Юлския отбор празнува и балони за рождения си ден надува(тема 116)

• 11 951
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia

Алекс е във фаза "не-ща-да-пикая-в-гърнето". Става от него и се изпикава. Равносметката за днес е многократно опикан под и веднъж оакан.  Mr. Green  Как ще се разберем, не знам  Crazy Отгоре на всичко изведнъж станах най-желаният човек на земята. Къде ми отиде самостоятелното дете? Пу... да им таковам периодите  Twisted Evil

ЯЯЯ, и ние така newsm78 Става от гърнето, ако се опитам да го задържа почва едно пищене ooooh! А едно време така хубаво си пишкаше и акаше в гърнето. Почти съм го махнала, няма да го карам насила. И аз съм вързана, и в тоалетната влиза с мен Thinking

Кети, айде честито!

# 46
НБМ, до скоро всяко пишкане и акане му бяха на гърне, а навън с памперс. Но от няколо дни е както го описваш. Обаче не искам да го насилвам на гърнето, за да не го намрази... Уф. Явно си е точно период.

# 47
Период е със сигурност. Боян е същият. Той пък ака само над легенче, гърне не ще и да види, но новата мода е, че ака, само ако го държи баща ми. Crossing Arms

# 48
Честит рожден ден на Боян - да е все такъв сладур, чаровник като батко си и умник! Честито и на Георги, Живко и Радостина! Всички да са живи и здрави и много щастливи!

Честита годишнина на Сисони, още мнооого години да се обичате и уважавате и да бъдете много щастливо семейство!

Кети, честит имен ден!

И Габи напоследък нещо се сърди на гърнето, а преди си стоеше, сега ме успокоихте, че не е само при нас  Hug И това, че все иска да е при мен също  Laughing

# 49
Честит рожден ден и на днешните пораснали дечица Боян,Радосвета,Георги,Живко !!!  bigdance2 newsm59
Честито и на всички именници   bouquet

Ели от няколко дни много трудно заспива, то с тоя народ, много е кофти да живееш на морето, правя смяна с някой от вътрешността на страната за летния сезон  Crazy

Аз трябваше да съм на работа на 24.07, но стигнахме до консенсус и си пуснах платените отпуски , които имам да взимам и така ще съм на линия на 14.09  Party

Пак сме с Т и червено гърло, единия кътник изби, другия е на път и така.Много ми е чудно как може да поддържа температура 37.2-37.3 в продължение на 20 дни и нищо да и няма  newsm78

# 50
NBM, Ние Алекс почти по цял ден я държахме във водата. Е разбира се изкарвахме я да си поиграе навън, но бързо и омръзваше, а и тя сама си влизаше във водата. Не знам ако на теб не ти е студена водата и ако детето не е настръхнало, не виждам какъв е проблема. В детския басейн водата винаги е по-топла, но като че ли и по-мръсна Peace
За памперс банския, аз го слагах само като е във водата. Излезеше ли навън, го махах. От него се изливаше половин кофичка вода. Някак си не ми се връзваше да съхне на дупето и мокрия бански.
Много се дразних, когато някое дете(момченца видях няколко пъти да го правят), ходи голо, приближава се до басейна и се изпика вътре Sick А майката седи на шезлонга и се хили ooooh!

Пърли, дано е от зъби. Аз поне така си се успокоявам Laughing

Кети, Честит Имен Ден! Със здраве да си носиш името  bouquet

# 51
...
Много се дразних, когато някое дете(момченца видях няколко пъти да го правят), ходи голо, приближава се до басейна и се изпика вътре Sick А майката седи на шезлонга и се хили ooooh!
Нали? А на мен ми ставаше неприятно, когато дечица пишкат в морето, застават на брега и се изпишкват. Родителите не реагират. Аз ходих всеки път до тоалетната да изпишквам Никола, нищо, че е бебе още.
За гърнетата - явно всички бебета нещо ги е прихванало. Никола няма гърне и никога не съм го слагала на такова, издържам го над мивката. Обаче от известно време категорично не желае да пишка в мивката и се издържаме над тоалетната. Трудничко ми е хем да го държа, хем да уцелим гърнето и да не излезе пишо навън.  Mr. Green

# 52
Честит Рожден Ден на Боян, Радосвета, Георги и Живко! Да растат здрави, весели, умни и щастливи!

Честита годишнина, Сисони  bouquet! Още дълги години любов и щастие ви желая, както и скорошно сбъдване на мечтата ти Hug!

