Да са живи и здрави, много добри дечица!

Катче, Анна е по-добре. Вчера педито й изписа антибиотични капки за носа(Тобрекс), но няма да ги слагам, тя почти няма сополи вече.
Маги може да е с червено гърло, няма как да видиш. По-добре я заведи днес, не отлагай за утре, защото ако е това, като почнете д апиете сироп трябва малко време да мине, за да подейства и пак няма веднага да свали Т от лечението.
Пухтулка, аз се обадих на Пърли вчера за да чуя как произнася думата и тя каза, че не я е чувала до сега, но след като не е ударението на едното И, значи е на другото. Така че не сме 50 на 50
Пепи от малък е научен, че не се пишка в басейна. Когато миналата година беше записан на плуване в градината ходих да го шпионирам и докато учителката се занимава с 3-4 деца, другите си правят каквото си искат. Няколко пъти чух "Госпожо, пишка ми се" от различни деца, но тя не реагира. А имат упражнение с водата - взимат в шепи и духат, като си опират устата на тая вода. Друго пък е пълнят си бузите с вода и се стрелят. Не знам дали ме разбрахте, но го спрях от плуване, де. Няма да лапа напиканата вода
И поради други причини го спрях, де, но това беше основното. Но на пясъка е пишкал, въпреки че съм му казвала да ходи назад към треволяците, после ходя и го заривам
Калинка, честит рожден ден
!

Честит рожденник на мама Десита 

Я да се поправите

И на смики от плажа държим