София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 685
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На мен храната започнаха да ми я носят много късно, м/у 10:30 - 11:00. И извеждам дребният макс за половин час. Защото започва да надава вой, че е гладен. А после ляга да спи. Може и в количката да спи, но малко. У дома спи най-хубаво.

# 481
В този район... само м/ублоковото пространство. Или градинките до църквата във 2ра част, от другата страна на Ломско.
Или градинката до Хан Кубрат. Там имаше люлки и катерушки.
Вчера бях там и беше много приятно. Ходим и на едно игрище до 101 там има пейки и майки с други бебчета.

# 482
  • София
Майчета  Hugпонеже тръгнах на работа и не можем да си взимаме Детската кухня.Живеем в жк.Толстой бл.66 и взимам от кухнята дето е Детска китка,та молбата ми е ако някой има позната която срещу заплащане да ни я носи Blushда пише на ЛС.  bouquet

# 483
А къде е тази улица Хан Кубрат и 101 бл., може ли някой да ме ориентира!!!! Аз съм в този новия блок 173, само обикалям около него - голяма тъпотия. Има едно кафе с две маси отвън, които винаги са заети и това е..........

# 484
  • София
Хан Кубрат е улицата, която започва от светофара на Ломско шосе, в началото на Надежда. На пазарчето. Наричаме я околовръстното на Надежда Simple Smile

http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=73f49f2d1 … 5ab742866a3260e4b

# 485
А къде е тази улица Хан Кубрат и 101 бл., може ли някой да ме ориентира!!!! Аз съм в този новия блок 173, само обикалям около него - голяма тъпотия. Има едно кафе с две маси отвън, които винаги са заети и това е..........

Мила,  май става въпрос за 101во училище, там има пейки и игрище и  ходят майки с дечица. Ама аз съм точно до теб, в 156 блок Party Ако не знаеш къде е въпросното 101во  пиши ми да те завда някой ден, то всъщност е ужасно близо до нас, а и градинката до Хан Кубрат ни е близо  Wink

# 486
Упс, поправям се 101 училище Hug

# 487
Здравейте момичета и аз се присъединявам към вас точно след седмица че и аз си търся майки за разходка, живея точно срещу градинката до църквата. Hug

# 488
Супер, жалко,че днес вали. Моята бебка пощуря в нас. Изнервя се като не излезем и не иска да спи Tired

# 489
Днес наистина времето е ужасно и ние сме от мрънкащите и място не може да си намери, върти се като пумпал и незнае какво иска, ама нас май ни мъчат зъбите че вече много трудно спим.

# 490
Ехооооо добро утро ......... Днес ще се заформи ли разходка най-накрая ???? Май няма да е лошо времето , как мислите ???? Ние сега спим , но към 12,30 -13,00 часа ще хапнем пюренце и ще излизаме . Ако има някой със сходен режим го каним на разходка ......... ( ние сме във втора част , близо до Вероната )  newsm10

# 491
С удоволствие,и ние сме близо до Вероната Wink,но май ни се рзминават разходките!Ние излизаме преди обяд и до 13ч.,трябва да сме в къщи за хапване и спинкане.....

# 492
Е дааааа вие сте по-големи затова ......... Жалко , понатам като стане по-топло ще излизаме и преди обяд , за сега само ''бате '' излиза сутрин , а ние с малката следобяда .....

# 493
Здравейте и от нас Hug
AnMary oт коя кухня ти носят у дома?Доволна ли си?Искам да пиша Бети за 2 седмици на някоя,но да ми я носят вкъщи Wink
pisi81 гледам и ти имаш деца с малка разлика.Някой помага ли ти?
Аз мога да се присъединя към разходките,когато каката тръгне на ясла/сега е болна  Sad/

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 21:02 от R&B&G

# 494
Помага ми моята майка , повечето време тя гледа Калоян , приспива , и т.н. Ами да се надяваме ,че времето вече ще позволява по -дълги разходки и по- приятно време ........ Peace , ние ще се радваме да си имаме компания .
За детска кухня , мисля че и Ози разнасят по домовете , но можеш да провериш в сайта им .......... И да пожелаем на вашата кака да оздравява по-бързо , то в това променливо време  какво ли ни чака .......?????????

Общи условия

Активация на акаунт