София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 666
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Днеска е събора,ама с тоя дъжд  Confused

За какъв събор става въпрос  newsm78

# 556
Събора на Надежда-на всяка Връбница/Цветница на последната спирка на 85 има сергии и пеят. Crazy

# 557
  • IT
Здравейте момичета,
искам да попитам  за издаване свидетелство за раждане в новата сграда на общината ли трябва да се ходи?

# 558
Да , която се намира в първа част на Кирил Дрангов 55 , мисля беше само срещу личната ти карта ...

# 559
Да , която се намира в първа част на Кирил Дрангов 55 , мисля беше само срещу личната ти карта ...
А, за еднократна помощ при рабждане, че ще изтърва всякакви срокове? Embarassed

# 560
  • IT
pisi81 мерси.
а за еднократната помощ с акта за раждане мисля че се ходи в "Социално подпомагане" което за "Надежда" е в "Свобода"

# 561
Да за еднократната помощ се ходи в Социалното , което е в Свобода , трябват ти акта за раждане , личните карти на родителите , ако имаш други деца -снимани техните актове ........ Thinking , мисля това беше ......... Аааааа и като си вземеш акта те ще ти кажат май служителките там ( нали ще плащаш ) за едно удостоверение за родствени връзки ..... и него носи в Социалните .
Жени не се притеснявай , срока е до три годишна възраст на детето , така че не се шашкай прекалено - когато имаш време и е хубаво за разходка се пусни с бебето . и готово ..

# 562
Здравейте,
от съвсем скоро съм в Надежда и все още съм доста неориентирана Embarassed
Извинете ме,ако този въпрос е бил обсъждан, но бих искала да попитам има ли в близост държавна детска кухня..Аз живея точно срещу 101 СОУ. Благодаря предварително Peace

# 563
Здравейте,
от съвсем скоро съм в Надежда и все още съм доста неориентирана Embarassed
Извинете ме,ако този въпрос е бил обсъждан, но бих искала да попитам има ли в близост държавна детска кухня..Аз живея точно срещу 101 СОУ. Благодаря предварително Peace
И аз със същия въпрос.Чух ,че трявба да се събират бурканчета .Иамте лиидея какви и колко броя Rolling Eyes

# 564
  • София
Има информация за държавни и частни ДК в 1вия пост на темата.

# 565
Здравейте

Някой знае ли дали в районите на Надежда има някъде целодневна занималня - става въпрос за тези, където може да си водиш детето през лятото.

Единствено до сега намерих само, че в центъра за работа с деца организират през Юни месец такава, но тяхното е само за един месец и е само до обяд.

# 566
  • София
Не съм чувала.
По училищата организират платени, но и те мисля, че са за по месец и малко.

# 567
  • София
Здравейте

Някой знае ли дали в районите на Надежда има някъде целодневна занималня - става въпрос за тези, където може да си водиш детето през лятото.

Единствено до сега намерих само, че в центъра за работа с деца организират през Юни месец такава, но тяхното е само за един месец и е само до обяд.

В Надежда 6 в новите блокове точно преди парка са открили някакъв детски център.

# 568
Да, за училищата знам, от нашето бъдещо училище казаха, че ако госпожата организира нещо ще има.

В Надежда 6 ще трябва да се разходя да проуча - ако намеря новите блокове.

На мен ми трябва по-скоро за Юли или Август някаква организация, но досега не съм попадала на такива занимални в района.

# 569
  • София
Провери и в "Нашите деца". Има инфо за летни градски занимални. За Надежда мисля, че не съм засичала да пишат.

Аз бях в последните месеци на 2рата бременност когато Дияна завърши ПУГ. До края на май си се гледахме у дома. След това влязох да раждам и съпруга ми я води на изпита.
А след това бяхме толкова заети покрай малкият, че времето мина неусетно. На море успяхме да отидем за няколко дена през август, малкият беше на 2м.

Общи условия

Активация на акаунт