Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 968
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
  • София
 Стига де, темата за коли е в друг подфорум, сега говорим за вибромати- хибрид между банкомат и вибратор, задоволява всякакви нужди. Ама на нас кой ни е виновен, че сме си избрали смотани приятелки, като сме били на 18!

# 496
Стига де, темата за коли е в друг подфорум, сега говорим за вибромати- хибрид между банкомат и вибратор, задоволява всякакви нужди. Ама на нас кой ни е виновен, че сме си избрали смотани приятелки, като сме били на 18!

Аааа, сакън - този май за нито едно от двете не става...

# 497
Според мен и близалката не разбира много от коли, затова залагам на първото лъскаво нещо, от което си мисля, че малките се подмокрят..... Мерцедес!  Laughing

Извинявай много, ама колкото и да не разбирам от коли, Мерцедес е хубава марка. И това съм го чувала от хора, които цял живот са се занимавали с коли. Живея в град, в който се кара много, нормално е човек да работи на 30-40 км от дома си и на всеки му трябва надеждна кола. И точно Мерцедес са тези, които най-рядко се повреждат.
И на мен до скоро "Мерцедес" ми звъчеше чалгаджийски, ама на - тука всеки пети е с Мерцедес, без да се прави на гъзар.
И аз исках да си купим Мерцедес, защото на всичкото отгоре са евтини, но в последствие се отказахме, защото все пак ако се повреди нещо, частите им са много скъпи.

Ааа - Мерцедес е класика, но в България много от притежателите им имат раздрънкани, стари и недобре поддържани бракми, на които една антикварна, реставрирана Лада ще им стъпИ на шапката!  Crazy

И аз залагам на Мерцедес, на даблютУ на леля Ог и ... оф, още нещо мислех!  newsm78  Ама нали съм дърта 21-годишна майка, на която мозъкът й е изтекъл с кърмата, та нИ се сещам какво беше ...  Embarassed

# 498
  • Страната на чудесата
Въх, да не си с моя съпруг ShockedГотин, запазен, с нова лизингова служебна кола...връзва ми се нещо. Само секса не ми се връзва ThinkingЗа мен го "вдига" доста по-често Whistling

# 499
Аз пък мога съм спокойна!  Party  Моят съпруг е 25-годишно хайванче и не може да й осигури нивото, на което е свикнала. Затова пък дава всичко за мен (само ние с него си знаем какво имам предвид), а за тая Лолитка не вярвам някой да дава това, което аз получавам!  Joy hahaha

# 500
  • Страната на чудесата
.........и не може да й осигури нивото, на което е свикнала. ...........:

Ох, благодаря ти Hug, сега прочетох за четирицифрените суми за сметка- и моя не е, аз се грижа да не се задържат чак такива суми на разположение Twisted Evil

# 501
Мъжът ми не отговаря по възраст. Любовникът ми пък по опосанието на колата.
Спокойна съм...

# 502
  • София
Извинете тука зо коя серия стигнахте, че аз се зачетох в още два сериала в тоя подфорум и малко изпуснах връзката.

Лелята на етървата появи ли се или още я няма ?

# 503
Изабела е бременна! 7529 еп.

# 504
Жалко,скоро ще ни тракнат катинара,а Лолито не каза поне марката на колата Crossing Arms
Сега пък аз се замислих,че не съм изживяла пълноценно най-хубавите си години Confused,не съм си хващала чичко-паричко,не съм сядала във ВИП сепарета на фолк-кръчми и съм на 28 год Cry Дали да не се замисля за пенсия? Че съм и майка Crazy

# 505
Сладурка, не се коси, важното е да си запазена  Laughing

# 506
Сладурка, не се коси, важното е да си запазена  Laughing
запазена съм(малее как звучи Crazy,вече се почувствах баба Confused),ама нямам екстеншъни и силиконки,край,до края на живота си ще съм бедна и няма да опитам Джони с черен/син етикет Confused

# 507
# 508
Обърках се нещо вече ooooh!
Три сериала наведнъж и по ТВ трудно се следят, а и действието тук се развива много бързо Whistling
Намалете темпото, де Mr. Green

# 509
Моят пък си пие черното Джони вкъщи. Гъзар! Сигурно се опитва да ме впечатли, ама и аз - патка, не съм знаела, че трябва да се впечатлявам. Добре, че беше тая тема, веднага почвам да се впечатлявам  Crazy

Иначе не отговаря на описанието, на 32 е.  Laughing

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 12:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт