МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 895
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
Оф, ужас!
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
беба, подсеченото трябва дае зачервено много, но Али имаше скоро две пъпчици с бели връхчета и минаха от Судокрема.

# 31
беба, подсеченото трябва дае зачервено много, но Али имаше скоро две пъпчици с бели връхчета и минаха от Судокрема.

охх май и този крем ще купя, 4е смених 4 крема и в тая жега много трудно минават  Shocked а се стремя да го държа и малко гол, ама много олива пейзажа  Crazy

# 32
  • Ловеч
Беба вземи Судокрема, аз мажа Косьо при всяка смяна на памперса и съм много доволна от него.

# 33
оки4 ние сме почти постоянно с биба в уста,всички си мислят че му я тикам нарочно #2gunfire

# 34
И ние сме в отбора на  smile3504 . Според мен е по-малкото зло от смученето на палец  Rolling Eyes

# 35
Алек от 2 дена се пробва да си налапа караката - много ми е сладък - толкова им се кефи Party също така от 2 нощи заспива настрани вечер като го сложа. Мен обаче ме е страх да го оставя така и като отнесе плувката по-дълбоко го обръщам. Вече спи доста по-спокойно нощно време. Тези 2 точици, за които ви бях писла вчера май не са зъбки Sad В другиден сме на консултация и ще видим педи какво ще каже.

Бейби Мони, честити зъбки на Тео, да са му здравички и белички и все така лесно да му порасват tooth

И алек заспива с биба, особено през деня само тя го успива. Ако случайно излезнем навън и не съм я взела трябва доста интензивно да го люшкам в количката, за да заспи. За махането после ще му мисля - важното е че за момента доста помага, за да бъде по-спокоен.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 17:13 от Mamma

# 36
  • София
не може да бъде, аз съм на първа страница
не може да бъде, аз съм на първа страница
Ами сега остава и да почерпиш  smile3503

да почерпи,ама нали знае че Тео е със зъби,така че и луканка трябва да има Mr. Green

А може пържолка, че не съм привърженик на луканката? Иначе нямата проблеми, само да се науча да качвам снимки. Другия вариант е да направя тур обиколка на България с пържолника

Коланите на бебка й ги слагам от първото излизане навън с количката, няма проблеми, седи кротко, пардон лежи си кротко, имам свидетели...

Зеленко, ако можеш разузнай, че ще си умра от мъка....

Беба, бях там миналата седмица и нищо такова не видях #Cussing out

Биберона ни е любима занимавка, не само за чесане, но и вече за хвърляне. Имам два на Авент, един на Камера, един на Биба и един на Нюк.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 17:13 от Mamma

# 37
Беба вземи Судокрема, аз мажа Косьо при всяка смяна на памперса и съм много доволна от него.

kikoimery , Айрис вие ползвате ли го и за лице, мога ли да мажа с него за тези изприщвания от лигите и жегата или е крем4е само за тяло, понеже на това на себамед си пише 4е е за лице  newsm78

# 38
Честити зъбки на Тео!     bouquet
Кога ли и на нас ще ни се появат, ние сме в периода да пъхаме всичко в устата,особено пръстите и да точим лиги.
Спинкаме си вечер от към 21:30 ч. до сутринта към 09:00 ч. доброоо детенце, понякога се стряскаме насън, но явно повечето бебета го правят...на разходките на вън пък спим спокойно и през повечето време, играем си с активната гимнастика, но се сърдим ако нещо от висящите играчки не можем да пъхнем в уста, хич не обичаме масажите за сметка на гимнастиката, която обожаваме. В тази връзка да ви попитам кой във вашите семейства се е заел с масажа и гимнастиката на бебо?
Ами всъщност вече се очовечиха бебоците ни, просто вече го виждам как се радва на шегички, смешки, които му поднасям с удоволствие и според мен разбира повече неща отколкото аз предполагам...
Давате ли капки за колики, ние от много отдавна не и нямаме проблеми, той нямаше силни колики по принцип, а биберона също отдавна събира прах в архива...сега са наред ръцете Joy
Ами исках и друго да пиша, но забравих, приятна следобедна разходка. Hug
беба судокрема аз лично ползвам за областта около памперса, но  мажа и гушката, то там са едни гънки... ooooh! и се подсичат, специално питах педиатъра и тя каза, че той е най-подходящия за това! Peace

# 39
аз си правя  масажа и гимнастиката, а за колики не давам ве4е, въпреки 4е се замислям при въвеждането на нова хране дали да давам за всеки слу4ай  Simple Smile
10х добро настроение Peace

бебо реве като не му обръщам внимание  Shocked когато стана да върша нящо независимо дали в същата стая или в друга  Shocked когато пак съм при него и ми се смее  Blush

# 40
Цитат на: dobro_nastroenie link=topic=411122.msg11795418#msg11795418 [b
В тази връзка да ви попитам кой във вашите семейства се е заел с масажа и гимнастиката на бебо?[/b]

E как кой-аз! Grinning Въобще не си представям мъжа ми в тази роля.. CrazyНе че ако му покажа няма да се справи,но с тези работи се занимавам аз,и то даже масаж не правя,само гимнастика...понякога. Mr. Green
И аз мажа гушката със Судокрем,ама не питах педи а така директно си я намазах. Mr. Green Нали е за подсечено,дупе-гушка,все тая. Whistling

Нали се присетих за издърпаната от Дарина пишка на плажа-ето да видите после майката как си пазеше детето,само като мойта хубавица го доближи! Joy hahaha
http://media.snimka.bg/3570/013395053-big.jpg

# 41
Здравейте Heart Eyes
ние днес ходихме на консултация и бебка расте доста добре,вече е 6350гр и 61 см  Party.А да ви питам знаете ли кога може да се направи кръщене,има ли значение от възрастта или може и сега като е по малка?

# 42
беба сега се сетих, че за лицето може да ползваш също така и защитния крем на Бочко, който е с подхранващо, противовъзпалително и омекотяващо действие, обогатен е с пантенол, зехтин, екстракт от невен има и uv филтри и витамин Е и струва около 2 лв. и нещо. Също така и хидра бебе на Мустела. Peace

# 43
от Бочко с UV-то съм доволна,не ми се е обривал от него,а му прави кожичката още по-нежна Heart Eyes

# 44
А и Ексипиала е хубав крем, но по-скоро за суха предразположена към дерматит кожа, а да попитам аз пък на свой ред от каква марка лосион за тяло сте доволни, че ни свършва Себамеда?
А за масажите и гимнастиката и аз ги правя, но ми идва в повече, особено масажа вече писах хич не го долюбва и постоянно пищи от недоволство, кажете някоя хитринка за укротяване.
С таткото от няколко дни спорим той да го поеме ала "няма желаещи" и за това се допитах, че повечето мами с които говоря казват, че бащите се заемат с тези порцедури. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт