Цветка , бързо да се оправяш

Чета ви за мерките и теглилките и да си кажа мъката, че ми е много криво от вчера. Доки рече, че е много дебела мойта мома
, да не я кърмя нощем и вече да и давам пюренце. Мъчихме се снощи, пихме вода, люляхме се, дундуркахме се и пак го докарахме до ядене в 12 и в 5 сутринта. Еми какво да направя и аз искам да спя, то на всеки час се буди това дете. А роди се 3.600 и сега е 7 кг на 4 м. 10 дни. От две три седмици си пийва водичка, най-много 100мл, а снощи само през нощта 150
, сутринта щеше да й се пръсне памперса. !Чета, че като се захранят качват повече, ами аз не искам да качва толкова много rossykv , тъкмо щях да пиша, че и ние имаме кистички на венците( така каза педи) , те са бели точици от външната страна на челюстта и показвало, че там ще растат зъбките. Нищо да не ги мажа. А аз се бях ошашкала, но било нормално.
Хубав ден на всички

Вили ст, пу пу на не са ви уроки ама 750 гр на месец са си супер
Чай на Хип пие много различно - някои дни по 100-120 мл., някои едва го близва. Чиста вода не съм давала. 

. На днешна дата имах 6-дневно закъснение, а на 11-ти отидох на лекар да потвърди. Тестове не правих-то ясно-или да, или не.

Хвърчи плюнка навсякъде,и е едно бръмчене,страшна работа..!