Болница ТОКУДА - тема 3

• 94 591
  • 885
  •   1
Отговори
# 465
На мен ми казаха да отида един месец след раждането! Отидох правиха си ми най-обикновен гин. преглед, нищо страшно нямаше, нито ме е боляло  и ми казаха, че може да се прави секс вече, опитахме, но не се получи и изчакахме още месец и половина! Peace При мен определено 50 дена не бях достатъчни, аз също бях с вътрешни  и външни шевове! Simple Smile Даже на първия преглед ми казаха пак да отида след 3 месеца вече за цитонамзка и микробиология! Peace

# 466
  • София
На мен ми казаха да отида един месец след раждането! Отидох правиха си ми най-обикновен гин. преглед, нищо страшно нямаше, нито ме е боляло  и ми казаха, че може да се прави секс вече, опитахме, но не се получи и изчакахме още месец и половина! Peace При мен определено 50 дена не бях достатъчни, аз също бях с вътрешни  и външни шевове! Simple Smile Даже на първия преглед ми казаха пак да отида след 3 месеца вече за цитонамзка и микробиология! Peace

Благодаря ти Simple Smile
Ами и ние ще пробваме, ама и аз имам чувството, че няма да се получи... Нещо ме "опъва лекичко" още.

# 467
  • София
Искам да питам раждалите в Токуда мами - кога ви казаха да отидете за преглед след раждането? Аз имам час на 6ти, което е 2 месеца и отгоре след раждането, но не знам дали няма да е рано за вътрешен преглед и секрет? Някой ми беше казал да отида след като ми дойде и свърши първият цикъл... newsm78

И дали според вас да изчакам прегледа преди да правя секс, аз имах доста шевове, или 50 дни от раждането са си достатъчно изчакване?
Аз ходих 1 седмица след раждането (безплатен) и после 1 месец след това (пак безплатен), като на практика само ме погледна без вътрешен преглед. Каза ми да ида най-рано 3 месеца след раждането за реален вътрешен преглед, цитонамазка и микробиология.

# 468
  • ул. "Мечтание"
Искам да питам раждалите в Токуда мами - кога ви казаха да отидете за преглед след раждането? Аз имам час на 6ти, което е 2 месеца и отгоре след раждането, но не знам дали няма да е рано за вътрешен преглед и секрет? Някой ми беше казал да отида след като ми дойде и свърши първият цикъл... newsm78

И дали според вас да изчакам прегледа преди да правя секс, аз имах доста шевове, или 50 дни от раждането са си достатъчно изчакване?

Отидох 10 дни след раждането. Свалиха ми конците и ме опипа по корема - матката ми беше се прибрала вече. Правих секс две седмици след раждането.
Един месец след раждането отидох на контролен преглед, който си мина стандартно - ехограф, вагинален преглед, преглед на белега. Всичко беше наред и доки ми каза на шестия месец да отида отново за да ми направи цитонамазка и колоскопия.
Принципно имаш прави на два безплатни контролни прегледа до 40 дни след раждането.

# 469
  • София
Принципно имаш прави на два безплатни контролни прегледа до 40 дни след раждането.
Mислч че е до 1 месец след изписването.

# 470
  • ул. "Мечтание"
Да, може, не помня добре, но така или иначе не е повече от 40 дни.

# 471
Момичета някой има ли впечатления за д-р Стомнароска- тя е нова и е на мястото на Диков.
Но никъде нищо не пише за нея. А Диков къде е сега знаете ли

# 472
  • София
   Здравейте! Мисля , че д-р Диков е в Шейново, но не съм сигурна.

# 473
Привет майчета и бъдещи майчета! Много полезна информация получих от всички ви.И на мен ми предстои да родя февруари 2010г.и започвам да се вълнувам къде да отида да раждам....Доколкото разбирам в "Токуда" ако си здравно осигурен плащаш 1500 лева, правилно ли разбирам?

# 474
  • София
mr.been az razdah minalija mesec pri dr.iliev, prosto njama takav 4ovek:) star6no dovolna sam i ako pak imam dete bih oti6la pri nego. strahotel profesionalist kojto obi4a ot sarce rabotata si, mil i vnimatelen. njama da sgre6i6 spred men:) uspeh

# 475
  • ул. "Мечтание"
mr.been az razdah minalija mesec pri dr.iliev, prosto njama takav 4ovek:) star6no dovolna sam i ako pak imam dete bih oti6la pri nego. strahotel profesionalist kojto obi4a ot sarce rabotata si, mil i vnimatelen. njama da sgre6i6 spred men:) uspeh

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! (правило на форума, има вградена във форума кирилица, ако нямате на компютъра)

# 476
  • София
Привет на всички!!!

Термина ми е на 15 декември и май съм се ориентирала да раждам в Токуда. Да попитам само дали някой е осведомен имат ли договор Дженерали с Токуда към настоящият момент???!

Предварително благодаря за отговорите!!!

# 477
gabata, най-добре се обади в Дженерали и ги попитай дали имат договор с Токуда, и най-вече какво ти покрива плана за допълнителното здравно осигуряване. До преди година знам, че имаха, но нещата е менят.  Peace

# 478
  • София
Привет на всички!!!

Термина ми е на 15 декември и май съм се ориентирала да раждам в Токуда. Да попитам само дали някой е осведомен имат ли договор Дженерали с Токуда към настоящият момент???!

Предварително благодаря за отговорите!!!

Аз родих август. тогава все още нямаха договор, но най-добре звънни в Дженерали. И се поинтересувай какво точно ти покрива осигуряването, щото Дженерали напоследък много прецакват с изплащането на разходи.
Успех

# 479
Здравейте!

Аз също съм осигурена допълнително в Дженерали и в списъка с болници не фигурира Токуда. Включени са Майчин дом, Шейново и някои други, но не и Токуда. Сигурно им е скъпо...Simple Smile
Най-лошото е, че вече май не покриват като разход и "Избор на екип"!!!
Така като се замисля - какво покриват тогава?!?
Но дали ще ви покрият избора на екип зависи и от договора, който сте подписали, както и кой е работодателя ви!:)

Общи условия

Активация на акаунт