Кети, честит имен ден  bouquet!

Кети, Амаринова, Аелиа, Катче, страхотни аватари Heart Eyes

Радвам се, че Мати и Алекс са по-добре Simple Smile. Скорошно оздравяване и на Ели, Анна и Павката Hug

Дуци, таралежчетата са много милички Simple Smile. А Илия е по същия начин със заспиването, точно както описваш Анна. Аз го слагам да легне, а той скача веднага все едно е на пружина. Това упражнение го правим по 100 пъти преди лягане и ми се налага да седя по 1 час до него докато заспи. А преди го оставях в креватчето, завивах го и излизах от стаята. Той заспиваше за 2 минути. Ние снощи му купихме нова кошарка, която обаче не беше одобрена, защото е в стаята на баба му Crazy и отново спа между нас с баща му Tired.
Днес за пръв път взехме храна от кухнята. Основното ядене беше изядено наполовина за обяд. Десерта също наполовина за следобедна закуска, а супата изобщо не знам кога да пласирам newsm78.

Откакто сме във Враца ми е много трудно да поддържам темпото на темите ни. Затова ме извинете, ако пропускам някого и нещо, но преди малко изчетох почти 10 страници и съм сигурна, че доста неща ми убягват Hug.

# 53
Нели, да ти носи много здраве името  Hug (ама каква вкусна почерпка си приготвила)

amarinova, възмутена съм  Confused Как ще пишка в басейна? Мен майка ме плашеше, че в басейна има препарат, който ако се изпишкаш в него водата около теб става червена, така че всеки да забележи. Когато Николета започне да разбира мисля с това да я залъгвам  Peace

НБМ, ясно. Аз намерих нужната документация и утре ще ходя да я нося в офиса.

# 54
а супата изобщо не знам кога да пласирам newsm78.
на вечеря Peace

Евридика, много ми беше тъпо. Айде да кажем да е бебе да не разбира Crazy ами то големички момчета ooooh! Ами като не може да стиска или да си каже, пък метни му един памперс на г.... Crazy Много се бях възмутила ooooh! Направо евала ти правя, да разкарваш Нико всеки път да пишка в тоалетната Peace

# 55
а супата изобщо не знам кога да пласирам newsm78.
на вечеря Peace

А АМ даваш ли след супата? Илия яде следобедната закуска някъде около 16 часа и после към 20 часа пие АМ. Ако му давам супата тогава ще му отпадне млякото newsm78. Той през нощта изпива още едно шише кисело мляко де, няма да му изчезне напълно млечното хранене, но се чудя има ли вариант да бутна някъде още едно млечно хранене с АМ.

# 56
Мен майка ме плашеше, че в басейна има препарат, който ако се изпишкаш в него водата около теб става червена, така че всеки да забележи. Когато Николета започне да разбира мисля с това да я залъгвам  Peace

ами аз помня случай, когато в един градски басейн наистина имаше препарат за оцветяване. И хлапетата нарочно пикаеха вътре да си правят оранжева вода  Thinking

честит рожден ден на Боян и Живко!

# 57
Хей, Тити, къде се изгуби? Драго ми е да те видя тук Hug

# 58
в Русия съм, в Русия съм  Rolling Eyes

# 59
ами аз помня случай, когато в един градски басейн наистина имаше препарат за оцветяване. И хлапетата нарочно пикаеха вътре да си правят оранжева вода  Thinking
ooooh! да се смея ли, да плача ли
в нашите басейни определено нямаше Peace, но и аз по принцип знаех че слагат

Астарта, аз давам следобедна закуска към 16 часа, 19:30 - супата и в 22 часа преди да заспи млякото(АМ)

Общи условия

Активация на акаунт