Юлския отбор празнува и балони за рождения си ден надува(тема 116)

• 11 951
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Астарта, не се ядосвай, заради такива  Hug Hug Hug

ла редутските сини моделки ме убиха  Joy

# 211
  • София
Астарта, жалко, че толкова време сте били заедно и сигурно сте делили всичко. Явно сте били много близки, щом си толкова искрено разстроена. Светът обаче не свършва с края на едно приятелство. Може би след време ще се поосвести малко, засега просто не й обръщай внимание и не я мисли. Олето добре го е казала:
Астарта, къде си блеяла та не си взела мъж по вкуса на добрата си приятелка?  ooooh! (...)

Малко встрани от темата, но - с моята най-скъпа приятелка винаги сме си падали по много различни типове и никога не сме влизали дори и в най-далечен конфликт в тази насока (пък и във всички други). Тя харесва руси и синеоки, а аз - тъмна коса и тъмни очи  hahaha Като ида в Турция, ми се пълни душата, добре, че ходя там само с половинката си  hahaha Щях да завидя на Тити за Абу Даби, ама добре, че каза, че там живеят предимно чужденци  Mr. Green

Оле, на мен едната ми гърда е по-"слаба", но не е тръгнала да пресъхва. Пробва ли ударно да кърмиш, като всеки път започваш от нея? Дори доизцеждане, ако не ти е досадно? Не че не може и с една, ама да не си като картина на Пикасо...

Сакси, точно тези сладки сини туники със забрадките сега са в разпродажба, помисли си  Laughing

# 212
Честит първи рожден ден на  Ели,Юан и Бобо!

Да растат здрави,щастливи и палави деца!

Писах,писах и накрая спря тока  Crossing Arms
Само да споделя,че с Астарта се засичаме на кухнята,Илия е пораснал страшно много и станал още по-сладък  Heart Eyes
Както са ти написали и другите,не се ядосвай повече заради изказванията на тази "приятелка"
Иван и той не е проходил все още,но има време.
Ето малко снимки
  http://www.facebook.com/album.php?aid=3404&id=100000021072035&ref=nf

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 09:26 от little angel

# 213
Хъхъ, още ли ги има тези туники Mr. Green Да си вземем и за следващото лято Laughing

Астарта, прочетох те и настръхнах, предствям си колко ти е гадно. Махни с ръка и забрави, до теб не е стояла истинска приятелка Naughty

# 214
Момичета, много ви благодаря за подкрепата, не съм и очаквала друго Hug. Винаги сте страхотни и намирате подходящите думи. Пък аз сега малко се срамувам, че споделям тук в нета нещо толкова интимно, но тогава не се замислих, просто ми беше гадно и го написах Embarassed.

Ангелче, снимките ти не ми се отварят.

# 215
Астарта и моя мъж е от "скъпата боя" , но Стелиян  за съжаление наследи моя блед тен , много исках да е тъмен като баща си .А виж вие какви красиви деца сте си направили  Heart Eyes А това чудовище дето си го мислила за приятелка, много ще съжалява един ден, че се е отнесла така с прекрасен човек като теб  Hug
Олето, на мен дясната ми гърда е с по нисък КПД и като усетя че ми намалява кърмата там, започвам на всяко кърмене с нея и нещата се балансират в общи линии .

# 216
Добро утро на всички!
Честит празник на днешните юлчета и по-специално на Сами и Алекс!
Поздравявам и всички, които пропуснах, да сте живи и здрави!

Разгледах много хубави снимки и се радвам, че Данибон и тити се завърнаха. Сега да чуем нещо от Миленка и Майра, няма да е лошо.

Аз скиторя по цял ден. Купих си нова количка - Джейн (Хане) Слалом и понеже Боян се чувства вътре много удобно и спи дълго, а и на мен ми е приятно да я бутам, кръстосваме градинки и алеи с децата непрекъснато.
Ако някой се чувства самотен, да ми звънка  да се разходим. Изваждам от сатурнови дупки, от нептунови кладенци, от плутонови ями и прочие.

Много ми стана мъчно като прочетох Астарта. Особено израза за седенето на една маса ме уби.  ooooh! Тая жена в кой век живее, баси. Наталия, няма да й се даваш! Тази жена въобще не е представителна извадна на съвременното поколение.
Пък растист всеки може да бъде. С нас също са се държали така. На сватбата на един от добрите ни приятели(турчин) бяхме единствените българи и бяхме кумове. Майката на младоженеца, която не ни познава добре, през цялото време се държа ужасно с нас. Но ние бяхме там заради сина й, не заради нея, тъй че и теглих една м... на ум и танцувах най-смотани кючек в историята на турските сватби.  newsm08

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Самуил , Кристиан , Александра ,Яни   Gift newsm67
Илона също скоро няма да проходи, защото започна да пълзи като пършинг. Хемоглобина и е 121 - според личната е супер. Малко съм притеснена, защото една позната стара лекарка ми каза да я водим на ортопед да и сложат шини, че криви крачетата. Weary Ние скоро я водихме и ортопеда каза, че за сега е в норма, но тази защо така ми каза......... Оф все нещо да те свива под лъжичката.
Весел празник на всички днес! newsm44

# 218
  • София
 nbirthday  Heart Eyes ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ !  Heart Eyes  nbirthday
 newsm59  Heart Eyes ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС !   Heart Eyes   newsm59
 newsm67 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИАН И ЯНИ !  newsm67
    ura ДА СА ЖИВИ ЗДРАВИ ! МНОГО ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ !   ura

# 219
Честит рожден ден на Сами и Алекс!Винаги усмихнати,здрави и щастливо детство им желая!А на мамите и татковците им да носят само положителни емоции!   bdbaloni baloni newsm38  

# 220
Аз пак да се разпиша - отиваме към парка Оборище и ще сме там до обяд. Мами ранобудни и мераклийки, да заповядат.

# 221
Честит рожден ден на Сами и Алекс! Пак си имаме "голяма" рожденичка - Сисони! Да са живи и здрави, много обичани и щастливи!  newsm59
Астарта, явно в малкия град въпросът "какво ще кажат хората" тегне страшно над всички и затова и "приятелката" ти счита за голяма жертва това, че е седнала на една маса с вас. Хора разни...ние избираме с кого да общуваме.

# 222
Честит рожден ден на Самуилчето, Алекс, Кристиан и Яни!
Да са живи и здрави, малко по-послушни и все така сладки!

Сисони, честит рожден ден!
Бъди жива и здрава!

# 223
  • София
Честит първи рожден на Сами, Алекс, Кристиян и Яни newsm38
Да растат весели, енергични и здрави дечица!

Честит рожден ден и на голямата ни рожденичка Сисони  bouquet

Ще кача снимка в Ла Редутското албумче. Само да помоля отново за паролата на лични, че съм я затрила без да искам.

# 224
Сега видях:Честит рожден ден,Сисони! Да си здрава,щастлива и много обичана!Да постигнеш мечтите си и за нови да мечтаеш! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт