Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите за захранване на бебето?
Какви са някои от методите за приготвяне на хляб?
Какви са някои от методите за отглеждане на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите за захранване на бебето?
Някои от методите за захранване на бебето включват педагогическо хранене, което предполага предлагане на храна, която семейството яде, когато детето може да седи на столче. Това обикновено включва здравословна храна без тежки подправки и пресоляване. Също така споменати са индивидуални схеми за хранене, които включват съвети за майките относно начина на хранене на децата.
-
Какви са някои от методите за приготвяне на хляб?
-
Какви са някои от методите за отглеждане на деца?
Някои от методите за отглеждане на деца включват педагогическо отглеждане, което се фокусира върху еволюцията на детето в психомоторното му развитие и прилагането на необходимите грижи. Това включва създаване на режим за хранене, сън и навици, което дава на детето чувство за сигурност и стабилност. Освен това е споменато образователното отглеждане, което включва индивидуални планове за грижи и хранене на децата.
-
Какво е общото между Камел и Анелия в музикалната индустрия?
-
Какво е впечатлението от концерта на Майкъл Джексън?

Пък психологията ще я збориш-умна мома си тиииииии
Ще пийна малко от шампанското на Оченцето, че много обичам, може ли? 

То какво сладко има аз все го уважавам

и тъй като ни гледат често често мадамите и нямам думи... то са едни въпроси от рода "нещо ми има или просто съм си готин,че така ме гледат"
или другото,което ме дразни да го чуя е "ееее,ама съм готин бе,виж как ме гледат" . 

аз смея да кажа,че не съм лош шофьор. казвала съм ви,че съм малко мъжкарана. преди ходих да се състезавам с една приятелка извън града. в едни полета или просто прави участъци организираха и се събираха разни хора (повечето момчета,не мъже,а момчета) и беше весело. а той на мен иска да ми купува малка кола някой ден. аааааааааа,няма да се разберем така. не че искам някоя лимузина или от този размер,но все пак, като съм жена,не е задължително да съм седнала в колата като изтокана и да съм лапнала волана,нали?! друг е въпроса,че когато обикаляхме с баща ми преди 1 месец да ми купува кола, аз все исках малка-градска кола по много причини. сега съм с Нисан Алмера и мноооого си го харесвам. има всички екстри и е идеален за града! обаче моя човек от сега да си прави сметка,че като съм жена съм втора ръка човек... няма да стане. той още книжка няма с мен ще се сравнява... ааааааа ма ха!
)
Имаше и деца на преподаватели...самите те дойдоха също... Цирка беше пълен. Сега и двамата младежи работят много престижни професии, дано са скрили успешно снимките от тогава
. Нямам много голяма представа от това, как е университетския живот в България. След 12/ти клас веднага заминах за България, а преди това колко съм знаела....имах 2 братовчеди, които следваха в София, не знаех кой знае колко. Системата е малко по-различна май. Тук децата още от училище ги развеждат по университетите, посещават лекции, доста повече неща са им ясни.

...Ама-парен каша духа....Усетих го аз и право куме в очите...Вкам му-Абсурд да доде някой от твоето семейство да живее при нас.аз се оправям и сама-на!Три години вече..не ща почагачи.Вземам си едното дете поне от България тука ,другото за сега ще го оставя при мама-да не е сама!-да ти е ясно.
то винаги е било така няма почивка за мен

.Както аз респектирам хората ,очаквам съЩото и от тях .В края на краиЩата един живот живеем и ако не го изжеем пълноценно ,а си тровим животеца само е по -добре всеки да си хване пътя
? Ама нищо ли не ви се е случило следобяда че никой нищо не казва? То на мен дето нищо не ми се е случило аз пиша а какво става с вас!