Юлския отбор празнува и балони за рождения си ден надува(тема 116)

• 11 951
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Ужасно гърмя тука, сякаш Апокалипсиса идва!  Shocked И дъждът ми осуети ходене на вилата, много ме е яд. Сега и тук няма да можем да излезем. А терасата ни в момента представлява едно езеро.  Rolling Eyes

Кети, сватбата ни е на 16ти август. Доста от нещата са готови, но аз имам някои идейки, които искам да си осъществя и именно тях още не съм реализирала. Трябва да напиша сценарий за сватбен ритуал в градината на ресторанта. Изнесеният ритуал, провеждан от Гражданското, струва 331 лв, като преди това трябва да си отишъл и да си се подписал в някоя от залите. Т.е. изнесеният ритуал е формален. И аз реших, че няма да дам толкоз пари на някоя леля да ми чете реч като на всички останали, а ще си напиша сама текста, да е насочен персонално към нас и към най-близките ни хора. И освен това подаръците за гостите ще си ги правя сама, както и имам една изненада за младоженеца, която също трябва да подготвя с диджея.

# 31
Евредика, инфото ти ме уби  Shocked Преди 2 години в Пловдив платихме към 150лв за изнесен ритуал и не ни се е налагало да ходим за подписи предварително. Просто от общината донесаха книгата в ресторанта и ритуалът се извърши по същия начин като в обреден дом. Забравих да кажа, че просто имаше полицай, който достави книгата на място заедно с двете дами от общината.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 17:36 от Джоли

# 32
Тази дума за сефте я чувам. Сверих си часовника с мъжа ми - той също Mr. Green
Ние ли сме с повредени телевизори Crazy

# 33
  • София
Няма да споря  Peace ама и двете със сватята ти знаем думата, и двете сме от различни краища на България... Единственото й число е болник  smile3534

Ади спи вече повече от 3 часа, явно температурата я изтощава  Tired

Вече откачих  ooooh! през 15 мин. ходя да я пощипвам, да проверя дали е в съзнание... още спи  Sad

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 19:39 от *Puhtulka*

# 34
Първо прочетох болници и малко се зачудих. Ама Пърли като разясни, че става въпрос за болНици и ми се изясни Joy Пух и вие сте с нашата болест. Леко зачервено гърло и температура Tired Алекс слава богу вече е добре, надявам се и при вас бързо да отшуми Praynig

# 35
  • Sofia
С много голямо закъснение:
Честит първи рожден ден на Рая, Адриана, Мариян, Николета и Сияна, които не успях да поздравя предните дни! Да са живи и здрави!

Честит рожден ден на Боян, Георги и Живко!

Джоли
, аз реших да остана в майчинство още 2 месеца до септември.
Тая дума за болнИците и аз я чувам за първи път newsm78
Ние ходихме на контролни изследвания вчера, всичко е наред. В четвъртък живот и здраве потегляме за морето.

По този повод имам два спешни въпроса:
1. Откъде да купя памперс бански?
2. Къпете ли децата в басейна и морето? Педито ми каза, че не трябва, понеже разликата с телесната температура е значителна. За толкова малко дете не се препоръчвал този стрес.

# 36
  • София
Аз за думите нЕма да се включвам  Mr. Green

НБМ памперс бански има в магазина на Нишава.Днес видях нов вид на Либеро/по 6 бр. са/ Много сладки. Аз ти препоръчвам да ги ползвате само ако е във вода.Иначе е по удобно с памперси.Защото памперс-банските не държат сухо , като обикн. пампи  Wink
Естествено , че ще го къпеш, стига да не е студено и да не е мръсна водата  Peace морската вода е полезна

# 37
  • София
Тая дума за болнИците и аз я чувам за първи път newsm78

Явно повредата е 50 на 50  Mr. Green  Hug

НБМ, какво стана с тортата?

# 38
ПроБГ (бившата ТВ2) предават на живо концерта за Майкъл Джексън

# 39
  • Sofia
Нели, мерси  Hug Утре ще купя Peace Забравих да попитам те еднократни ли са? newsm78
Пухи, поръчахме торта без проблем оттам, където каза. Благодаря ти много Hug Дано е вкусна Peace
Между другото резервирах Добро и се оказа, че те си имат каталог с торти и не позволяват внасяне на външни. Но ще направят изключение понеже забравиха да ме предупредят в първият разговор.

# 40
  • София
и не позволяват внасяне на външни. Но ще направят изключение понеже забравиха да ме предупредят в първият разговор.

Абе тук е проработил  професионалиста в теб и си ги убедила, признай си  hahaha Щото съм сигурна, че и ти не си ги питала Mr. Green

Банските могат да се перат и сушат, пробвай. На мен ми миришат на пико обаче Rolling Eyes

# 41
  • София
Хахахаха, майка ми току що ми каза, че в Дир.бг. пишело, че днес имам Имен ден  Joy това за първи път го чувам  hahaha В църква съм питала и са ми казвали, че не ми е българско името и нямам  hahaha
Ама хайде да почерпя поне .............

# 42
сега проверих  : днес имен ден имат Недялко, Неда,Недялка
 да са живи и здрави всички именици   Hug

ето : http://www.angelfire.com/ca6/ivayla/kalendar.html

# 43
Хайде, честит имен ден на Кетито, мерси за почерпката Grinning

Алекс е във фаза "не-ща-да-пикая-в-гърнето". Става от него и се изпикава. Равносметката за днес е многократно опикан под и веднъж оакан.  Mr. Green  Как ще се разберем, не знам  Crazy Отгоре на всичко изведнъж станах най-желаният човек на земята. Къде ми отиде самостоятелното дете? Пу... да им таковам периодите  Twisted Evil

Тия вашите температури и зачервени гърла са само от зъби, почти съм сигурна.

# 44
Евридика, и нашата сватба беше на 16 август, но преди 6 години! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт