Великобритания - тема 26, Отпускарска

• 22 589
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Ууу, съвсем на ДиС го обърнахте тука с тези свекърви  Mr. Green

Това вместо записче

# 17
Eya, много приятно, лятно оформление на темата  Hug Благодаря Simple Smile

Мишолина, красиви крака в красиви обувки. Много приятна снимка  Grinning

На мен нещо като в сън ми минават дните напоследък.

# 18
Мишолина, освен че имаш такива хубави обувки, краците твои ли са? Ако да - много комплименти!!!!  Wink

Свекърви и аз взимам на заем, но най-вече ми се иска да заема на Пумпалката майка й - толкова е миличка и какви баници само върти...   chef

Между дригото да ви кажа. Моят мъж (местен англичанин) все ме убеждава, че и в UK имало хубави плажове с пясъчни ивици и аз все се подигравам, че пясъка или е мокър, или е внесен от Франция, а морето е супер студено и изобщо не може да се плажува тук. Онзи ден ме заведе в Broadstairs. Мисля, че не е далеч от Dover. То си беше като истинско, честна дума! Един хубав ситен пясък (при това топъл, че нали миналта седмица случихме на време), морето - не много студено, но само за джапане бяхме подготвени, плажа пълен с хора налягали по кърпи и шезлонги, някои играят игри с топки (не волейбол разбира се). По улиците като тръгнахме - хората по бански, децата с кофички за пясък. Като на истински морски курорт. Ние да не паднем по-долу се поразходихме, поплацикахме, изядохме по едни fish & chips и си тръгнахме доволни. Не знам дали толкова ми хареса, защото беше хубав слънчев ден, но определено останах впечатлена и с радост бих отишла там за цял ден - или дори за 1 уикенд.

Това исках да споделя с вас и да ви препоръчам мястото.

Хайде лека вечер.

# 19
Мда, в Англия има много красиви местенца до океана, къде с пясък, къде с камъчета: но могат да те изненадат приятно.

Май миналият уикенд в Таймс имаше класация на 50-те най-добри плажа в страната, ей сега ще ги намеря, ето:

http://www.timesonline.co.uk/tol/travel/holiday_type/beach/article6611266.ece

# 20
  • След завоя в дясно
Аз докато дочета старата тема и гледам вече нова, браво така ми харесва.

Еуа и ми замириса на море с тази отпускарска тема ще знаеш. Но ще почакам до август.
Относно сметката си ме разбрала правилно аз търся от БГ към острова трансфери на по изгодни условия.

Мари позагубих, се защото бързам да оправя къщата. Програмата ми е запълнена до края на лятото с гости, а аз още  дивани нямам, нищо че ги поръчах още май месец. Crazy
А за тортата ти сигурна ли си Wink не знаеш какъв таралеж си скарваш в гащурите Laughing

Момичета покрай вашите кросове, джогинги и т.н. започнах да се заглеждам по обстойно за какво иде реч. Т.е. наслаждавам се на тичащите и по специално на един леко матов тип, който всяка сутрин ми изплаква очите. Няма да ви казвам какво склюнкоотделяне пада след това Joy има страхотно тяло.

Иначе за протокола карам колело и аз, но от време на време. Номадик справяш ли се по улиците вече?

Алиса в духа на ДиС и аз да не остана по назад, моята свеки идва август Mr. Green искаше да остане поне месец, но добре че се отказа в последната минута ще стой само 3 седмици Flutter

Fish189 и ние скоро ходихме до Dover, ако знаеш щяхме да отскочим до там. Нищо следващият път.

Слънчев ден от мен sun

# 21
Елл, разбирам тактиката ти да се доближиш до джогинга чрез близост до fit бегачи.  Ето, и с колелото можеш да го преследваш, хем не се мориш, хем не го изпускаш от очи.

За свекървата- Матцобол е много услужлива и ще прави емигрантски палатков лагер за свекърви в парка до тях, така че като кацне- свивай й бохчата и я пускай по реката да плува дотам.

Ама как се обърна времето....  umbrella

# 22
Елл, разбирам тактиката ти да се доближиш до джогинга чрез близост до fit бегачи.  Ето, и с колелото можеш да го преследваш, хем не се мориш, хем не го изпускаш от очи.

За свекървата- Матцобол е много услужлива и ще прави емигрантски палатков лагер за свекърви в парка до тях, така че като кацне- свивай й бохчата и я пускай по реката да плува дотам.

Ама как се обърна времето....  umbrella

Ох, на мен какво ми е на главата ... гостуващи свекърви са си песен направо!
Ако не пиша следващите дни, да знаете че съм се гътнала.
Ако не се гътна, следващата седмица ще трябва да ходя до консулството, да ме упътите как да се добера, а?
Някой да иска да пие кафе с мен? Simple Smile

# 23
  • Лондон
Аз искам, но по вашите географски ширини, че много ми харесаха Heart Eyes
Всяка сряда ходя до Milton Keynes, пиши ми ако имаш предложения

# 24
Аз докато дочета старата тема и гледам вече нова, браво така ми харесва.

Момичета покрай вашите кросове, джогинги и т.н. започнах да се заглеждам по обстойно за какво иде реч. Т.е. наслаждавам се на тичащите и по специално на един леко матов тип, който всяка сутрин ми изплаква очите. Няма да ви казвам какво склюнкоотделяне пада след това Joy има страхотно тяло.

Иначе за протокола карам колело и аз, но от време на време. Номадик справяш ли се по улиците вече?

Ell, справям се, но доста се моткам. Малко бавничко въртя педалите. Иначе е голям кеф. Да ти кажа и с колоездене се завързват контакти, особено докато минавам през пешехдния тунел  Joy

Сега чакам брат ми и ще ходим да потичаме. Да видим докога ще ме държи ентусиазма.

Като гледам всички се обзавеждате със свекърви за лятото  Grinning

298, ти от коя посока ще идваш към посолството?

Фиш, мерси, че споделяш за тези плажове. Ние не сме ходили на много места по крайбрежието, но където и да сме били, все камъчета вместо пясък има.

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 21:54 от Nomadic

# 25
Вие направо ме разбивате с това спортуване. Аз да ви кажа честно, откакто малката се е родила съм станала по-слаба и с повече мускул отколкото преди да забременея. Като забутам количката по баира при нас...

Между другото, Мари, как е пощальона? Скоро не си писала, търсиш ли нова работа или се гледате с Али.

# 26
   Ей, едва успях да ви изчета, че и нова тема сте отворили. Аз както сте забелязали не съм много по писането, но следя какво става в нашата тема. Този пък обаче покрай гости една седмица не бях влизала и едва ви насмогнах.
    Честито на патерици на всички рожденици. И ние отбелязахме един. Голямата ми щерка стана на 11. Тя е и моята гордост. Излязоха резултатите от SAT за KeyStage2 - English Reading 5, English Writing 4, Maths 5, Science 5.  При положение, че дойдохме само преди година, това си е направо постижение. Това го казвам и за да успокоя всички идващи насам с деца с почти никакъв английски, че ако детето положи известни усилия всичко е възможно.  Да не пропусна да похваля и малката - на годишния отчет за Foundation  от 179 възможни точки, тя има 171.
    Аз пък минах интервюто за NIN. Сега остава и да ме вземат някъде на работа.  Simple Smile
    Момичето с въпроса за сметка в банка (сега не мога да намеря ника) - единствения ти шанс е HSBC според мен. Те се бият в гърдите, че са световна банка и когато мъжа ми си открива за първи пък сметка тук, а няма още постоянен адрес и се опитваше да наема къща, където пък ти искат открита банкова сметка, единствено HSBC успяха да намерят вратичка да излязат от кръга.
   За теглене на пари пък в БГ с тукашна карта, само Nationwide. Курса е почти на фиксинга и никаква такса. Последно проверено април тази година.

tzvetak, този месец ни е пълен с гости, но следващия ще се радвам, ако в някоя от твоите сряди в моя район се видим на кафе или биричка.

И честно да си кажа, след тези продължителни жеги, направо му се радвам на типичното английско Sunshine and showers.

# 27
Здравейте и в новата тема от мен!

Бътърфлайв, браво на децата! Наистина е хубаво да чуваме, че и наскоро дошли дечица се справят отлично с езика и приобщаването си в училище. Да ги поздравиш и да им вземеш сладолед!  Hug

Фиши, нашият пощальон-стройният добряк на средна възраст, който поздравява винаги усмихнат, май е в отпуск. Идват разни заместители-намусени, възмазнички, нищо общо с оригинала! Плажът, за който си разказала, чак невероятно звучи. Моят мъж все ме плаши, че ще носим паравани за вятъра, но явно в хубави дни не е така. Не търся работа в момента аз. При нас има голяма промяна, малко по-долу ще напиша.

За свекървите, колоезденето и джогинга само едно хубаво нещо мога да кажа-свалят се килограми!

Елл, ти къде го видя този атлет около вас? По нашите тротоари в Райслип -само един пощальон и моторизирани бабички!  Grinning

Ейа, разкажи как мина снощи? Може ли и снимчици, моля?!

Стардъст, как си? Какви са последните новини от децата в България?

Момичета, какво е ДиС? Извинявайте за невежеството, но наистина не мога да го разбера.

А новините от нас са интересни: най-вероятно ще се местим в Мадрид от 1 Септември. Предложиха на мъжа ми добра позиция там и съответно сега се занимаваме с прекратяване на договори, пренасочване на кореспонденция, уведомление на служби и институции за смяна на адрес, чудене как ще се пренесем с трите тона играчки и най-вече -въздишки по сладката ни малка английска градинка и притеснения за това как детето ще расте в трета страна... Да питам по същество: събирам препоръки за фирми, които пренасят лични вещи. Аз имам доста опит, че са ме пренасяли вече 5-6 пъти, но все пак, тук на място, ако някой е ползвал, моля да сподели.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 11:50 от Маpи

# 28
  • Лондон
Бътърфлай, браво на щерката!!! Да ти е жива и здрава!

Мари, завиждам ти малко... Мен нещо взе да ме стяга шапката напоследък, и ми се мести.  Фирми за съжаление не мога да препоръчам - ползвала съм само американски.

Момичето с въпроса за сметка в банка (сега не мога да намеря ника) - единствения ти шанс е HSBC според мен. Те се бият в гърдите, че са световна банка....

Ситибанк и те са световна банка, но въпреки че имах американска сметка от 7 години, не ми отвориха сметка тук (гадините мръсни) преди да имам всички документи и доказателства за адрес.

Вчера мина ОК... Поне не валя! Алиса, Матцобол и Мишолина дойдоха и много ме зарадваха. Имам много хубави снимки, но не знам дали те ще са съгласни да ги публикавам публично.  Да кажат  Wink

Аз обаче след 18 месеца въздържание ( 9 месеца с корем и 9 месеца кърмене) съм загубила всякакъв трейнинг за пиене и се напих като прасе от 2 чаши вино и една Маргарита. Малко ми се губи от вчера, а днес имам ужасяващ махмурлук... Embarassed

# 29
Здравейте момичета скоро ви открих и много ми харесвате,давате супер полезни съвет на всички за което ви благодаря.
Аз имам едно питане към вас ние от скоро сме тук с мъжа и малкото ни детенце на 1 и 2 месеца,но понеже не смятам да се отделям от нея още искам да ви питам знаете ли някакви фирми за надомна работа който не са измамни разбира се.
Имам горчив опит в бг и не искам пак да попадам на мошеници.
Много ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет или ме насочите към някоя такава фирма.
Благодаря ви и ще се включвам по-честичко във вашия хубав форум.

Общи условия

Активация на акаунт