Юлския отбор празнува и балони за рождения си ден надува(тема 116)

• 11 951
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
НБМ, имаше още, ама намерих само това на момента :  http://missby.wordpress.com/parent/check-list/

bouquet  bouquet  bouquet

# 151
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЮАН НА АЙЧУХА, БОБО НА ШАДА И ЕЛЕНА НА РА! Heart Eyes Hug
Бухти, честито прохождане Hug!
Е.L., поздравления за стаята! Чудесна е! Искам да те питам, откъде сте купували бялата врата?
Пух, много готини снимки. Ади е като кукла! Heart Eyes

# 152
Забравих да честитя на Бухти, прохождането на Лили.  Embarassed Бухти, честито, сега щерка ти ще може да ви донесе на крака халките на церемонията  Grinning

Ел, стаята е много хубава и голяма. Лора изглежда щастлива.

Аелия, и аз реших да не е детски, сега само ще сравнявам всички банки за условия да видя къде ще ни пасне най-добре. Мерси  Hug

Установих, че Симона не спи хубаво през ноща, когато й е топло. От два дни сме на климатик, вместо на отворени прозорци и спи много по-добре. Много ме беше страх да не я простудя, въпреки, че климатика е в другата стая, но два дни вече е ОК.

# 153
E.L., страхотна стая!

# 154
Благодаря! Сега се надявам вече да не е толкова разхвърляно в дневната  Wink
Рапунзел, ако питаш за вратата на стаята - ами вървеше си с апартамента, не знам от къде е купувана. Всичките ни врати са такива, строителят ги е слагал, така че предполагам е намерил най- евтинките  Laughing

# 155
Здравейте мацки! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЮАН НА АЙЧУХА, БОБО НА ШАДА И ЕЛЕНА НА РА!
Да са живи и здрави малките дечица,да слушкат и спинкат повече.
Нямам много време да ви навестявам момичета,надявам се да не ви обижда това.Не съм в течение кой проходил,кой проговорил,но да са здрави децата ни.Давам кратък отчет-не ходим оше,но желание огромно.Пълзи Симеона тичешком,в галоп някакси Crazy
Има 8 зъба,бърборка,до преди 3-4 дена на всичко живо казваше БА(от батко-на всички деца имам предвид-момченца,момиченца).Батко й я научи да казва КАКА и сега и на него казва КАКА и му се хили hahaha
А той милия сърдит и ми вика-мамо,кажи й де,аз не съм кака! rotfImbo
Пием в денонощието 3-4 кисели млека,освен кухнята ooooh!
Но истинската веселба идва нощем-обичайното безсъние Tired
И тогава се изпиват 2-3 шишета с мляко..........10 кг е Симеона,здрави са с батко си...Аз нямам майчински 3 месеца-непусната декларация заради неплатени осигуровки на фирмата #2gunfire #Cussing out
Общо взето това е....Ще опитам да ви чета по-често.Сега изчезвам.Хубав ден на всички и весело парти на празнуващите bdbaloni baloni newsm38  Gift

# 156
Честит рожден ден на Бобо на Шада, Елена на Ра и Юан на Айчуха!! Нека имат слънчево и безгрижно детство!

Пух, вярно ти е много хубава роклята, а рожденичката е прекрасна Simple Smile

Благодаря много за идеите за готвено, момичета! По принцип давам на Ния от нашата храна, но ето примерно вчера правих патладжани на фурна с домат и лук и това няма как да го хапва. Или пък когато правя печено месо със салата пак й е трудно да яде от нашето. Та в тези случаи искам да й правя нещо на бързо само за нея. Много полезни линкове сте ми дали   bouquet

Николета не иска да спи в леглото си. Като се започне едно събуждане от 1 часа  ooooh! Ако е при мен на спалнята спи та се къса. Ако усети, че я местя в леглото й, показва завидни гласови данни. Пепи ме обвини, че е така, защото още съм я кърмила; аз му се навиках, че не й дава да поплаче и 5 мин, за да не му развали неговия сън и съня на съседите. Вашите бебета (замислих се дали да не напиша деца  Whistling) как са нощно време?

# 157
   newsm59 на днешните рожденници Юан, Бобо и Елена Heart Eyes Hug
Стаята на Лорката е станала муцкаааа  Peace
на мен малко ми е неудобно да се включвам щото всички сте на вълна рожден ден, прохождане, кръщене и т.н. а пък ние сме на вълна инжекции... Tired нашия татко досега се държа обаче и той предаде фронта ...и той е на инжекции + друг АБ, малкия племеник и той е в кюпа....адски гаден вирусссс  #2gunfire
maiabee малката 3-4 кофички ли кисело мляко изпива  Shocked
то какво ли се учудвам малкия пие течности като смок  beer (е без биричка де  Wink
айде пазете се  Hug
някой по-горе извинете не запомних кой питаше за пюретата - и ние ядем купешки споко....намерих тук Сънвал и сега тях нагъваме...ми кухня не ще, домашно не ще...кво да правя...
Джоли споко сега започват да показват капризи, Мати някой път преди сън си поплаква малко, оставям го и той си заспива....

# 158
Честит първи рожден ден на Любо на Шада, да ви е живо, здраво, палаво и слънчево дете !Честито и на   Елена на Ра и Юан на Айчуха! Да си живи и здрави и много усмихнати !
Честито и на всички проходили дечица и на новопокръстените християнчета !
Благодаря на всички за отзивите за снимките . Последните 5-6 са от фотото и са минали през фотошоп затова сме толкова хубави  Joy , а Стелиян си е хубав и на другите , малко по- късно ще кача и от тях  Mr. Green

Никой ли няма да идва на море към Бургас ? Тонииииииии ?

# 159
  • Sofia
Ние потегляме към Свети Влас.   car003
Ако някой идва насам да звънка.
Весело посрещане на рожденните дни на всички бъдещи рожденници Hug

ПП. Данибон, може да се засечем някъде, ако ходим до Бургас. Ще ти пратя тел на лични.

# 160
E.L. страхотно подаръче за Лорка smile3501 Пускай по-често нейни снимки, че нали знаеш че ни е голяма слабост на всички Heart Eyes
Джоли, има още бебета.  Laughing Повечето не са рожденици още, та ще си ги лигавим по бебешки до рождения ден  smile3522 После ще имаме бебенца чак следващия път жз.
Дуци, на мен Самко си ми мирише на бебе още  Heart Eyes Сигурно заради кърмата  Thinking Пристрастена съм към тая миризма  Crazy
Само забележете колко пъти съм споменала бебе.  ooooh! Явно ми е малко сдухано че толкова бързо порасват и вече си стават дечица, а утре ще тръгнем по сватби. В тая връзка вижте това: http://www.youtube.com/watch?v=5gAGWMcKgPo

НБМ, приятно изкарване!!!  grinning039

# 161
Честит рожден ден на Бобо, Елена и Юан! Да са ви живи и здрави, весели, умни и игриви и да ви носят много радост!

Много хубави снимки гледах - Ади е голяма кукла, Мики и Живко са сладури! ЕЛ, стаята на Лора е супер, дано да й харесва и на нея, супер подарък е направила майка ти!

Бухти, честити ходещи крачета на Лили! А вашата сватба кога беше  newsm78

Дени, сега ти се е насъбрало много, но като се преместите, ще ви е по-хубаво  Hug

Всички сдухани бързо да се спомнят хубавите емоции и да се радвате на малките слънчица  Heart Eyes и да ви минава  Naughty

Надявам се и всички болнички да са вече по-добре (между другото и аз не я бях чувала тая дума болник  Blush)

Днес си заминаваме, свърши ни гостуването  Sad Но и на толкова съм доволна де, хубаво беше  Simple Smile

НБМ, приятна почивка!

Дуци, и аз чакам с нетърпение сестра ми да роди, за да гушна малко бебче пак  Blush, че още ми е рано на мен за второ  Whistling, пък като се разхождаме и гледам тези новородени, направо ми става едно мило такова  Crazy

# 162
Честит рожден ден на Бобо, Елена и Юан! Да са ви най-вече здрави и много послушни. newsm59

Като гледам не само на мен ми е сдухано. Дано всички ние по-бързо излезем от този период. Като се сетя миналата година по това време колко бях ентусиазирана и как нямах търпения да дойде заветния ден, а днес ми едно сдухано и тъпо Tired Излязох да купя балони и украса и ме заваля дъжда. На всичко отгоре нямаме вода от 9 до 21 часа, та общо взето моята сатурнова дупка продължава да расте ooooh! Надявам се утре сутрин като се събудя и да съм изскочила от нея Outta Joint

# 163
Здравейте, компанията  Grinning

Честит Рожден Ден на Бобо, Елена и Юан  newsm51 Да растат весели, здрави и щастливи! Да слушат прекрасните си майки и много да ги радват  lovekiss

Стаята на Лора е прекрасна  Grinning Ние преустроихме хола на детската стая и стана доста уютно, но пак не е достатъчно безопасно. На Величеството й трябва празна стая с играчки и тапицирана с възглавници.

Джоли, Катето се будеше понякога преди, но откакто спи сама в стая, сънят й е по-стабилен  fingerscrossed

Повечето неща от Ози й допадат, а десерти поръчвам по два и пак понякога не стигат до нея  Mr. Green

Иначе продължава да ме развежда и е все така с две зъбчета. Заспиването вечер става все по-трудно. Уморена е, обаче не се предава и това си е. Последните вечери заспива все с як рев.

НБМ, приятно прекарване на морето!

# 164
  • София
Честит рожден ден на Бобо  Heart Eyes, Елена и Юан   bouquet Да бъдет здрави, щастливи и мама и тате да ги слушат  Mr. Green

ЕЛ, много приятна стая сте спретнали, направо се размечтах  Wink
Джоли, днес например менюто на Ади е огретен от зеленчуци /моркови, зелен фасул, грах, домати, кашкавал, целина, брашно, копър, зехтин, яйчен прах, кис. мляко/, патешка супа и бисквитена торта  Peace

Несмея да се похваля за Ади...  fingerscrossed

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 13:44 от *Puhtulka*

Общи условия

Активация на акаунт