Юлския отбор празнува и балони за рождения си ден надува(тема 116)

• 11 951
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СИСОНИ ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА !    bouquet

# 226
Честит рожден ден на Сами и Александра!! Честит празник и на техните майчета!

Честит празник и на Сисони!

Амаринова, дойде ли настроението?  Hug

Астарта, в по-малкия град е доста по-различно. По-консервативно е сякаш и на хората им трябва повече време да свикват с новото. Въпреки това думите на приятелката ти ме сразиха. Все пак не си женена от вчера, а да изрече такива неща за съпруга ти след толкова години познанство ми се струва...лицемерно. Ценно качество е, приятелите да си казват и хубаво и лошо в очите, но не и след толкова време и по такъв начин. И аз не мисля, че е човек, който си струва да задържиш до себе си или най-малкото да ти е мъчно, че го няма. Просто защото не е достоен човек. (каква тирада дръпнах и аз  Embarassed)

Николета снощи заспа в 12 часа и мислех, че днес ще спи по до късно, ама..нъцки. В 9 беше на линия.

Ето банята преди и след. На първата не се вижда много старото корито, но дава идея Simple Smile Днес ще ходя на лов за боя за коридора.

# 227
Честит рожден ден на Сами и Алекс, да са здрави и щастливи и умни и красиви  Heart Eyes! Честито и на Кристиан и Яни!

Сисони, честит рожден ден! Пожелавам ти много късмет, любов и радостни мигове със семейството!

Астарта, твоята "приятелка" е тази, която губи в случая, така че не се ядосвай  Hug

Доне, честита нова количка!

Ние се прибрахме благополучно, пътуването беше ок. Сега сме си пак сами  Simple Smile Днес трябва да купя някаква украса за понеделник, че и без това няма да правим парти, поне малко да поукрася вкъщи.

Габи има вече 4 зъба горе, за малко повече от 1 седмица избиха всичките  Crazy И пак има период на неядене на зеленчуци май  ooooh!, вчера даже почти нищо не яде за цял ден.

Хайде ние се приготвяме да излизаме, лек ден на всички и весел празник на рождениците!

# 228
От няколко дни забелязвам, че един татко ни чете Thinking

Джоли, така повече ми харесва. Пак се събират разни неща, но поне се почистват лесно. Вие яко ремонтирате май, банята, сега коридора, после какво е на ред Simple Smile

Астрта, да не дойдем до Враца да покажем на тази как се седи на маса Stop

# 229
Дуци, имам списък до 2 години  Laughing - шкаф за обувки в коридора, допълнителен плот на масата в кухнята (това не съм проверила дали е възможно), две полици за бюрото, нов диван, нова холна маса, гардероб за Николета, преграждане на спалното помещение с гипсокартон, тапет над дивана  Mr. Green Имам си списък от преди една година. Трудно беше да накарам Пепи да започнем - минаваше с думите, че миналата година сме се нанесли. То хубаво, но тогава имаше бюджет и парите отидаха по основни неща, а не по детайлите  Mr. Green

# 230
Хахахха, кефиш ме Mr. Green
И аз така имам списък, но ще правя нов, че нали трябва да се местим.
За сега съм сигурна, че и аз ще имам шкаф за обувки Crazy

# 231
честити рожден ден на Сами, Алекс, Кристиян и Яни
Щастливо детство им желая!!!
 newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura

чеастит празник и на Сисони! Нека си заобградена от любов, щастие и здраве!!!

little angel малкия много сладък   Heart Eyes  и мястото където са правени снимките направоооооо .........красота!

Джоли банята много хубава.

lu4a не бързай да се притесняваш. Заведи я на ортопед, за  твое успокоение. Може да не се наложи да се слагат шини .........нали знаеш, че някой доктори се презастраховат. Пък тя и щом ти е позната за хубаво ти го е казала   Hug

# 232
Честити рожден ден на Сами и Алекс! да са послушни деца и да радват майките си!

Честит Рожден ден и на Кристиян и Яни!

Честит Рожден ден на Сисони. Да е много щастлива и обичана жена и майка!

Благодаря момичета за отговорите. Опитвам да предлагам и тази гърда, но е много трудно, защото когато давам на Симона да суче, обикновено е или опит за приспиване, или сутрин рано като се е събудила и искам да си доспи още малко, а в тези случаи я дразни да дърп и нищо да не и тече и се разсънва, или се нервира и не заспива хич. Успявам максимум един път на ден да и я предложа следобед, когато я кърмя просто за разкош и така поддържам нещата. За сега има още, ще видим натам.

Джули, картина на Пикасо си е комплимент, въпреки че разбирам какво имаш предвид  Mr. Green все пак са шедьоври.

Луча, не се притеснявай предварително. Заведи го детето да го видят пак специалисти. Дано е фалшива тревога, както се оказва в повечето случаи, когато се притесняваме предварително  Hug

Ангелче, снимката с тати във водата е много хубава

Доне, честита количка. Ти с тези колички досега апартамент да беше купила  ooooh!

Джоли, сега е по-добре. Шкаф за обувки си бяхме взели от Айко ние, си го мъкнахме от София, че неможахме никъде другаде да намерим венге  Shocked

Незнам дали се похвалих, че двата горни зъба след три месеца ревове и мрънкане, най после избиха....... а сега са се подули следващите след тях и пак е рев. Нема край тая триада.  newsm77

# 233
Честити рожден ден на Сами и Алекс!
Да са весели и щастливи деца!!!
На техните майки
   bouquet  bouquet  bouquet Mr. Green

Tada nbirthday Tada nbirthday Tada nbirthday Tada
Честит Рожден ден и на Сисони!!!
Всичко най-хубаво ти желая!!!

Джоли
браво на теб, трябва да има един мотор в семейството за тези неща  Wink Mr. Green

Астартата
всяко зло за добро както се казва... по добре късно от колкото никога че си разбрала каква ти е дружката... а аз пък изобщо дори и не съм разбрала че мъж ти не е бг... Къде се намерихте ... чакай да пусна КГБто в действие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ал и Ил са си големи сладурчовци!!!

Тити
и моето гардже най рано на есен с песен да тръгне сама...

Луча
не се притеснявай, щом ортопед ви е гледал на скоро няма страшно, пък и децата все още се развиват много бързо...

Петя Андреева... или Литъл Еинджъл
голям сладурчо си имаш  Mr. Green адднах те в ФБ

Доне
честито!!!

Купа
ти си с голямо търпение... ако знаете поне 1.ч. упорито седеше с лъжица в ръка и се опитваше да даде на Габи от манджата която й бе готвила... и нищо  Mr. Green
Аз като не иска... не давам  Laughing

# 234
Ама ние имаме вече един шкаф за обувки   Embarassed Но само моите сезони седят вътре  Embarassed На Пепи му седят натрупани в един ъгъл и точно за там искам още един, че сега е много нехигиенично и нахвърляно.

Оо, аз се уча от свеки  Mr. Green Тя прави ремонти всяка година.

Тити, забравих да те питам - как разбра, че Яската само годеницата тачи?  Thinking Mr. Green

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Самуил , Кристиан , Александра ,Яни   [/size
Честит рожден ден и на сисони ! Да си жива и здрава и много обичана !

Литъл Ейнджъл , много хубави снимки, разкошен фон , а малкия е голям сладур .

# 236
И аз съм от тези със списъците за 2 години напред  Mr. Green Когато се нанасяхме мин.година имахме ограничен бюджет и много малко време и гледахме да понаправим нещата, колкота да стане годно за живеене. И сега малко по малко си дооправяме. Следващото на дневен ред е кухненския бокс - няколко доп.шкафа, коридора също. Но за там искам голям гардероб, голяяяям шкаф за обувки, че ние сме 3 жени и половина/с Лора/ и безброй обувки, якета....Лудница.
Джоли, аз не видях разликата между "преди" и "сега" newsm78 Кое е новото?
Астарта, игнорирай ги такива селяндурки #Cussing out Ти сега във Варна ли си, не разбрах?
Честито на рожденниците!

# 237
Не съм Астарта ама да кажа - Враца, не Варна. Ще ни се Варна  Wink

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Самуил , Кристиан , Александра ,Яни   nbirthday newsm38  bigdance2
Честит рожден ден и на сисони !
 hbday
Астарта тук всички много те обичаме  Hug  bouquet а на "приятелката ти" й кажи да се  #2gunfire
и ние имаме нужда от ремонт на банята, не знам ще доживеем ли......за последните 2 седмици сме дали общо 200 лв за лекарства...после като почне майчинството по 240 лв  ooooh! Tired нищо да сме здрави пък......

# 239
Не съм Астарта ама да кажа - Враца, не Варна. Ще ни се Варна  Wink
hahaha Да си сложа очилата аз.

Общи условия

Активация на акаунт