къпане след секцио?

• 36 557
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
  • На бял кон в Pierrefonds
Къпах се на третия ден. Не ми разрешиха по-рано.

# 31
  Разбира се че ще можеш.Вземи си поне две хавлии Peace

# 32
Като ти сложат непромокаемата лепенка можеш да се къпеш.Вземи си голяма кърпа,ако я замърсиш ще поръчаш от вкъщи друга.
При мен не сложиха такава превръска имах плоблеми с операцията и се изкъпах бая след секциото

# 33
Аз лично цялата не се изкъпах докато не ми махна конците #CrazyЛепенките/непромокаемите/ не се лепяха както трябва,от всякъде се разлепваха и се виждаше белега и ме беше страх.По няколко пъти на ден се миех от кръста надолу и нагоре,но цял душ си взех в деня след като ми махнаха конците.Не питай колко ми беше неприятно,но страх лозе пази.
Всеки разбира се си знае за себе си

# 34
При мен на осмия ден ми свалиха конците и ми позволиха да се изкъпя чак два дни след това. Такава е практиката в Монтана. По - добре се поинтересувай как стоят нещата в болницата, в която ще раждаш.

# 35
  • София, център
Можеш.

# 36
  • София
Аз се изкъпах(уж) на ден и половина след секциото. С пазене да не намокря лепенката. А когато я смениха с друга(на третия ден) и доктора ми разреши, но аз вече я бях свършила тая работа.  Crazy

# 37
Аз пък бях с марля, за да диша раната. Сложиха ми непромокаема лепенка на 4 ден. Болеше ме силно, да не говорим, че имах голяма кръвозагуба и световъртеж. Тоалета си правех няколко пъти дневно с подръчни средства.

# 38
Изкъпах се-измих се на 8-я час. Тогава ме пусна упойката и ме вдигнаха за първи път. Бях и с катетъра. Е, определено пречеше и ужасно ме болеше операцията, но желанието за измиване беше по-голямо. Бях с марля и я вардех.

# 39
  • в илюзия
можеш , но без да мокриш раната . На мен ми бяха сложили уж непромукаема лепенка , но тя се разлепи  ooooh! , общо взето внимавах да не намокря раната.
Едва на 6-тия ден си измих раната.

# 40
  • София
Вземи си превръзки за мокрене, тогава ще се къпеш без проблем.

# 41
След секциото ми беше казано, че до 10-тия ден трябва да пазя раната /операцията/ от вода. Първият ден лежах на легло, от втория ден започнах да ставам, и така малко по малко. Когато започнах да се движа и т.н. се къпех на части, за да не мокря раната. А след 10-тия ден - съвсем спокойно под душа.

# 42
това е най - оригиналният въпрос в целия форум Laughing
Момиче ще ходиш да раждаш,а не на почивка.
На мен ми разрешиха цялостна баня след сваляне на конците.Но и да ми бяха казали че  може по-рано едва ли щях да се възползвам.Мен си ме болеше много и самата мисъл че трябва да отида до тоалетна ме побъркваше,а какво остава да умувам дали ще съм изкъпана или не.

# 43
  • Бургас
Аз си купих непромокаеми лепенки уж  с намерението да се къпя след секциото под душа, но уви, отказаха да ми сложат - било много горещо, кожата около раната трябвало да диша, не били за предпочитане и пр. Така че около 15-тина дена след изписването правех само частични бани. И то в най-големите жеги! Все пак си вземи една хавлийка.

# 44
аз лично след секциото се изкъпах на 18 час т.е. след като ме раздвижиха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт