BIOXET крем против ОКОСМЯВАНЕ?

• 90 413
  • 360
  •   1
Отговори
# 255
Zdraveite ,pak samo iskam da popitam nqkoi znae li kade ot plovdiv moga da go namerq ,6toto tozi za lic emi go dadoha,v smisal bqh si go pora4ala i ot Sofia mi go donesoha ,a sega iskam i tozi za tqlo ,no iskam da ne angajiram nikogo i v tazi vrazka tarsq kade v Plovdiv go ima ,ako nqkoi znae mnogo 6te se radvam da mi kaje,blagodarq vi ....

# 256
И аз се интересувам за Пловдив, не ми се занимава с поръчки и т.н.

# 257
И аз се интересувам за Пловдив, не ми се занимава с поръчки и т.н.
[/quote
Разбрах, че в аптеката на Метро го има, но още не съм проверявала. Писаха ми по напред във форума. Малкия получи някаква екзема и паричките отидоха за него......Успех и дано има резултат.

# 258
Дава резултати,ползвам вече 3 месеца крем за лице и има ефект. Имам притеснения - появиха се пъпчици които след почивка от крема изчезват ,но по кожата остават трайни следи. Кожата ми по принцип е склонна към пигментация.

# 259
И аз забелязвам, че ми се появяват пъпчици и кожата ми се омазнява доста, независимо че ползвам крема за мазна кожа, но в името на голямата цел ще изтърпя това неудобство... За сега не мога да се похваля с очевидни резултати, но може би е още рано за това - мажа от около 3 седмици, 2 пъти дневно

# 260
  • София
Пък аз не забелязвам нито да ми се омазнява кожата, нито да ми се появяват пъпчици, а бих казала, че ми е чувствителна кожата.  Peace

# 261
17 годишна съм с диагноза ПКЯ и със силно подчертан мъх по цялото тяло и изразено окосмяване по ръце,крака,корем и лице.Има ефект. Споделям ,че при мазане на лицето внимавах и щадях местата където имах пъпки /едната страна в областта на бакенбарда/ и има видима разлика.

# 262
аптека "К-Крес"  ВАРНА    -БИОКСЕТ крем за тяло 140 мл. струва 56.00лв.
                                          -БИОКСЕТ крем лице  50мл.-33.00лв.

# 263
  Предполагам, че пъпчиците не са от крема, а от епилацията.

# 264
И аз да се отчета. Ползвам крема за тяло вече близо два месеца на триъгълника и мишниците и ефект определено няма.

# 265
Ох, отчайвам се вече  Sad И аз ползвам крема за тяло от месец, мажа си ръцете и корема всяка вечер, но нищо не се е променило, дори растежа не се е забавил. Какво не правя както трябва,  да не би да не слагам достатъчно количество?  newsm78  Ама пък ако се мажа прекалено обилно, и за месец няма да ми стигне тоя крем.  ooooh!
И се извинявам, че ще оспамя темата, но специално за подмишниците според мен е най-добре лазерната епилация. Не е скъпо, а и само от две процедури вече нямам почти нищо. newsm44 Ще направя още една и това ще е.  Peace

# 266
Май и тоzи тема 6те се окаже поредния опит zа реклама.6те ми каже6 ли къде си прави6 лаzерна епилация и колко струва?Може и на ли4но zа да не спамим темата.То се е видяло 4е, с евтино крем4е няма да стане ина4е хората няма6е да вzимат толкова пари zа лаzерна епилация.

# 267
Аз използвам крема от месец. Мажа само горна устна и малко бакенбардите. Бакенбардите много не следя какво се случва, но при мустачките няма разлика. Махам ги с конец и ги махам пак толкова често колкото и преди употребата на крема.

# 268
И аз не съм доволна.  ooooh! Месец след като започнах да мажа няма никаква разлика. Май е поредната глупост.  #2gunfire

# 269
Ohne_Name, правила съм и лазерна и фотоепилация..И те не са панацея да знаеш. При мен нямаха особен ефект, макар че окосмяването съвсем не е от хормонално естество. НЕ МИ ГИ направиха качествено. Ходих при д.р Мая Тачева на лазер и фото в "Престиж". Все нямам време да прочета от кой салон са доволни момичетата...

Общи условия

Активация на акаунт