Бременни и майки от проблемното 2009 - шеста част

• 32 077
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • София
mari_rus,......много съжалявам, така се надявах всичко да е наред сега! Hug

прегръщам те, кураж и късмет ти желая!

# 706
  • Пловдив
Съжалявам, Мари Cry Важното е, че гледаш смело напред Hug
Дживотинче, честити сини гащички Hug
На моята стерилна урина пише, че е останала такава, това означава, че всичко е наред, нали Praynig

# 707
  • София
Не мога да се стърпя да не кажа на Хариела, че са прекрасни - и тя, и малката принцеса. Хари, много си красива, влязла си веднага във форма, браво! А малката ако не стане актриса, ей ме на.... Живи и здрави да сте цялото семейство!

# 708
Здравейте мили момичета!
Хариелка, миличка, прекрасни сте с малката София, много са хубави снимките, радвам се много за вас. Голяма прегръдка за мама и бебче от нас  Hug! За капките против колики само да кажа, че в Био Гайа няма лекарствено вещество, само жива бактерия, но каквото и да избереш, а ти всъщност чета, че вече си избрала, важното е да минете по-леко с коликите.
За гърдите - аз се мажех с Гармастан, но по принцип не съм и имала кой знае какви проблеми, просто по-чувствителни ми бяха.
Мари, съжалявам много, но съм сигурна, че скоро пак ще си сред нас. Много късмет и успех за напред  Praynig
!

# 709
Съжалявам, Мари Cry Важното е, че гледаш смело напред Hug
Дживотинче, честити сини гащички Hug
На моята стерилна урина пише, че е останала такава, това означава, че всичко е наред, нали Praynig

Да, Цеци,това означава. Аз по тел продиктувах резултата на Сигридов,заклю4ението беше,4е е останала стерилна.Док каза,4е вси4ко е ок.
Късмет  Hug

# 710
  • Варна
Мерси, момичета, трогнахте ме!

Мари-рус, много съжалявам! Но ми харесва как звучиш оптимистично и знам, че скоро пак ще си в тази страхотна темичка!

# 711
  • Стара Загора
Мари рус,
съжалявам, много съжалявам мила!  Прегръщам те  и аз  се надявам тази загуба да е последната!  Praynig Hug

# 712
Момичета, много съм щастлива.
Няма никакъв проблем с бебчовците ми, сърчицата им тупкат ясно и отчетливо. Оказа се, че е спукване на кръвоносен съд. Преуморила съм се през уикенда и това е. Кървенето спря, но все пак ще почивам известно време.

Дива73-благодаря за успокоението.

Чо_ко
, ясно ми е че трябва да те слушам и че като са две е още по-деликатна работа. Ще взема да спра работа поне до 3-ия месец.

Нариелка, много благодаря за подкрепата. Дано скоро твойта радост да стане наша.

Зъбче, добре съм слава Богу. Благодаря, че не си ме забравила.

Мари рус, нека Бог ти помогне да постигнеш желаното на сърцето си.

Комикс
, продължавам да се моля за твоето детенце. Вярвай!

# 713
  • Стара Загора
Рената,така се радвам за теб  newsm44 newsm44 newsm44 Дано до края да нямаш такива притеснения  Praynig

# 714
Момичета , аз вчера се бях шашнала яко. Спрях естрофем-а по нареждане на док. И 48 часа след спирането , ме започнаха здрави болки кръста , корема направо , като преди цикъл. Влизам в тоалетната и какво ми се видя нещо много мъничко бледокафеникаво , направо се побърках.Пуснах смс на док и сега пак си пия естрофема и нош па 3х2 .Аз бях учудена , защо док ми спира естрофема , като дозата си ми е , като тази от хормоналнозаместителната терапия .Днес в по човешко време се чудя дали да се обадя на спешния телефон , макар в момента да съм добре и само от време на време имам леки болешки newsm78

# 715
Mari-rus, съжалявам за лошите новини, но ти си боец и ще се пребориш. Имай вяра и кураж, Господ не може постоянно да ни подлага на изпитания, вярвам, че в един момент нещата се нареждат за всеки. Силно те гушкам  Hug

Маринексче, защо така внезапно ти спират естрофема, нали трябва да се даде възможност на организма да се пригоди  newsm78 Опитай се да се успокоиш и почивай много. Лежане му е майката  Simple Smile, а и понякога и бащата...

# 716
За съжаление в клиниката няма никой , няма кой да ме погледне  Rolling Eyes
Комикс , вие как сте ? За теб и малката Борислава  Praynig Praynig Praynig

# 717
Комикс, благодаря ти мила Hug
Благодаря и на всички вас момичета, още повече съм нахъсана само за успехи Hug
Комикс, продължавам да се моля и вярвам ,че малката борбена принцеса ще става все по-добре Hug
marinex , почивай си повече  Hug
Renata2002 , много се радвам, че всичко е наред Hug

# 718
Мари, много съжалявам за неуспеха ти.  spoko
Рената, почивай повечко. Особено сега в първите месеци изобщо не трябва да се натоварваш. Радвам се, че всичко е наред.
marinex, и аз моя естрофем го спрях от раз, но го пих малко по-дълго. Но ми се струва, че практиката е да се спира постепенно между 7ма и 8ма седмица.
Комикс, с теб сме.

# 719
  • Пловдив
Маринекс, до кога трябва да приемаш Естрофема? На мен ми го спряха като чухме сърчицата и слава Богу не съм имала проблем. Интересна практика на д-р Владимиров е, че ми спря и Утрогестана, обаче аз продължавам да си го слагам на своя глава Embarassed
Рената, радвам се, че всичко е наред.
Комикс, не спирам да ви мисля Praynig
НВИ, благодаря, пиле Hug

Общи условия

Активация на акаунт