Юлския отбор празнува и балони за рождения си ден надува(тема 116)

• 11 951
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
   bdbaloni     Денис,  Дани и Елена   Tada

Честит Рожден Ден на Калинка Малинка

Много хубави снимки разгледах. Страхотни дечица  Heart Eyes

За  всички на които им е сдухано   Hug и  от утре да сте на 6 .  Знам, че сте силни и ще се справите  newsm10 .  Очакват ви стахотни преживявания и незабравими мигове  dance   party006   Kissing Heart

# 136
Много  сладурски снимки гледах  Heart Eyes
Юцка,питката е много весела  Grinning
Моята приятелка роди днес сладка девойка-юлка нова реколта  newsm44 Мацката тежала 2600-финна работа  Heart Eyes

# 137
Пух, празникът е бил чудесен. Party
Джули, знам я "беладжия" - свекито умира да я казва на Сами. Както и да инструктира всички да я наричат "мами"  Rage Чувствам как скоро ще станем на кълбета  argue
Мамоиви, честито на приятелката ти. Да й е жива и здрава момата  newsm51

# 138
Честит Рожден Ден на Бобо, Елена и Юан! Да радват много майките си!

МамоИви, честито на приятелката ти.

Много хубави снимки разгледах.

Аз се бях сдухала, че най-вероятно ще празнуваме РД на Симона само ние тримата, но после като се замислих, може би пък ще е приятно да сме си само ние. Симона така или иначе няма да разбере нищо. Така, че мен сатурновите дупки ме напуснаха, или аз тях  Wink

Беладжийче не съм чувала  Embarassed От беля ли идва?

За влоговете - никой ли не е направил още? И аз мисля да не е детски, ма немога да се ориентирам какъв да е точно. Амаринова и Дени, благодаря за отговорите.

Джоли, ако искаш и Варненската частна кухня имат сайт. Можеш и там да надникнеш.

# 139
Оф, Оле, забравих да ти отговоря за влоговете  Embarassed Ние сме направили на Сами депозит - за 3 + 3 месеца. Някаква промоция и изгодни лихви има сега в Райфайзен. После правим нов депозит и така. Отделно си имаме и една сметка в дебитна карта, за да имаме пари на разположение по всяко време. Не прави детски влог в никакъв случай. Обсъждахме го преди време, че е много трудно, почти невъзможно да се изтеглят парите преди детето да навърши 18.
Беладжия идва от беля. Аз лично предпочитам пакостник  Mr. Green

И все забравям да благодаря на Севги за колажа newsm51 Страхотен е както винаги!

Честит рожден ден на трима големи сладури: Любчо на Шада, Еленка на Ра и Юан на Айчуха!! Да са живи и здрави и много да радват родителите си! newsm59 newsm67  Gift newsm38 bdbaloni

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 00:57 от Aelia

# 140
Честит рожден ден на Бобо, Елена и Юан! Да са живи и здрави, големи да пораснат!   newsm59 newsm67
Бухти, браво на Лили, а ти само го наричаше детето "мързелана" и че щяла да стане квадратна.  Laughing

И аз в отбора на леко сдуханите майки. Не че нещо чак толкова ме е стиснало за гърлото, ама ми е едно такова леко напрегнато около сватбените неща, около рождения ден на Никола, около това, че ми изтича периодът на добре платеното майчинство и имам нужда от: 1. интелектуално стимулиране; 2. пари; 3. разнообразие извън къщи. И се чудя как да ги натъкмя работите, така че хем да се занимавам с неща, които са ми приятни, хем да изкарвам допълнително пари, хем да уредя нещата около гледането на детето по най-добрия начин.

# 141
Честит рожден ден на Любомир ,Елена и Юан ! newsm38 Tada

# 142
Вие сте сдухани, но аз съм направо издухана. Никъде не искам да се местя, сърдита съм, полудявам направо. Изпокарахме се Crossing Arms

Честити рождени дни на Юан, Любчо и Елена! Весел празник, да са живи и здрави!

# 143
Честит първи рожден ден на Любо на Шада, Елена на Ра и Юан на Айчуха!!!
Да са живи, здрави, палави, щастливи Hug

За Сатурновите дупки - аз нали имам РД в неделя, но мъжът ми няма, пък и той е на това дередже Thinking Друго ще да е, карма някаква Laughing

Пух, много хубави снимки, пу пу да не са ви уроки на трима ви и забрави лошите мисли Naughty

Мама Иви, честито на приятелката ти.
Ох, много ми се иска да гушна някое новородено Blush Да си припомня колко малки бяха. Не че като гледам дрешките не се сещам, но не е същото. А и да ти замирише на бебче... Heart Eyes

НБМ, памперс бански има в един магазин в Надежда. Ако не си намерила да ти давам координати?

# 144
На този ден, преди година, станах майка! Ще помня цял живот как плахо гушнах за първи път малката душичка   Heart Eyes От тогава животът ми е прекрасен, осмислен, изпълнен с детски крясъци и усмивки  Mr. Green Почерпете се за здравето на малкия разбойник  Grinning

Честит първи рожден ден на Елена и Юан  Heart Eyes Да растат здрави, весели и диви  Mr. Green А майките им да са все така отдадени и търпеливи  Simple Smile

Кетито, никога няма да забравя милия SMS, който ми изпрати, когато Бобо се роди  Hug

И накрая .... всички бързо да излизате от тая дупка  Naughty да му се не види и сатурна и чудото, много дълбока дупка, щом побира толкова много съфорумки  Laughing

# 145
 newsm59 Честит Рожден ден на
Любомир
Елена
Юан

# 146
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБО, ЕЛЕНА И ЮАН !  newsm67 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ !  nbirthday

# 147
  • Sofia
Честит рожден ден на Бобо, Елена и Юан! Да са живи и здрави и много послушни!

Не мога да открия списъка за морето, а ми трябва спешно. Някой има ли го, че стягам багажа?

# 148
  • София
НБМ, имаше още, ама намерих само това на момента :  http://missby.wordpress.com/parent/check-list/

# 149
Да се похваля и тук с новата придобивка  Crazy Майка ми, вместо подарък за рд, даде парички да довършив детската и стая, та най-накрая Лора си има много място за игра. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397478&pid=13397312

Общи условия

Активация на акаунт