Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 437
  • 750
  •   1
Отговори
# 705

Пише си го за косопада.

# 706
MELINDA_MEL: Косопада ти е от раждането.
Според мен започни хапчетата щом си ги взела и си закупи витамини.
От личен опит казвам, че витамините притъпяват страничните ефекти. Даже забравям, че съм пила хапчето си.
Относно косата започни да си правиш маски. Можеш да пробваш тривитаминола като домашна маска. Много подхранва цялата коса и спомага растежа.

ASSAMARIS: Може да те посъветва какви точно витамини да си закупиш  Grinning
Аз лично пия OPTI WOMEN
Успех Simple Smile

# 707
На първо време мога да ви кажа една доста добра маска за коса. /само не се шокирайте!!!/. Газ, маз и урина.

# 708
Благодаря, момичета   bouquet
Почнах ги! Днес ми е втори ден пък ще видим...
Като странични ефекти имам сухота в устата, като че ли леко гадене на моменти, и учудващо наспах се за 4 часа  Thinking. Не знам да ли си въобразявам, но май наистина не ме гони лакомията. Пия витамини Мерц /специални дражета срещу косопад/.
Предпочитам бързите резултати и като ще ме морят странични ефекти, поне да си заслужава.  Naughty
Моля, споделете вашето мнение;
Нова или стара формула Лида?  newsm78 Мейзитан?  newsm78... или какво друго за да сваля пустите 30 кг във възможно най-кратки срокове?  Cry
Като ви  чета за сега мисля да си поръчам сивата Лида /стара формула/ или Мейзитан, но още умувам кое и от къде.
Бихте ли ми препоръчали някой изпитан доставчик и да споделите мнение и резултати /може и на личния/.
Предварително благодаря!
Хубав и успешен ден!   bouquet

# 709
Тук доста са обсъждали Лида Дайдайхуа.

http://otgovorite.info/zdrave-fitnes/%d0%b2%d1%8a%d1%80%d1%88%d0 … 0%b2%d0%b0%d0%bd/

Аз лично не съм ги пила, но мисля да ги тествам. Една моя приятелка ги пи и за 2 месеца отслабна 6-7 кг. Страхотен ефект има при нея. Има доста различни мнения- някой ги смятат за отровни, други се радват на по стройна фигура... хммм.... не знам. Аз мисля да ги поръчам, пък каквото стане. Идва лято, море ....  оххх

# 710
Аз също имам за отслабване около 25 кг. Прочетох за  Лида и Мейзитанг - някакви отзиви. Много ще съм благодарна!

# 711
незнам как е при тези които пият лида ,но аз съм малко разочарована.Може би е нормално,но съм по доволна от предишното им действие.
Пия хапчетата мисля че вече от близо 3 седмици и някак си организма ми свикна  с тях,не се чувствам така жизнена като преди,огладнявам а първата една седмицата не чувствах никакъв глад.Мисля да и пия още 2 седмици и да си  направя почивка от 1 месец и после да ги започна пак.
Даже не съм сигурна да ги започна ли,защото ако цялостно идеята на хапчетата е да убие апетита и да се гладува-кажи речи това може да се постигне и без тях.С малко по силна воля бихме преодоляли сигналите на празния стомах,а те сигналите идват от мозъка.Ако си хапвам например,не да преяждам и да пия лида ефект няма никакъв.Трябва цял ден на кафе и вода да я карам че да сваля кило например,в случея и без нея ще се свали килограм ако се пие само вода и кафе.Дълго ми стана мнението,но това ми се върти в главата от 10 дни вече и определено съм обезверена към хапчетата,но към дебелината си НЕ.Няма да се успокоя докато не отслабна.И знам че ще стане,но не благодарение на Лида,а на воля,движение,диета или глад който както му понася най добре и най вече врееме.

# 712
MELINDA_MEL: Защо си се разбързала толкова?
Карай си сега на тази Лида. Още не си видяла ефекта от нея, а бързаш да търсиш още по-силни отрови. Според мен важното е да продължаваме да слабеем, а не да гоним кратки срокове.
Радвайте се на промяната в тялото ви и на новата визия, грижете се по-добре за себе си, а не си мислете: "Трябва да отслабна задължително "еди колко си", защото морето, гаджето, детето..."
Направете го за себе си!
Дори и да не сте отслабнали примерно 10кг., защото сте си ги наумили, а сте свалили 5-6кг. Радвайте им се! Това е една победа Simple Smile

Страничните ефекти намаляха ли с витамините?!
Сухотата в устата е причина да придобиете един чудесен навик - пиенето на вода  Mr. Green
Кожата става супер! Вярвайте ми Simple Smile
И Мел, наистина не те гони лакомията  Grinning Супер, нали?

pepi01: Добре дошла и добре, че си се сетила по-рано за морето, а не юни месец Simple Smile
Имаш реалната възможност до морето да свалиш поне 5-6кг. Незнам каква е целта ти Simple Smile
Успех!

Kosi_bosi13: Аз лично немога да гладувам, но от както пия Лида, ям на 50%.
Според мен те допринасят много затова.
Аз нямам хич воля, от 14г. съм на диети.
От инат започвам нова и нова, но никога не довършвам.
Лида ми помагат вече трета седмица и чувствам, че този път ще е последният ми опит и ще приборя излишните килограми.
Старая се да променя целите си хранители навици за да мога да запаза резултата след това /което го пиша за 10 път сигурно/. Вярвай и ще успееш Simple Smile

Момичета, аз в близките поне 5 дена няма да се тегля, защото ще съм в МЦ и резултата няма да ме зарадва, но в Четвъртък правя 4 седмици на Лида и ще отчета цялостният ефект Simple Smile

Успех на всички! Simple Smile

# 713
Два дни само не съм надзъртала тук, а толкова се е изписало...

За 4 дни с Меизитанг резултата е минус 3,100 кг.
До вчера перисталтиката ми си беше наред, днес работата се е запецнала. Довечера ще си правя чайче, да ме продуха.
Главоболие няма (срв.с ЛиДа).
Щом легна, заспивам; спя си по 6-7 часа; сутрин съм бодра и изпълнена с енергия и целия ден е така.
Днес, за пръв път имам сухота в устата, но не е така нетърпима, като при Лидата.

В понеделник предстои да се замеря и със сантиметър, но осезаемо дрешките ми от миналия понеделник се въртят около мен.

Смело и смахнато продължавам. Новите кг и см ще пусна в началото на новата седмица. А, констатирах и още нещо от действието на Меизито - не по-малко от 500 гр дневно "изчезват" от мен; това е само от четири капсули... ще видя как ще е занапред.

# 714
maca-keraca, аз май се преориентирам към мейзи-то. Защото като те чета виждам, че при него няма главоболие. А аз главоболие не мога да търпя изобщо.
Дръж ни в течение как върви и ме интересува и косата ти как е, дано не почне да капе нещо. А и все пак какво и по колко хапваш, защото не е добре хич да не се яде?? newsm78

# 715
maca-keraca: Страхотен резултат! Но знай, че в началото организма изхвърля задържаната вода и изчиства червата, това допълнително влияе на резултата.
Аз като пих първото си хапче и се претеглих на следващият ден бях -2кг.
Вече три седмици пия Лида и днес се теглих макар, че снощи бях яла много късно и много хляб, сутринта бях пила 1л. вода и кафе, а кантара пак имаше минус 500гр.
Общо свалено до сега над 3.500кг., при положение, че моята цел е общо 8-9кг. за сваляне.
Предполагам, че резултата ми е към -4кг., защото съм и пред цикъл.
Относно главоболието, аз лично съм нямала такова.
Успех на всички! Радвам се, че имаме резултат Simple Smile

# 716
doby80 , точно заради главоболието се отказах от лидата; за косата казах и преди - просто я поддържам с козметика на Лореал, червената. Видяла съм, че твори чудеса с кичарата ми и от години я предпочитам. 2-3 пъти годишно я сменям с някаква друга маска, за профилактика.

Иначе - какво ям - ми, днес например - сутринта кафе+мляко+мед; второ дълго кафе с подсладител в работата; сл.обяд - донесоха ми една кутия сладки, цялата я изядох; за вечеря съм предвидила супа топчета, която в момента е почти готова. Никакви диети от рода на "без това-или онова"; само количествата и честотата на храненията от само себе си намаляха. Те това е.

Моята цел е минус 15, от които останаха ок.12 за махане.

# 717
За 8 дена съм -4кг,но... Но без да се тровя с ЛИ дА...
Правя си една много популярна диета,не съм гладна,нямам главоболие,нямам косопад,нямам безсъние... Така ,че...  Mr. Green

# 718
Наскоро четох темата и видях,че някой се оплаква от косопад.
Лятото пих Лида само 9 хапчета имах един куп проблеми и след известно време и на мен почна да ми пада косата.Беше нещо ужасно само да си пипнех косата и падаха 10 косама.ревала съм за косата се беше нещо страшно,но не се бях замисляла,че може да е от хапчетата.Тогава пих витамини витарал и се оправих.Не се тровете с тази Лида,има и друг начин да мафхнете излишните кг. Peace

# 719
Хай ся да съ разберем!

Тази тема, Сис, е за тези, които пият китайски боклуци с цел отслабване. За диетите си има ДРУГИ ТЕМИ, където да се подвизаваш!
 Тук сме тези, дето сме се прежалили, след като сме изчели предишните три теми за капсулите и ВЪПРЕКИ ТОВА след внимателна преценка на "за" и "против", сме поели риска.
Направили сме  ЗА СВОЕТО тяло, СВОЯ  ЛИЧЕН ИЗБОР и мнения от рода на:
Не се тровете с тази Лида,има и друг начин да мафхнете излишните кг.
Са си чист СПАМ и  модератора следва да си влезе в ролята и да БАМ-не такъв потребител.

Подобно заповедно-началническо отношение (на предната страница имаше пак такова), някой да определя какво АЗ да правя, е обидно към всички тук. Защото автора му не споделя нещо, а ми заповядва!!! Такъв субект (не персонализирам и не конкретизирам ник) поставя под въпрос моята интелигентност и оспорва способността ми да преценя какво лично аз да правя със своето собствено тяло.
 Казвайте на децата си, съпрузите или някой друг безмозъчен безгръбначен идиот, който се завърти около вас, какво да не прави. Не и на мен.

А за действието на мейзито - ми, когато около мен има толкова изкушения, не действа безотказно и целодневно. Sick Надявам се, тенденцията на минусите да се запази поне месец, до края на първата опаковка. За повтаряне на "упражнението"(втора оп) още ми е рано да мисля.

Общи условия

Активация на акаунт