Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 43-а тема

• 72 100
  • 664
  •   1
Отговори
# 75
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
и аз съм дала рецепта за подобен хляб, но е със предварително тесто.
наистина става вкусен  Crazy

# 76

Хайде да ви напомня за онзи превъзходен сладкиш със сини сливи от миналото лято. Донесоха ми сливи и естествено, първото за което се сетих, беше той. Heart Eyes Grinning

# 77
Мусака от тиквички-хита на сезона у нас Wink    и следобедните бухтички в добавка

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 18:55 от beniii

# 78
  • София
От мен:

торта с череши и блат от овесени бисквитки:

Тутманик:

мини сандвичи с тестото от тутманика:

Солени кексчета:

Дробчета по селски:

# 79
Rumya on hold би ли споделила-откъде са формичките за солените мъфини-розите,ако обичаш?Страшно ефектни са!

# 80
Ето и моите Кутаб-и  по рецептата на Лабрекс много се харесаха вкъщи и искат пак да направя  Hug мерси, че сподели рецептата.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:11 от suni4ka

# 81
  • В сърцето на живота!
Rumya on hold как направи кексчетата такива? Thinking

# 82
Ето и моите Кутаб - и по рецептата на Лабрекс много се харесаха вкъщи и искат пак да направя  Hug мерси, че сподели рецептата.

suni4ka, радвам се, че са ви допаднали!  bouquet Съвсем проста храна, но много вкусна. Вчера бях на гости и в жегата ги правих, укориха ме, че не стигнали да се наяде човек. А бяха над 20 бройки. Grinning

# 83
  • Sofia
labrex,

ела и унас на гости, моляяяяя!
Имам и студена ракийка, и червено винце, за биричка ще изтичам - каквото кажеш..

# 84
labrex , я като тръгнеш,не ме пропускай и мене,че такъв мързел ме е налегнал днес...ужас направо!
А вие друга тема и чак на 6 страница ви стигам!
И пак имам рецепти да преписвам...
От мен
обикновено зеле с месо

Торта от кайма с плънка

и разрез

И един кекс с течен шоколад

# 85
  • София
Предполагам във формички и на мен ми грабнаха окото.

# 86
Предполагам във формички и на мен ми грабнаха окото.

Предполагам в силиконови формички, имам същите, красиви кексчета стават.

Tari Tasartir, краси.мира, като ви гледам вкусотиите, и без мен ще се оправите и то още по-добре.   chef bouquet А на гости вече ще ходя, само като ме уверят, че са ми наготвили! Шегувам се, то вчерашното "гости" беше при мама с родата. Grinning И реших да им направя тия лесни вкусотиики за следобедна закуска.

краси.мира, много апетитно разрезче на тортата от кайма. Heart Eyes И сладкишчето ми хвана окото.  bouquet

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 15:57 от labrex

# 87
  • София
Благодаря, момичета! Да, кесчетата ги правих в силиконова мъфин форма. Моята е от Щатите, но тук гледах в магазина на Профис подобни, различни размери; някъде тук ги имаше, май: http://www.profys.com/Content.aspx?p=4

# 88
Момичета,аз минавам през темичката от време на време като някой дъждовник  Blush,
ама сега минавам с малко спам,да ви почерпя виртуално ,че помъдрях с още една година  Grinning

# 89
polin4eto,весел празник  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт