpg
   Пожелавам ви усмихнат, слънчев и спорен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 06:07 от mimensita

# 534
  • Пловдив
Брех, викам ще ви кажа добро утро, тя Мименсита ме изпреварила :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=411869.msg11824377#msg11824377

а от мен лека нощ Wink

Общи условия

Активация на акаунт